• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu implantasyon mu yoksa adet kanamasi mi ?

Belkide33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
9
0
1
32
Merhabalar sitede yeniyim. Ocak 27sinde ella hapi kullandim. Subat ayinda 11inde adet olmam gerekirken 12sinde oldum hic gecikmezdi. Normaldr 4 5 gun suren adetim 2 gun surdu ama bu 2 gun icinde 7 tane ped doldurdu bu ay adetim 1 gun gecikti ve kanama olcagina dair hicbir belirti yok sizce subat ayinda oldugum kanama adet kanamasimiydi yoksa implantasyon muydu ?

Merhabalar sitede yeniyim. Ocak 27sinde ella hapi kullandim. Subat ayinda 11inde adet olmam gerekirken 12sinde oldum hic gecikmezdi. Normaldr 4 5 gun suren adetim 2 gun surdu ama bu 2 gun icinde 7 tane ped doldurdu bu ay adetim 1 gun gecikti ve kanama olcagina dair hicbir belirti yok sizce subat ayinda oldugum kanama adet kanamasimiydi yoksa implantasyon muydu ?
implantasyon kanaması damla şeklindedir . ped doldurmaz miktarı genelde azdır. lekenme derler bu yüzden. ocak ayındaki regl döneminiz neydi anladığım kadarıyla siz şans eseri ovülasyon döneminizde birliktelik yaşamışsınız. yani bu hamilelik ihtimalini arttırır ama olası regl döneminizde (1-7 gün arası değişkenlik gösterir. stress yolculuk vs. gibi faktörler nedeniyle) regl olmuşsunuz. mart ayında da gecikme yaşamanız normal çünkü şubat 29 çekti. sizin olasu regl döneminiz 2-3 gün atar. 13-15 arası olursunuz. stress yparsanız gecikir. şüpheniz varsa hala 1 hafta sonra test yapmanızda fayda var . net sonuç gösterir .

Ayagimdan ameliyat oldum hastaneye yattigim gun ve ameliyata girerken kan aldilar ameliyata girerken damar yoluma o kan seyini ismini bilmiyorum onu bagladilar :) hamis olsaydim orda belli olurmuydu acaba ? Birde implantasyon olsaydi 7 ped doldurmazdim sanirim demi

Back