- 10 Mart 2025
- 25
- -6
- 1
- 20
- Konu Sahibi ucurumcadisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşk olsun, hemen spoilerı yapıştırmışsın :)Müteahhit tipi var
Hattaa az da galerici ama kendisi KENDJİ GİRAC şarkıcı
peki tanımıyor olsaydın, hangi şıkkı işaretlerdin? galerici ve müteahhit şıklarda yok, dikkatini çekerim :)Ovv pardon![]()
Futbolcu derdimpeki tanımıyor olsaydın, hangi şıkkı işaretlerdin? galerici ve müteahhit şıklarda yok, dikkatini çekerim :)
Hayda, adam sadece havuza girmiş yahu, bu kadar agresif biçimde eleştirecek ne var bundaŞıklarda dolandırıcı olmalıydı, tam instagramda gelen coin bets reklamları gibi havızda pahallı saatler pahallı arabalar pozları.
Bende merak edip arattım, "ispanyol çingenesi asıllı fransız şarkıcı"ymış kendisi.
Aşkolsun sert eleştirmedim, mizahen yazdım.Hayda, adam sadece havuza girmiş yahu, bu kadar agresif biçimde eleştirecek ne var bunda![]()
Çok hoş adam, her haline bayılıyorum.Aşkolsun sert eleştirmedim, mizahen yazdım.
Ama öyle ama bir sürü resmi varken anketteki resim tam instagramda gelen kumar reklamları gibiydi.
![]()
Ben hoşlanmıyorum ama sempatik mi evet sempatikBu adam çekici ve hoş mu?nasıl tiplerden hoşlanıyorsunuz kızlar siz? Çok üzücü…
tamam sana çekici gelmiyor olabilir ama en azından yakışıklı olduğunu kabul ediyorsun dimi? hakkını teslim et adamın :)Bu adam çekici ve hoş mu?nasıl tiplerden hoşlanıyorsunuz kızlar siz? Çok üzücü…
Yok bana göre yakışıklı değil.tamam sana çekici gelmiyor olabilir ama en azından yakışıklı olduğunu kabul ediyorsun dimi? hakkını teslim et adamın :)
bu sabah sayenizde, şaşırma efekti vermekten yüz yogası yapmış kadar oldumYok bana göre yakışıklı değil.
Yav neresi yakışıklı? Aşırı itici hiç beğenmedimtamam sana çekici gelmiyor olabilir ama en azından yakışıklı olduğunu kabul ediyorsun dimi? hakkını teslim et adamın :)
Adamın çekici olduğundan emin miyiz?
BYav neresi yakışıklı? Aşırı itici hiç beğenmedim