Bu arkadas, hani su numara beni rahatsız ediyor sence kim bu demeyi düşündüğün kişimi?
Bence hiç bulaşma 3 4 yaşı fiziksel olarak sorun etmesen de sosyal zeka olarak etmelisin ne o öyle ters davranmalar bakış atmalar falan
Dikkatliyimdir :) tatlım bana kalırsa bosver hic takma gitsin. Karsındakinin olgun biri oldugunu düşünmüyorum, siyasi görüşü farklı diye faceden neden siliyor anlamıyorum cok çocukça. Benimde cok ama cok Sevdiğim arkadaslarım var tam zıt kutuplarız. O kendi görüşü doğrultusunda bişeyler paylaşır bende kendi görüşümü savunan seyleri. Ama bu beni hic rahatsız etmiyor o onun düsüncesi Buda benim düşüncem.evet .çok dikkatlisin:) o olaydan vazgeçtim merak etme. ilgisiz davranıyorum .
Dikkatliyimdir :) tatlım bana kalırsa bosver hic takma gitsin. Karsındakinin olgun biri oldugunu düşünmüyorum, siyasi görüşü farklı diye faceden neden siliyor anlamıyorum cok çocukça. Benimde cok ama cok Sevdiğim arkadaslarım var tam zıt kutuplarız. O kendi görüşü doğrultusunda bişeyler paylaşır bende kendi görüşümü savunan seyleri. Ama bu beni hic rahatsız etmiyor o onun düsüncesi Buda benim düşüncem.
Kesinlikle olgun değil, faceden birbirine laf sokan ve sırf siyasi görüşü farklı diye birbirini silen insanlardan nefret ederimbiliyor musun ;ben de olgun olduğunu düşünmüyorum aslında.aniden silmesi, triplere girmesi falan çocukça geldi.ya da çok duygularına göre hareket eden birisi...
yalnız bende stockholm sendromu oldu herhalde:)
Seninle ilgilendigini nasil dusundun? Sadece facebookda eklemesi mi bunu dusundurdu, yoksa baska seyler de var mi?
Duygularada gem vurulmaz ki aşıksan aşıksındır ,aşkın mantığı yoktur
Kesinlikle olgun değil, faceden birbirine laf sokan ve sırf siyasi görüşü farklı diye birbirini silen insanlardan nefret ederimbiz okulda 5 li arkadas grubuyduk ve inanırmısın hepimiz ama hepimiz farklı görüşlere sahiptik,ayarlasan bu kadar denk gelmez Politik bi konu geçse herkes kendi fikrini Söyler sonra bi şekilde kimsenin kalbi kırılmadan konu kapanırdı. Birbirimize tahammül edemediğimiz sürece ne sağlıklı bir siyaset ortamı olur, nede bu kutuplaşmalar sona erer
Biliyorum senin tahminin oldugunu tatlım ama durup dururken anlattığın gibi olduysa başka bisey yok gibi duruyor. Yada ne istediğini bilmeyen birisi. Senin Duyguların ne şekildedir bilmem ama bosver spordan bi aekadasın olarak Kalsın bu ergen şahsiyet :)anlattığın çok güzel bir şey .herkes böyle davranmalı..
ama şu da var; bu siyasi görüş olayı kesin değil. benim tahmin ettiğim şey bu.başka ne olabilir ki?.insanın aklına ilk gelen bu oluyor yani
O soğuk değil çekingen kızlara çekingen ve uzak olması gerektiği
aile terbiyesi almıştır aklı sıra senden gıcık olması gerekirmiş gibi davranıyor , ama tam da rolünü profesyonel yapamıyor
aşk ve beğeni gizlenmez ki !
Biliyorum senin tahminin oldugunu tatlım ama durup dururken anlattığın gibi olduysa başka bisey yok gibi duruyor. Yada ne istediğini bilmeyen birisi. Senin Duyguların ne şekildedir bilmem ama bosver spordan bi aekadasın olarak Kalsın bu ergen şahsiyet :)
En tehlikeli anlar bu Boşluk anları. Bilirim bu duyguyu ama bosver tatlım dogru olan insan seni elbet bulur zatenöyle yapmaya çalışıcam zaten hiç ilgilenmiyorum ben de.boşlukta olduğum için birisinin olmasını istiyorum belki de. akışına bıraktım