• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Sizce Bu Gelinlik Nasil???

beyazgelinlik

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
9
0
16
İzmir
Merhaba arkadaslar;

Siteyi bugune kadar uyeliksiz takip ettim hep. Bir gun benim de bir seyler yazacagim aklima gelmezdi :) Uzatmadan konuya gireyim....

Kiz kardesime gelinlik alacagiz. Ben gelinlikle Pronovias`a cok guveniyorum. Yalniz orjinalleri ve sifirlari cok pahali. Ikinci eli hic istemiyor olsam da bir ilan gordum. Sadece fotograf cekimi amacli kullanilmis. Ne dugunun enerjisi var uzerinde ne de baska gelin/damat. Bu tur konualara biraz kafayi takarim dogrusu.

Yani hem ikinci el, hem sifir gibi. Yine de titiz davranmak lazim karar kilamadim. Bir size sorayim dedim :)

Sizce nasil? Bana cok sade cok guzel geldi...

$Untitled-1.jpg

PRONOVIAS - Straplez Beyaz Cok Sade Bir Gelinlik GittiGidiyor'da 59339957

Yok yahu :)) Bu tur gelinlikler cok moda, gelinin rahat yurumesi icin ozel tasarlaniyor bunlar. Abiye olsa o kadar uzun olup yerlerde surunmez. Gelinlik oldugu cok bariz ortada...

Ya bir de uyduruk gelinlikler bile 2000 Tl falanken 1000TLye boyle bi gelinlik almak, hem de ikinci el olmasina ragmen sifir gibi... Ne bileyim bana cok mantikli geldi. Esime dostuma sormaktan da gina getirdim onlara. O yuzden burada sizlere sorayim dedim :/

Açık söyliyim ki hiç begenmedim , öylece arkadan tutdurulmuş çarşafın önünü kıvırıp gül motifi yapmışlar , hakkaten bu ne ya oldum şuan :19:
Sade olur anlarımda bu çok çok kötü

Gelinlik dediğin biraz gösterişli olur bence.Bu gelinlik değil abiye gibi duruyor canım.
Pronovias'ın çok daha güzel modelleri var.

güzel olmasına güzel de,göğsün altından bollaşıyor olması insanların aklına acaba gelin gebe mi sorusunu getirir demedi demeyin,gebelikte tercih edilen bir model çünkü gelinlik söz konusuysa bu model..bilirsin insanlarımız dedikodu yapmaya çok müsait kıldan yünden sebepler bulurlar.tadınız kaçmasın boşu boşuna..

Hic dusunmedigim bi bakis acisi oldu "gebe"lik mevzusu. Ama bir yandan da 36-38 beden diyor yani azicik karin sisligi olsa kendini belli eder, incecik beli kizcagizin...

2012`de bu tur sade/gosterissiz/kabarikolmayan modeller modaymis. Aman ne bileyim... Almayayim mi? :(

Merhaba,

Bu gelinliği sevdim, düğün konseptine göre seçile de bilir. Mesela sahilde çıplakayak bir düğün yapacaklarsa neden olmasın :D

Amma velakin, bence fiyatı uygun olsun diye seçmeyin bu gelinliği. Pronovias'ın outletlerinde yine 2000TL'nin altına orijinal pronoviaslar da bulabilirsiniz. İkinci elde bence gelin giyinmiş olsa bile bir enerji transferi olmaz ama tabi ki ben dedim diye böyle düşünecek değilsiniz, ben olsam düşünebilirdim başka bir gelinin orijinal pronoviasını. Bir de bence rosa clara için beymen bridalı arayın, normal reyonu 4000'den başlıyordu, oranın outlet reyonu da var. Eğer rosa clara outlete düşüyorsa orada da daha da uygun fiyatlara giyilmemiş rosa clara alabilirsiniz belki.

Bu arada dikkat ettiniz mi, ilan orijinal gelinlik için değil. Özel dikim yazıyor. Zaten gelinlik Manuel Mota modeli bildiğim kadarı ile, dolayısıyla ikinci eli bile o fiyata zor olurdu...

Hiç beğenmedim, arkadaşlara katılıyorum, elbise gibi duruyor. Sadelikten hoşlanıyorsanız, sade ama gelinlik gibi duran modellere bakın derim:34:

Arkadaslar biz dayanamayip gelinlik`i satin aldik. Ancak beden olmadigi icin geri gonderdik. Simdi bayan yeniden satisa koymus. Yeni ilan bu: Pronovias Model Gelinlik - Ozel Dikim - Straplez GittiGidiyor'da 59944539

Hakikaten dedigi gibi kumasi cokkkkk ama cok kaliteli. Hic de gebe gibi durmuyor, small beden icin oyle durmasi imkansiz dedi kadin guldu hatta. Gelinlik dergisinde calistigi icin boyle seylere cok aliskinmis...

Neyse tavsiye ederim, bizzat gormus biri olarak herkese tavsiye ediyorum! Orjinalligini bozmamak adina biz lastik falan takmak istemedik, beden olsaydi kesinlikle geri gondermeyecektik...

tortellini; ben gelinlik almanin ne kadaaar zor bir sey oldugunu o kadar iyi biliyorum ki... bizzat kendi ellerimle gozlerimle inceledigim icin ve belki de ben burda yazdiktan sonra gorup de icinden almayi geciren insanlar olduysa diye haber verme amacli yazdim. hani insanimiz ne kadar "art niyetli"yse, bir o kadar da vicdan sahibidir ya... o nedenle. neyse...

Back