Saç Rengi ve Saç Boyama Sizce boyatmalı mıyım boyatmamalı mıyım yardım edin

aysegguuul

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2014
217
31
Yaşım 17 kendimden sıkıldım biraz değişiklik istiyorum saçlarim uzun kumralim acik kumral ve kivirciğim saclarimi ombre yaptirmak istiyorum uclarini yani sari renge sizce pisman olur muyum yaptirmali miyim yaptirmamali mi erkek arkadasimda yap değişiklik olur dedi ama saclarima cok zarar verir mi korkuyorum saclarima kiyamiyorum acıkcasi... Birde boyadan dolayi sac sertleşiyormus ne yapmaliyim? Yardim ederseniz sevinirim..

33 yaşımdayım, 19'umda boyadım. Şimdiki aklım olsa asla yapmazdım.
Sağlıklı doğal saçlarınızın tadını çıkarın bence. Yaşınıza uygun hoş bir kesim de bambaşka bir hava katabilir.

yaşın küçük bırak saçların doğal kalsın ilerde çok değişiklik yapmak isteyeceksin zaten

Saçına kıyamıyormuşsun işte.
Bence de kıyma :)
Ombreyi de sevmiyorum.
Yıpratmaya değmez.

33 yasindayim 1 senedir sacimi boyadan kurtarmak icin 2 renk sacla dolasiyorum, yani aman diyeyim hic bulasma

aman diyim sakınn boyatma uğraşması çok zor bence ben de 18 im saçım beyazlamadıkça boyatmam. boyatan çoğu arkadaşım bakımıyla uğraşamadılar şimdi 2 renkle dolaşıyorlar
ama benim saçım kumral uçları biraz sarı gibi dursun istiyorum. loreal in sunkiss renk açıcı jeli var amonyaksız ben ondan aldım boya gibi değil
eğer saçın kumralsa bunu bir araştır istersen

Sağlığını, yaşını falan geçiyorum da sokaktaki üç hatundan ikisi ombreli yahu. O değişiklik değil akıntıya kapılma oluyor bence. Değişiklik istiyorsan değişik ol, diğerleriyle aynı olma.
Git boxbraid yaptır. Hem değişiklik olsun hem bütün yaz rahat et. Yaşın da uygun. 15 yaşımdan 25ime kadar her yaz yaptırdım bunu. Yada rengarenk saç tebeşirleri var. Al onlardan her gün farklı takıl. Ombre ne allasen. 35 yaşında kadın gibi olursun.

Sıkıldıysan ve illa ombre yapacagim diyorsan ki ben yasina yakistirmam acikcasi ama sen bilirsin tabiki. Sertlesme konusunda ise amonyaksiz boyalar sertlesme yapmıyor. İlla degisiklik yapacaksan yuzune uygun guzel.bir sac modeli yaptir bence iyi bir kuaföre gidip. Bir kere boyaya bulasinca surekli boyatmak istersin :)

Ay o da cok zor olmuyor mu ben de dusunmustum de cesaret edemedim acıkcası

Bu arada yapılan yorumların aksine bence Canın ne istiyorsa yaptır ben 19 yasımdan beri saçlarımı ayda bir boyatıyorum cunku dipten beyaz cıkıyor tamamen, kendi rengine boyatıyorum, asla ve asla baska bir renge butun dipten boyatma sacını. Onun dışında sacların kıvırcıkmıs madem uçlarına küçük bir seyler yaptırabilirsin illa ombre gerekmiyor

Ben normaldede sarisinim ama yinede platin sariisi kadar degil tabikide ben saclarmi boyaya boyaya misir püskulu olmustu bi ara sertlesmezmi tabikide sertlesiyor.
Sonucta sacinin uclarini boyayla acamaz oriel yapmak zorunda orielde saci yipratiyor ben okdr yaptim bliyorum

Bana kalirsa yapma ilerde zaten boyarsin oriele hic girisme derim cok yipratiyor saco bitkisel falan die kandiriyolar hic bi boyanin heleki orielin bitkiseli olmaz.
Bildigin asit yani sacin kopma sansi bile var benim cok kopmustu parcik pincik oldugunu belimdeki sacimin omzumda kaldgini ve bidaha uzamadigni syleyeblirim:)

Bu arada bi formulle azcikda olsa uzuyor.
Okuyanlara tavsiyem olsun bioblasn kirmizi sarmasik ozlu sampuani gercktn uzatiyor.
Benim 5 yldir sac kestrmeme ragmen omzumda olan saclarim bioblas la smdi brazda olsa uzadi arkmda sutyen hizasnda smdi kesnlkle herkese tavsye ederim

Aman dikkat edin bir yerde okumustum yilda 8 kereden fazla sac boyayanlarin kan kanseri riski artıyormuş. Allah korusun. Kimyasal sonucta.

Gercekten mi? annem uc haftada bır boyatıyor. Benımkı organık belkı bır derece daha ıyı olabılır
Evet yillar once internette bi haberde okumustum saglikla ilgili. Organik de olsa kimyasal iceriyor. 3 hafta mi? Cokmus valla dikkat edin siz yine de. Malum gunumuzde kanser iyice artti. Yedigimiz ictigimiz bile kanser ediyor artik olacak diye bir sey yok tabi ama temkinli olmakta fayda var.

Dogru valla. Annem kanser oldu zaten atlattı gecen sene. Bızım aılede de cok risk var neredeyse herkes kanserden gidiyor

Dogru valla. Annem kanser oldu zaten atlattı gecen sene. Bızım aılede de cok risk var neredeyse herkes kanserden gidiyor
Allah korusun ya annenize de gecmis olsun. O zaman daha dikkatli olmasi lazim bence. Sizde ara ara doktor kontrolünüzü yaptirin bence madem oyle bir ihtimal var. Bizim de sulalece kalp sorunumuz vardir mesela. Dikkat etmek lazim aslinda bu tur irsi hastaliklara.

Teşekkür ederim:) evet Sureklı gıdıyorum kontrollere artık normal bır ınsana göre bır adım daha yakınım cunku kansere. Zor valla Allah korusun herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…