Sizce bu imkansız aşk mı? Ne olur fikir verin

Bence sen oradaki bulunan başka erkeklerlede konuş ki delirsin , aciz
kız senden hoşlanıyor sende kızdan e daha ne ?

biliyor musun, ordaki çok daha ufak yaşta bir çocuk , benim no mu bulmuş ve mesaj atmış.ama ben ilgilenmedim.çocuk 10 yaş küçük. daha önce bir konu açmıştım "bu olayla çocuğu kıskandırsam mı" falan diye. ama baya olumsuz yorum aldm. ters tepebilir,benden iyice uzaklaşabilr diye. kaldı ki, bu olayı kendi kendine de duyabilir. o zaman daha iyi olur zaten. çünkü hoşlandığım kişi orda antrenörlerdn biri.şimdi ben söylersem öteki çocuğu şikayet etmiş,ortalığı karıştırmış gibi olucam

Olabilir iyi insanlarda var o yöreden

yok iyi -kötü meselesi değil .çekingenlik meselesi için dedim.şöyle bir durum da var dikkatini çekerim: esas baş antrenörümüz böyle aşk meşk durumlarına karşı. ve bu konuda bir konuşma yaptı. baskısı var yani. ama tabii silme olayından önce olmadı bu konuşma. silmesini de o söylemedi ya

seni ilgi çekici bulmuş
ama profilinde yaşını ve görüşünü görünce vazgeçmiş ya da pek arkadaş eklemediğinden silmiş olabilir
Benim sevgilimde bir yaş ufak ama en az beş yaş büyük olması lazımm:KK43:

merhaba

"imkansız" deyince evli falan sanmayın:) durum şöyle:

ben ,o ortama (profesyonel spor takımı) yeni girmiştim.daha kimseyi tanımıyordum. çocuk benim soyadımı öğrenmiş,face ten aratıp eklemiş.(ben kimsede ekli değildim) 2 gün sonra da beni silmiş. bunun sebebini merak ettim ama ona hiç sormadım. benim tahminim ;politik görüş farklılığı. ilk aklıma gelen bu.(o muhafazakar kesimmiş.) başka ne olabilir ki? işte bundan sonra bana 2 antreman boyunca kötü davrandı: böyle yanıma oturmuyor,yerini değiştiriyor falan.

ertesi gün antrenör, hepimizi yere oturttu ve ortaya bir konuşma yaptı :" kimse kimseye yan gözle bakmayacak." temalı. acaba bir şey mi hissetti,yoksa tesadüf mü bilemiyorum.bundan sonra çocuk,garip davranmayı kesti. bir muhabbetimiz yok ama mesela ,konuşması gerekiyorsa konuşuyor.ben de aynı şekilde davranıyorum. zaten ben,silme olayı olduğunda da hiç mevzu yapmamıştım.

ve şöyle bir durum var ki; çocuk benden 4.5 yaş ufakmış!çok büyük gösteriyor.(burda bir dipnot:ben olduğumdan 8 yaş falan ufak gösteriyorum ve hayatım boyunca benim yaşımda ya da benden büyük hiçbir erkek benle ilgilenmedi.ve benim de artık yaş konusundaki görüşüm değişmeye başladı.3-4 yaşı sorun etmem.)
çocuk sert biri.pek gülmüyor falan.takımın yardımcı hocalarından biri olduğu için belki otoriterdir.erkeklerle de öyle samimi muhabbet yaptığını görmedim . merak duygumu körüklüyor.belki de bundan aşık oldum (!)... arada gözüm ona takılıyor , 2 kere onu da bana bakarken yakaladım. ama ne hisle baktığını bilemem. bu durum 1 aydır devam ediyor.

ne düşünüyorsunuz?

