Eşimin ailesinin köyde üç katlı evleri var. Üst kat kendilerinin. Orta katı diğer oğullarına yaptırmışlar dayayıp döşeyip vermişler kaynıma. En alt kat eşimin hakkı ama inşaat halinde. Babası iki oğlu arasında ayrımcılık yapar sürekli. Her sene fındığın parasını büyük oğluna verir ama her işlerine de eşim koşar. Şmdi benim eltimle ve Eşimin ailesiyle aram kötü. Eltim her yaz gider kendi dairesinde oturur tatil yapar, bizim gidecek bir yerimiz yok çünkü Eşimin dairesini yaptırmıyorlar. Para yok diyolar. Ben bu duruma çok sinir oluyorum. Eşim de diyor ki boşver umursama, gitme, görüşme. Biz kendi evimizde iyi olalım yeter diyor. Onlar diğer oğulları ve gelinleriyle birlikte mutlu olsunlar biz kendinize bakalım diyor. Ama insanın zoruna gidiyor ayrımcılık yapılması. Eltim de zaten oraya her gittiğinde onlarla kavga eder döner. Yine de ondan kıymetlisi yok. Şmdi ben hamileyim. Eşimin annesi diyormuş ki çocuk olunca bize sık sık getir göster. Diğeri göstermiyor onun da bebeği var. Sizce bu durumda ben nasıl bir tavır sergilemeliyim? Parayı pulu onlara yağdırırlar ama insanlığı bizden beklerler.