sizce bu bir sorun mu???

mtsz26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
36
2
35
arkadaşlar 26 yaşındayım ve 1.5 yaşındayken yanmışım sıcak su ile ve vücudumun değişik yerlerinde yanık izleri var ve 2016 yazın evlenmeyi planlıyorum ama kendimi eksik hissediyorum rahatsız oluyorum benim için çok problem dışardan bakıldığı zaman güzel bi kızım fakat kendimi hiç güzel bulmuyorum sevdiğim kişi problem yapmıyor ama ben yapıyorum ne yapmalıyım bu düşünceyi nasıl aşarım lütfen bi yardımcı olun. Şimdiden çok teşekkür ederim...

Sevdiğiniz de sorun etmiyorsa bence sıkıntı yok.
Mesela benim sağ ayağımda yanık izi var derin.Eşiminde sol ayağında.
Bazen bak ne kadar uyumluyuz bir birimizi yanıklarımızla bile tamamlıyoruz diyorum.Züğürt tesellisi anlayacağın

Allah başka dert vermesin, benimde doğumdan kaynaklı (üst kol, bacak ve karın bölgemde) bariz çatlaklarım var.
Dediğim gibi Allah başka dert vermesin, mutluluklar dilerim...

telaşlanma. sen de müstakbel eşin de birbirinizi vücutlarınız için sevmediğinize göre problem olmayacaktır. belki onun da kolunda kocaman bir ben vardır, bunu sorun edecek değilsin herhalde. onunla paylaşman yeterli olacaktır. :)

Bir doktora yada estetisyene göründünüz mü? Belki tamamen geçmez yanık izleri ama olabildiğince izlerin azaltılmasını talep edebilirsiniz.

Bunun yanında sevdiğiniz kişi için mi sorun ediyorsunuz bu izlerinizi yoksa onunla tanışmadan önce de sorun muydu sizin için?

Hiçbirimizin vücudu porselen veya plastik değil. Kusursuz değiliz, olmak zorunda da değiliz. Aynaya baktığınızda öncelikli olarak bu izlere odaklandığınız için size olduğundan daha kötü/çirkin gelebilir ama karşı tarafta sizi seven ve size değer veren bir kişi varsa tüm bunlar teferruattır. Gördüğü ilk zamanlar dikkatini çekebilir ama bunu eksiklik/kusur olarak görmez sanıyorum. Kendinizi erkek arkadaşınızın yerine koyabilirsiniz, ne hissederdiniz, ne kadar önemserdiniz? Huzursuz etmeyin kendinizi, gizlenmeyin/saklanmayın da aynı şekilde. İyi günler.

Kesinlikle kendinizi eksik hissetmeyin. Merak etmeyin hiç bir eksiğiniz yok. Bu herkesin başına gelebilir bir durum. Müstakbel eşiniz zaten bunu düşünmemiştir bile ki sizede söylemiş. Bu durum sizin sadece sevgilinize karşı değilde kendiniz için bir sorun yaratıyorsa özgüven sıkıntısı çekiyorsanız mutsuz oluyorsanız ( ki hiç gerek yok ama gerek yok demekle ikna olmayacak kadar takıntı yaptıysanız) bir estesisyenle görüşün derim. Sadece kendi mutluluğunuz için ama başkaları için değil. Bu arada aklınızda olsun kimsenin mükemmel bir vücudu yok. Herkesin ufak tefekte olsa kusuru mevcut. Mesela dergilerde gördüğünüz bütün pürüzsüz ciltler inanın bana photoshop'un eseri.

Bende inanılmaz şişmandım. Ölümcül obez kategorisindeydim. 36 kilo verdim spor yapmama rağmen jöle kıvamında bir vücudum var ama takmamaya özen gösteriyorum. Çünkü sarkmış ama sağlıklı bir insanım artık.

dışardan okadar sorun değil bu kafaya taktıgın için rahatsızsın..
sevdigin problem etmiyorsa çok gözüne gözüne sokupta onada problemmiş gibi hissettirme.
normalmiş gibi davran cnm

Kusura bakmayın netim çekmediği için cevap veremedim sevdiğim kişi sorun etmiyor hatta benimde elimde dikiş izi var ya sen beni kabul etmezsen diye dalga bile geçiyor sevdiğim kişiden öncede benim için sorundu

Bende bacaklarımı ince bulduğum için aşırı özgüven eksikliğini yaşıyordum. Ama eşim öyle bir bakıyorki bana hayran hayran kendimi dünya güzeli gibi hissediyorum

Ona bu kadar problem yaptığımı belli etmiyorum ama kendi içimde mutsuz oluyorum

Benimde kalcama demlik devrildi yillar once. Komple yandı. Hic de sorun etmiyoruz ne ben ne esim. Aman bosver sagligin yerinde ise kendinle barisik ol

Ben de yandım

Sol bacağım dizden aşağı yandı

Bilek ve ayak kısmında iz var

Etek de giyerim bikini de yazın daha belirgin olur ama bence önemli değil

Eşimin de umursadığını görmedim diğer bacağıma nasıl davranıyorsa ona da öyle davranıyor

Üzmeyin kendinizi biz ne edersek kendimize ediyoruz umursamayın emin olun eşiniz de umursamıyor

Ben burda kıl tüy konularına da yazıyorum erkekler 3 kılı göründü ben bununla birlikte olmam demediği gibi herhangi bir yerinde iz ya da yara var diye de kaçmıyor

Kusura bakmayın netim çekmediği için cevap veremedim sevdiğim kişi sorun etmiyor hatta benimde elimde dikiş izi var ya sen beni kabul etmezsen diye dalga bile geçiyor sevdiğim kişiden öncede benim için sorundu
Bendede benzer sıkıntılar var hep aklımın bi köşesinde yiyo beni mutsuz ediyo seni iyi anlıyorum

Ben kendim problem ettiğim için sanki o da görünce huzursuz olacağım diye düşünüyorum işte bende

İçiniz hiç rahat etmiyorsa sizin için de uygunsa evlenmeden yanık izlerinizi ona gösterin ve tepkisini gözlemleyin. Açıkça konuşun, bu izlerin sizi mutsuz ve huzursuz hissettirdiğinden bahsedin. Duygularınızı açın, içinize atmayın.

Boyle seyleri erkekler takmiyor biz takiyoruz yanigi, catlagi, beni, lekesi olmayan insan mi var sanki...

Ben bu konuda çok hassasım küçüklükten beri bu konuda hep annemi suçladım kendi içimde çünkü ailem benim gibi hassas değil ve benim ne kadar üzüldüğümü görmüyorlar bile

o zaman aklınıza Arakanda cayır cayır yakılan insanları aklınıza getirin ve böyle bir zulüm altında olmadığınız ve hayatınızı özgürce yaşadığınız için şükredin. az once bir kopek gibi boynundan bağlanmış bir bebek gördüm. ipinden tutup mama kasesinin önünde yemesini bekliyorlardı. benim içim bu zulümler için kan ağlıyor. o zaman siz oturup böyle kusurlarınız olduğu için sabahlara kadar ağlayın ve kahrolun. ne deyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…