• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce bu belirtiler nedir ??? Acil yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zehroskrmn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
182
85
13
33
Merhaba kızlar yumurtalama dönemimi uygulama ile takip ettim ve tarihleri dikkate alarak uyguladım. Şuan reglime 4 gün var geceleri ayaklarımın altı aşırı derece yanıyor ağzımda metalik değişik tat oluyor kasık ağrım ve şişliğim var bugünde bel ağrım başladı reglim düzenlidir 28 günde bir mutlaka olurum . Bilmiyorum neden böyle oldu daha 4 gün var bi kaç gün önce akıntılar vardı ama beyazdı koyu kahve kırmızı bi akıntı yaşamadım . Umudum yok

Merhaba kızlar yumurtalama dönemimi uygulama ile takip ettim ve tarihleri dikkate alarak uyguladım. Şuan reglime 4 gün var geceleri ayaklarımın altı aşırı derece yanıyor ağzımda metalik değişik tat oluyor kasık ağrım ve şişliğim var bugünde bel ağrım başladı reglim düzenlidir 28 günde bir mutlaka olurum . Bilmiyorum neden böyle oldu daha 4 gün var bi kaç gün önce akıntılar vardı ama beyazdı koyu kahve kırmızı bi akıntı yaşamadım . Umudum yok

Ağızda metal tadı hamilelikte olur insAllah öyledir 🤲 erken gebelik testi yapın isterseniz

Hamişim 🥰 başka belirti var mı sende bende belirti çok gerçi kişiden kişiye değişir belirtiler test yap 😘
Ayy cok guzel allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Dudagimda ucuk çıktı. Karnimda surekli bi gaz var ara batiyor gibi. Cok acikmiyorim ama midem kaziniyor gibi

Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰konunuzu okuduğumda biraz kendimden bir şeyler gördüm benim de adetime sekiz gün var iki gündür sağ kasığımda bir ağrı gibi ılık ılık gelen ve orada olan bi agrı hissediyorum oda belime vuruyor. Bir de akıntı görüyorum iç çamaşırımda afedersiniz ama şeffaf akışkan şekilde. Ben de siz gibi test edip üzülmek istemiyorum adetimin gelmesini bekliyorum bir tarafım umut dolu bir tarafım hayır olmaz diyor sizdeki akıntı nasıldı?

Öncelikle tebrik ederim Allah sağlıklı şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰konunuzu okuduğumda biraz kendimden bir şeyler gördüm benim de adetime sekiz gün var iki gündür sağ kasığımda bir ağrı gibi ılık ılık gelen ve orada olan bi agrı hissediyorum oda belime vuruyor. Bir de akıntı görüyorum iç çamaşırımda afedersiniz ama şeffaf akışkan şekilde. Ben de siz gibi test edip üzülmek istemiyorum adetimin gelmesini bekliyorum bir tarafım umut dolu bir tarafım hayır olmaz diyor sizdeki akıntı nasıldı?
Allah razı olsun . Ben 4 gün kala ağrılarımdan dolayı merak edip test taptım önce inanamadım sonra kan testi falan daha doktora gitmedim pzt gideceğim adet günüm bugün olmadım geçecek demek ki böyle . Belirtiler şöyle beyaz akıntı göğsüm biraz şişti karnımda gaz ve şişkinlik oldu sağ kasığım 1 haftadır ağrıyor ve belime kadar vuruyor bazen de iğne batar gibi oluyor çok tuhaf bi ağrı aşırı halsizlik de oldu vende sanırım vitamin eksikliği var bende . Mide bulantısı falan olmadı ama iştahım kesildi biraz zorla yiyorum herşey pzt belli olur inşallah siz de gebesinizdir Rabbim nasip etsin ama rahat olun içinizi ferah tutun olur mu

Back