• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu ne olabilir

Hamilelik olabilir?

• Evet

OY: 1 50,0%
  • Hayır

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

nazzdogan89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2019
26
5
1
Merhabalar aranıza yeni katıldım.Bugun regli günümdü.Öğleden sonra tuvalete girdiğim de peceteye gelen acık kırmızı kan var ama pedime gelmıyor bile sadece sildiğimde göruyorum.Bel agrım var kasıklarımda hafif agrı var.Normalde şiddetli adet sancısı cekerım.Ama suanda olan onun yarısının yarısı.Test yapmadım.Beklemek umutlanmak ıstemıyorum.ama tecrubelerınıze ve fıkırlerınıze ıhtıyacım var

Test yapsan belli olurdu aslında, ama ben bu durumu birkac aydir yaşadım ve regl ile bitti. Umarım seninki implantasyon kanamasidir cnm. Hakkinda hayirlisi :dua:

Merhabalar aranıza yeni katıldım.Bugun regli günümdü.Öğleden sonra tuvalete girdiğim de peceteye gelen acık kırmızı kan var ama pedime gelmıyor bile sadece sildiğimde göruyorum.Bel agrım var kasıklarımda hafif agrı var.Normalde şiddetli adet sancısı cekerım.Ama suanda olan onun yarısının yarısı.Test yapmadım.Beklemek umutlanmak ıstemıyorum.ama tecrubelerınıze ve fıkırlerınıze ıhtıyacım var

Canım bende bu ay 10ds olmam lazımdı, Ogün akşama doğru kahverengi akıntı geldi sonra kesildi. Daha da olmadım

Back