sizce bu bir sorun mu???

Sizi en çok rahatsız eden görece daha kötü/çirkin bulduğunuz bir izinizi gösterin. Böyle yazınca biraz garip oldu :) ama gördükten ve konuştuktan sonra daha az sorun edeceğinizi düşünüyorum.

canım hayırlı olsun , inan dert edilecek bir durum değil. kendini sevdiğin sürece karşındaki de seni sevecek :) mutluluklar dilerim size

Evlilik konusu da ayrı bir sorun ben nasıl aşacağım hepsini benim çok derdim var kızlar ya

Evlendiğiniz gün ve öncesinde stresli ve huzursuz olmazsınız en azından. Görmesinde bir sakınca olmaz. Tabi son karar sizin.

Haklisiniz
Evlendiğiniz gün ve öncesinde stresli ve huzursuz olmazsınız en azından. Görmesinde bir sakınca olmaz. Tabi son karar sizin.
Haklısınız aslında bu konuda bunu biraz düşüneyim ben çok teşekkür ederim.

Kahroluyorum diyemem tabi ki şükrediyorum kafamdan aşağı dökülmüş her yerde problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…