Sizce bu mobilyaları geri göndermeli miyim?

durum2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2008
67
0
biz bu sehpa ve konsolu yaptırdık....masası da var....ancak ben krem olsun demiştim beyaz geldi....hata oldu yani....akşamdan beri bu mobilyalar bizim koltuk ve perdelere uymadı diye konuşup duruyorum....eşim de oldu işte amannnn deyip geçiştiriyor....içime sinmedi diorum....halı koltuk perde krem kahve iken masa sehpa konsol beyaz olmaz diorum....bi uyum kalmadı salonda diye tartışmaya başladık.....mobilyacıya dedim geri alın bunu kreme boyayın.....yeniden indir bindir bi sürü terane yani...son olarak geri alın yeniden sadece koyu renk yapalım dedim....sizce doğru mu yapıorum? mideme ağrılar girdi....uyuyamadım sinirden tüm gece....

Eklentiler

• $100_2831.jpg
    $100_2831.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 94
  • $100_2832.jpg
    $100_2832.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 87
  • $100_2833.jpg
    $100_2833.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 91
fotoları daha geniş tutsaydın daha iyi anlaşılabilirdi aslında.bu arada konsolun önündeki masa ise o biraz daha farklı sanki.valla canım fotolardan anladığım kadarıyla beyaz biraz çiğ kalmış sanırım..sen yakından görüyorsun,içine sinmediyse yol yakınken hallet bence,gider gelir kafaya takarsın falan sonra..eğer değiştirirsen de düz renk yaptır bence.daha hoş durur gibi geldi.aksesuarlarını açık renk seçersin.benden bu kadar.

dogru yapiyosun bence bembeyaz yani kirik beyaz bile degil uyumsuz olmus salonunla koltuklarinla.
baktikca sinirin bozulacagina yeniden yaptir derim.

Uzun süre onlara bakacaksın canım, sinirini bozuyorsa, içine sinmiyorsa değiştir mutlaka.

Bence geri gönderin kesinlikle,beyaz çok alakasız olmuş, zaten bir kere içinize sinmemişse olmaz bakıp bakıp mutsuz olursunuz

Çok güzel yapmışlar ama dediğiniz gibi içinde beyaz olması salonun conseptini bozmuş.Yakın bir zamanda koltuğu ve halıyı değiştirme düşünceniz yoksa yeni yaptırdıklarınızı hemen geri gönderin derim.

çok çok teşekkür ederim hanımlar.....zaten hemen ertesi gün aradım ve gelin alın dedim....geri gönderdim....salon kahve ve krem iken ,ve ben krem istemişken kar beyaz yapmış getirmişler....kendi hataları....sabaha kadar mide ağrısından uyuyamadım....sinirden deliye döndüm....tek koyu renk yaptırcam şimdi....ayrıca o masa eski masam yeni masayı getirirlerken sorun oldu çıkarmamışlardı yukarı....sehpa da çok büyük oldu zaten....omzumdan yük kalktı geri gönderince....salona giremedim tüm gün sinirden....ömür tükemezdim....tekrar teşekkür ederim hanımlar..........ilginize........

geri gönder
kızımın odası geldi işte
başka şehirden geliyor
biz istemişiz uçuk pembe takım
yatağı uçuk pembe, dolabı da fuşya pembe iyi mi
karnım burnumda götürün geri dedim
5 kat indirttim
kocam geldi iyi bu iyi dedi
çıkarttı
hala bakar bakar sinir olurum..
yamalı gibi
olmuşken tam olsun canım
içine sinmediyse değiştir

en sinir oldugum durumlardan bırıdır
geri göndermekle iyi yapmıssın
mobilya bu ömürlük
kendimden biliyorum sevmeyince o takımlar omzunda duruyor ınsanın

içinize sinmeyince kullanamazsınız.göndermekle iyi yapmışsınız

Siz çoktan göndermişsinizdir :) ama yorum yapayım...ıyi yapmışsınız göndermekle, çünkü cidden koyu kahvenin içinde beyaz sırıtmış, ne akla hizmetle onu öyle kombinlemişler hiç olmamış hiç. Oldum olası sipariş mobilyadan korkarım insanı sinir ettikten sonra aldığın şeyden zevkde alamıyorsun, sırf bu yüzden mutfağı yaptırmaya korkuyorum.

şimdi de kremden vazgeçmek üzereyim...acaba tek renk yaptırsam mı die düşünüorum koyu olarak......ücretini de ödedik....iptali de olmaz...böyle olcağını bilseydim kesinlikle hazır alırdım....oldum olası tadilat,sipariş usulü işe gıcık olmuşumdur ,bu son olsun artık....daha da yaptırmam bölee....

Beyaz bence çok çiğ durmuş...tek renk daha ağır durur vede modası hiç geçmez ..koyu renk yani tek renk yaptır derim...tabi naçizane fikrim...

bencede olmuşken içinize sinen bişey olsun,sonuçta her yıl mobilya değiştirilmiyor. Geri gönderip tam istediğiniz şekilde yaptırın.Kocalar rahattır bu konularda aman nolcakki derler ama siz dediğinizi yaptırın,ona bakmayın.

içine sınmedıysee hmen gerı yolla sonucta onların hatasıı .. bal gıbıde degıstırecekler.. benımde esyalarım ıcıme sınmöıyor ve her seferınde konusunu acıyorum esıme .. bu boyle gıder yanı degıtırmezsen

bende yasadım cnm senin yasadıklarını koltuk takımı kenarı derili deriler kahve olacaktı çünkü oturma yeri krem kahve kırcıllı gibi ve masanın sandalyeleri krem olacaktı masa kahverengi bizde buna uygun krem kahve perde diktirdik ve bi geldi sandalyeler siyah koltugun derileride siyah ama perde kahve krem
tekrar gnderdim 1 ay gecti 1 hafta snra gelecek urunler gelmedi cıldırdım resmen arıoruz bugun akşam yarın diye diye 1 ay bekledik ve imalathaneleri kriz yüzünden kapanmışda yapamıolarmısta delirdim lanet olsun gönderin tekrar dedim ve bilinen bir marka isim vermek istemiyorum ve bende şimdi öyle kullanıyorum neyseki perdeler koyu kahve siyah gibide duruypr koltuk kumasıda kahve krem kırcıllı diye perdem sırıtmyor umarım istediğin gibi yapıp getirirler

X