- Konu Sahibi esmaaa0202
-
selam kızlar
ben büyü muska gibi hurafelere pek inanmayan biriyim ama birkaç ay önce evimde temizlik yaparken sandığın altında bir tahta parçası buldum üstünde kuran yazısı kazınmış şekilde yazılmıştı... iyilik içinmi yoksa kötülük içinmi apıldı kim yaptı neden yaptı bilemiyorum...
sadece kağıtla kürekle aileme ve ya bana müdahale etmek isteyen zavallı ne umuyordu acaba...
tahta parçası üzerine neiçin yazı yazılır duyanınız ya da bileniniz varmı
Hurafe miBüyü Kuran-ı Kerimde ayetlerde geçer, büyüyü yapmak da, yaptırmak da Allah katında çok büyük suçtur. Büyü yapanların, büyüye ait bilgileri satın alan ve onunla çıkar sağlayan kimselerin ahirette bir nasibi olmadığını belirtiyor Allahü Teala. Bakara suresinde geçer... İnanmıyorumda hala ısrarcı iseniz, felak ve nas surelerini okuyun bol bol, o tahta parçasını da önce bir hocaya gösterip ne olduğunu anlamaya çalışın, sonrasında da üzerine sirke döküp denize atmak gerekiyor sanırım tam olarak bilemiyorum :26:
Onu öyle atmakla büyü bozulmuyor maalesef.
tahta parçasına genelde işinin ehli veya hani bu işten yıllardır para kazanan insanlar yazar. hatta genelde hastaların boğazına bakmak için kullanılan tahta spatulleri kullanırlar.
Onu öyle atmakla büyü bozulmuyor maalesef.
tahta parçasına genelde işinin ehli veya hani bu işten yıllardır para kazanan insanlar yazar. hatta genelde hastaların boğazına bakmak için kullanılan tahta spatulleri kullanırlar.
günümüzde bu tür şarlatanlar o kadar çoğalmış ki büyüye değil ama büyücülere inanmam canım...
malesef o tahta parçasını çöpe attım şu an sadece hangi amaçla yapıldığını ve benim gibi birşeylerle karşılanlar varmı merak ediyorum...
bazıları da yakıp küllerini akan suya bıraksaydın diyor:26:
hazır büyüyü bulmuşken bozulması iyi olurdu ama hiç bulamayıp da büyü olduğundan şüphelenenler de böyle yapıyor. suya okuyup içme, okuyp eve üfleme gibi farklı yolları var siz içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın. felak ve nas surelerine ek olarak ayetel kürsi de iyidir.işte benim de bu kafama takıldı öyle attım gitti büyü bozulmadı o zaman desene...
ben bol bol felak ve nas okuyorum ayetel kürsi de iyi gelirmiş diye duydum
Yakmasındanda korkarım benEvi sirkeli su ile silin bari :18: Nazar için bile silinir sirkeli su ile ev, annem arada bizim dış kapıyı siler nazar falan varsa diye
hazır büyüyü bulmuşken bozulması iyi olurdu ama hiç bulamayıp da büyü olduğundan şüphelenenler de böyle yapıyor. suya okuyup içme, okuyp eve üfleme gibi farklı yolları var siz içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın. felak ve nas surelerine ek olarak ayetel kürsi de iyidir.
arkadaşın belirttiği sirke durumu da domuz yağı kullanılan büyülerde oluyor. domuz yağı çok zor çıkıyor çünkü, mesela o tahta parçasına domuz yağı sürülmüş olabilir. ancak sirke bunu çözüyor bildiğim kadarıyla bu sebeple sirkeden sonra bozma işlemi yapılması daha iç rahatlatıcı oluyor.
fikirlerin için teşekkür ederim canım en azından manen rahatlarım belki ne kadar içimi ferah tutsam da insanın içine bir kurt düşüyor işte ne olur ne olmaz diye...
ha bir de o tahta parçası tahminimce tahta peçetelikler olur ya arasına peçeteyi koyarsın işte onun bir kenarı koparılıp yazılmıştı
ne ısterler ınsanın huzurundan anlamıyorum cok yazık
Allah korusun cumlemızı kotu ınsanlardan
konu sahıbı arkadasım aklına geldıkce bol bol dua et Rabbıme sıgın hıc bısey olmaz Allahın ıznıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?