sizce bu bir büyü müdür...

esmaaa0202

küçük erkeğim benim
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
1.353
50
358
Diğer
selam kızlar
ben büyü muska gibi hurafelere pek inanmayan biriyim ama birkaç ay önce evimde temizlik yaparken sandığın altında bir tahta parçası buldum üstünde kuran yazısı kazınmış şekilde yazılmıştı... iyilik içinmi yoksa kötülük içinmi apıldı kim yaptı neden yaptı bilemiyorum...
sadece kağıtla kürekle aileme ve ya bana müdahale etmek isteyen zavallı ne umuyordu acaba...
tahta parçası üzerine neiçin yazı yazılır duyanınız ya da bileniniz varmı

selam kızlar
ben büyü muska gibi hurafelere pek inanmayan biriyim ama birkaç ay önce evimde temizlik yaparken sandığın altında bir tahta parçası buldum üstünde kuran yazısı kazınmış şekilde yazılmıştı... iyilik içinmi yoksa kötülük içinmi apıldı kim yaptı neden yaptı bilemiyorum...
sadece kağıtla kürekle aileme ve ya bana müdahale etmek isteyen zavallı ne umuyordu acaba...
tahta parçası üzerine neiçin yazı yazılır duyanınız ya da bileniniz varmı

daha önce hiç duymadım ama kötü düşünmeyin. Baya belirginmi kuran harfleri nasıl kazınmış bi fikriniz varmı?
veya araştırdınızmı netten?

evet bu bir büyüdür. iyi mi kötü mü anlamak için üzerine ne yazıldığını bilmek gerekir

evet üzerinde net ve belirgin kuran yazısı vardı bıçak veya sivri bişeyle kazınmıştı bulduğumda annem de bizdeydi gösterdim aman inanıp da sıkma canını böyle şeylerle at gitsin bir an önce evinden çıksın bişey olmaz dedi ben de attım hocaya götürmek aklıma gelmedi...
netten araştırayım dedim çeşitli büyüler varmış sabuna yazılan demire yazılan yaprağa yazılan falan... ama hiç tahtaya yazılan görmedim
işin ilginç yanı ben onu buluncaya kadar evimde huzur yoktu sudan sebeplerle tartışma çıkardı bulduktan br süre sonra düzelmeye başladı herşey

Hurafe mi :51: Büyü Kuran-ı Kerimde ayetlerde geçer, büyüyü yapmak da, yaptırmak da Allah katında çok büyük suçtur. Büyü yapanların, büyüye ait bilgileri satın alan ve onunla çıkar sağlayan kimselerin ahirette bir nasibi olmadığını belirtiyor Allahü Teala. Bakara suresinde geçer... İnanmıyorumda hala ısrarcı iseniz, felak ve nas surelerini okuyun bol bol, o tahta parçasını da önce bir hocaya gösterip ne olduğunu anlamaya çalışın, sonrasında da üzerine sirke döküp denize atmak gerekiyor sanırım tam olarak bilemiyorum :26:

Canım o büyüdr.Bir bilene göster kendi kafana göre yok etme.Onlar sana söyler ne yapacağını.Büyük ihtimalle denize at derler ama sormadan yok etme.:50:

Onu öyle atmakla büyü bozulmuyor maalesef.
tahta parçasına genelde işinin ehli veya hani bu işten yıllardır para kazanan insanlar yazar. hatta genelde hastaların boğazına bakmak için kullanılan tahta spatulleri kullanırlar.

Hurafe mi :51: Büyü Kuran-ı Kerimde ayetlerde geçer, büyüyü yapmak da, yaptırmak da Allah katında çok büyük suçtur. Büyü yapanların, büyüye ait bilgileri satın alan ve onunla çıkar sağlayan kimselerin ahirette bir nasibi olmadığını belirtiyor Allahü Teala. Bakara suresinde geçer... İnanmıyorumda hala ısrarcı iseniz, felak ve nas surelerini okuyun bol bol, o tahta parçasını da önce bir hocaya gösterip ne olduğunu anlamaya çalışın, sonrasında da üzerine sirke döküp denize atmak gerekiyor sanırım tam olarak bilemiyorum :26:

günümüzde bu tür şarlatanlar o kadar çoğalmış ki büyüye değil ama büyücülere inanmam canım...
malesef o tahta parçasını çöpe attım şu an sadece hangi amaçla yapıldığını ve benim gibi birşeylerle karşılanlar varmı merak ediyorum...
bazıları da yakıp küllerini akan suya bıraksaydın diyor:26:

tahta parçasına genelde işinin ehli veya hani bu işten yıllardır para kazanan insanlar yazar. hatta genelde hastaların boğazına bakmak için kullanılan tahta spatulleri kullanırlar.