Profilinde yaşın görünüyorsa o yüzden silmiş olabilir.

seni ilgi çekici bulmuş
ama profilinde yaşını ve görüşünü görünce vazgeçmiş ya da pek arkadaş eklemediğinden silmiş olabilir
Benim sevgilimde bir yaş ufak ama en az beş yaş büyük olması lazımm:KK43:

Profilinde yaşın görünüyorsa o yüzden silmiş olabilir.

profilimde yaşım görünmüyor ama ben salonda bir çok kişiye söylemiştim. sır değil yani.birinden duymuş olabilir.
5 yaş büyük olması konusunda ben de eskiden öyle düşünüyordum . ama benim yaşımdakiler ve büyükler benle ilgilenmediği için ( çok ufak gösteriyorum),zamanla bu kriterim mecburen değişti. yoksa kimse olmayacak gibi...

merhaba

"imkansız" deyince evli falan sanmayın:) durum şöyle:

ben ,o ortama (profesyonel spor takımı) yeni girmiştim.daha kimseyi tanımıyordum. çocuk benim soyadımı öğrenmiş,face ten aratıp eklemiş.(ben kimsede ekli değildim) 2 gün sonra da beni silmiş. bunun sebebini merak ettim ama ona hiç sormadım. benim tahminim ;politik görüş farklılığı. ilk aklıma gelen bu.(o muhafazakar kesimmiş.) başka ne olabilir ki? işte bundan sonra bana 2 antreman boyunca kötü davrandı: böyle yanıma oturmuyor,yerini değiştiriyor falan.

ertesi gün antrenör, hepimizi yere oturttu ve ortaya bir konuşma yaptı :" kimse kimseye yan gözle bakmayacak." temalı. acaba bir şey mi hissetti,yoksa tesadüf mü bilemiyorum.bundan sonra çocuk,garip davranmayı kesti. bir muhabbetimiz yok ama mesela ,konuşması gerekiyorsa konuşuyor.ben de aynı şekilde davranıyorum. zaten ben,silme olayı olduğunda da hiç mevzu yapmamıştım.

ve şöyle bir durum var ki; çocuk benden 4.5 yaş ufakmış!çok büyük gösteriyor.(burda bir dipnot:ben olduğumdan 8 yaş falan ufak gösteriyorum ve hayatım boyunca benim yaşımda ya da benden büyük hiçbir erkek benle ilgilenmedi.ve benim de artık yaş konusundaki görüşüm değişmeye başladı.3-4 yaşı sorun etmem.)
çocuk sert biri.pek gülmüyor falan.takımın yardımcı hocalarından biri olduğu için belki otoriterdir.erkeklerle de öyle samimi muhabbet yaptığını görmedim . merak duygumu körüklüyor.belki de bundan aşık oldum (!)... arada gözüm ona takılıyor , 2 kere onu da bana bakarken yakaladım. ama ne hisle baktığını bilemem. bu durum 1 aydır devam ediyor.

ne düşünüyorsunuz?

ben çok mantıklı bulamadım. yaş farkı fazla bana kalırsa 2-3 yaş olsaydı neyse de.

küçük gösterme mevzusunu anlıyorum. ben de küçük gösteririm. bundan dolayı yaşı küçük olup ilgilenenler olur ama birkaç yaş büyük olup ya da aynı yaşta olup ilgilenenler de olur. olmaz diye düşünme. en azından 2-3 yaş fark olmalı.

antrenör kimse kimseye yan gözle bakmasın demiş. çocuk seni face den silmiş, sert davranıyormuş.

bu şartlarda olması baya zor. o hoşlansa bile zor bence.

ben çok mantıklı bulamadım. yaş farkı fazla bana kalırsa 2-3 yaş olsaydı neyse de.

küçük gösterme mevzusunu anlıyorum. ben de küçük gösteririm. bundan dolayı yaşı küçük olup ilgilenenler olur ama birkaç yaş büyük olup ya da aynı yaşta olup ilgilenenler de olur. olmaz diye düşünme. en azından 2-3 yaş fark olmalı.

antrenör kimse kimseye yan gözle bakmasın demiş. çocuk seni face den silmiş, sert davranıyormuş.

bu şartlarda olması baya zor. o hoşlansa bile zor bence.

silme olayı,antrenörün konuşmasından önceydi bir de.bana da zor gözüküyor

(hayatımda benim yaşımda ya da büyük biri benle hiç ilgilenmedi. inşallah bir gün olur. daha iyi olur elbet olgun biri)

X