• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu davetiye nasıl ?

tuuba89

şükürler olsun Rabbim
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
1.239
246
648
35
ben çok beğendim, sizlerinde fikirlerini istiyorum :)

$156941_464680153577631_641013982_n.jpg

:nazar::nazar::nazar::nazar:

evet çok cici ama çocuksu bulurlar mı diye korkuyorum biraz :9:

canım moralini bozmak istemem. davetiye şirin ama bana çocuksu geldi biraz. kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun sen? ona göre tekrar değerlendireyim. ama eşine gösterdinmi sen o ne dedi?

canım moralini bozmak istemem. davetiye şirin ama bana çocuksu geldi biraz. kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun sen? ona göre tekrar değerlendireyim. ama eşine gösterdinmi sen o ne dedi?

yaşım 23 çalışmıyorum işletme 4. sınıftayım. nişanlım benim tercihime bıraktı davetiye işini. bende kararsızım zaten hala. uygun fiyat olsun istiyorum. öyle pahalı davetiyeleri bastırcam da ne olacak millet yırtıp atıcak sonuçta, değmez bence.

Değişik davetiyeleri şahsen seviyorum ve böyle bi davetiye gelse şirin değişik birşey derdim hoşuma giderdi ayrıca maddi yöndeki düşüncenizde de haklısınız çöpe gidecek şeye fazla bir ödeme yapmaya gerek yok

Hayırlı olsun öncelikle!

Davetiyeyi biraz yorucu buldum. Fazla motif var bence.
Evleniyorlar yazısını, dalın üstündeki çicekleri ve davetiyenin alt köşesindeki kalpleri silerdim.
Tüm yazılarıda aynı renkte bastırırdım.

Yinede son karar senin. Eşin seni bu konuda serbest bıraktıysada yine onada danış.

Mutluluklar!

Hayırlı olsun öncelikle!

Davetiyeyi biraz yorucu buldum. Fazla motif var bence.
Evleniyorlar yazısını, dalın üstündeki çicekleri ve davetiyenin alt köşesindeki kalpleri silerdim.
Tüm yazılarıda aynı renkte bastırırdım.

Yinede son karar senin. Eşin seni bu konuda serbest bıraktıysada yine onada danış.

Mutluluklar!

bu davetiyeden vazgeçtik ortak kararımız sonucunda ts maç bileti şeklinde davetiye bastırıyoruz :)

Back