Hadi ya :18: Ayrıntısını bilemiyorum, hiç çevreme ve başıma gelmedi, allah uzak etsin, zor gerçekten zordur eminim, eee konu sahibi atmış gitmiş tahta parçasını :18:

işte benim de bu kafama takıldı öyle attım gitti büyü bozulmadı o zaman desene...
ben bol bol felak ve nas okuyorum ayetel kürsi de iyi gelirmiş diye duydum

günümüzde bu tür şarlatanlar o kadar çoğalmış ki büyüye değil ama büyücülere inanmam canım...
malesef o tahta parçasını çöpe attım şu an sadece hangi amaçla yapıldığını ve benim gibi birşeylerle karşılanlar varmı merak ediyorum...
bazıları da yakıp küllerini akan suya bıraksaydın diyor:26:

Yakmasındanda korkarım ben :emir_bebek: Evi sirkeli su ile silin bari :18: Nazar için bile silinir sirkeli su ile ev, annem arada bizim dış kapıyı siler nazar falan varsa diye :34:

işte benim de bu kafama takıldı öyle attım gitti büyü bozulmadı o zaman desene...
ben bol bol felak ve nas okuyorum ayetel kürsi de iyi gelirmiş diye duydum
hazır büyüyü bulmuşken bozulması iyi olurdu ama hiç bulamayıp da büyü olduğundan şüphelenenler de böyle yapıyor. suya okuyup içme, okuyp eve üfleme gibi farklı yolları var siz içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın. felak ve nas surelerine ek olarak ayetel kürsi de iyidir.
arkadaşın belirttiği sirke durumu da domuz yağı kullanılan büyülerde oluyor. domuz yağı çok zor çıkıyor çünkü, mesela o tahta parçasına domuz yağı sürülmüş olabilir. ancak sirke bunu çözüyor bildiğim kadarıyla bu sebeple sirkeden sonra bozma işlemi yapılması daha iç rahatlatıcı oluyor.

Yakmasındanda korkarım ben :emir_bebek: Evi sirkeli su ile silin bari :18: Nazar için bile silinir sirkeli su ile ev, annem arada bizim dış kapıyı siler nazar falan varsa diye :34:

fikirlerin için teşekkür ederim canım en azından manen rahatlarım belki ne kadar içimi ferah tutsam da insanın içine bir kurt düşüyor işte ne olur ne olmaz diye...
ha bir de o tahta parçası tahminimce tahta peçetelikler olur ya arasına peçeteyi koyarsın işte onun bir kenarı koparılıp yazılmıştı:(

hazır büyüyü bulmuşken bozulması iyi olurdu ama hiç bulamayıp da büyü olduğundan şüphelenenler de böyle yapıyor. suya okuyup içme, okuyp eve üfleme gibi farklı yolları var siz içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle yapın. felak ve nas surelerine ek olarak ayetel kürsi de iyidir.
arkadaşın belirttiği sirke durumu da domuz yağı kullanılan büyülerde oluyor. domuz yağı çok zor çıkıyor çünkü, mesela o tahta parçasına domuz yağı sürülmüş olabilir. ancak sirke bunu çözüyor bildiğim kadarıyla bu sebeple sirkeden sonra bozma işlemi yapılması daha iç rahatlatıcı oluyor.

anladım canım
kızlar valla iyi fikirler verdiniz bana
bir de şunu düşünüyorum belki de bunu yazan kişi bir yalancıdır büyüyü yaptıranı kandırıp parasını almıştır inşallah öyledir diye dua ediyorum her büyü de tutmaz zaten dimi...

ne ısterler ınsanın huzurundan anlamıyorum cok yazık
Allah korusun cumlemızı kotu ınsanlardan
konu sahıbı arkadasım aklına geldıkce bol bol dua et Rabbıme sıgın hıc bısey olmaz Allahın ıznıyle

fikirlerin için teşekkür ederim canım en azından manen rahatlarım belki ne kadar içimi ferah tutsam da insanın içine bir kurt düşüyor işte ne olur ne olmaz diye...
ha bir de o tahta parçası tahminimce tahta peçetelikler olur ya arasına peçeteyi koyarsın işte onun bir kenarı koparılıp yazılmıştı:(

Hay allah gece gece çok üzüldüm ya :50: İnşirah suresini de tavsiye edebilirim, ruhumun yangın merdivenidir benim o dua...Ne zaman sıkılsam, darlansam, çözemeyeceğim bir sorun olduğunu düşünsem elimden tutar hep. Birde hergün 7 ayetel kürsiyi sabah içtiğim suya okuyorum, onu yedi yudumda içip öyle çıkıyorum evimden, bu da benim yaklaşık 4-5 senedir hiçbir gün atlamam. Çok iyi hissettiriyor bana :31:

ne ısterler ınsanın huzurundan anlamıyorum cok yazık
Allah korusun cumlemızı kotu ınsanlardan
konu sahıbı arkadasım aklına geldıkce bol bol dua et Rabbıme sıgın hıc bısey olmaz Allahın ıznıyle

inşallah canım ben de öyle yapıyorum Allah büyüktür kim ne niyetle yaptıysa iyi ya da kötü ona dönsün inşallah diyorum

Keşke buraya konu açmak yerine bir imama sorsaydınız.
Sanırım bu tarz konular açmak yasak zaten.

Büyü olabilir, çöpe atmışsınız artık.Düşünerek kafanızı meşgul etmeyin bence. yapan büyük günah işlemiş demektir.Felak Nas surelerini okuyunuz.Allah'a, üzerinizdeki büyülerin, nazarların, kem gözlerin yok olması için bolca samimi olarak dua ediniz.dua edildikten sonra, evinizde kuran-ı kerim okuduktan sonra Rabbim o büyüyü zaten etkisiz hale getirecektir.Her kapıyı dua açar.

Back