- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Tutmaz belki ama diyeli 8 tuttu 5 ini geri vereyim denmez depozitodaMerhabalar
Ben oturduğum evden çıkış yapıyorum. Daireye badana yaptırırken yerlere boya dökülmüş nokta nokta. fakat dolapların altında kalınca pek görememişim. Bir de koltukta küçük bir leke var. Fakat depozitonun tamamını (13bin) kesti. Boyaları sildirme ve çekyat sildirme 13 bin tutar mı? Koltuktaki leke su lekesi gibi bir şey renksiz ve ortası boş tam tarif edemedim ama. Eski bu arada hani yeni bir koltuk değil. Benim merak ettiğim kısım, 13k tutuyor mu tüm bunlar?
Bir de ben bu ayın kirasını da ödemeliymişim ama ay bitmedi. Biraz saçma geldi ama ödedim tamamını. Siz ne düşünüyorsunuz?
Haksizliktan başka birşey değilMerhabalar
Ben oturduğum evden çıkış yapıyorum. Daireye badana yaptırırken yerlere boya dökülmüş nokta nokta. fakat dolapların altında kalınca pek görememişim. Bir de koltukta küçük bir leke var. Fakat depozitonun tamamını (13bin) kesti. Boyaları sildirme ve çekyat sildirme 13 bin tutar mı? Koltuktaki leke su lekesi gibi bir şey renksiz ve ortası boş tam tarif edemedim ama. Eski bu arada hani yeni bir koltuk değil. Benim merak ettiğim kısım, 13k tutuyor mu tüm bunlar?
Bir de ben bu ayın kirasını da ödemeliymişim ama ay bitmedi. Biraz saçma geldi ama ödedim tamamını. Siz ne düşünüyorsunuz?
Evi teslim etmeden bi küçük tiner alıp silseydiniz keşke lekeleri. Bi koltuk yıkamayı da koltuğu sildi mi 1.5-2 bin lira arasında halledersiniz. Ayın bitmesine lüzum yok yeni aya başladığında tabi ki ödemelisin kirayıMerhabalar
Nası çıkıyor bu meretKombi anakartını al evden çıkarken hatıra olarak.
Kart nerde derse depozitomda dersin.
Parayı gönder kartı al.iyi pazarlık
Nası çıkıyor bu meret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?