Sizce Boşanmalımıyım ?

Mrb.bu aralar sıkça kafamdan boşanmak geçiyor.ben henüz 2 yıldır evliyim çocuğumuz yok.daha dogrusu çocuk yapmaya cesaretım yok.sebebı ise eşimin anlık sinirleri ve her tartışmada boşanalım ayrılalım demesi.mesela yorgun olur yada annesine kızar gelır bana patlar.çok sacma sapan tavırlarından ötürü ben ne oldu
bişeymi oldu desem senlik bir durum yok der; suratı gun boyu asık gezer.ertesı gun hiçbirşeye olmamış gibi davranır.benım eşim arkadas meraklısı biz evlenmeden once eski bekar arkadaşlarıyla görusmemesını defalarca söylememe rağmen hala görüşür bunun kavgası çok olmuştur hatta aileler bile sırf bıyuzden araya girmiştir.çunku o arkadaşları nerde aksam orda sabah bastan ayağa pislik esrar icen tipler.benım esım evlenmeden önce içtiğini biliyordum ama çok şahit olmadım ve bunu gecen sene yakaladım bizi çok maddi zarara soktu .o günden sonra ona hiç güvenmedım her zamana gözleri kızardıgında esrar kullandığını düşünüyorum .arkadaslarıyla sırf bıyuzden. Gorusmesını istemiyordum ancak benım eşim zaten böyle bir adammış .aileme onum ailesıne konuyu açtım kimse yardımcı olmadı.hatta annesı hastalık yalanlarına başvurdu.ben sırf bıyuzden aracımı sattım .arActada içmiş .duyunca tümden nefret ettim.şimdi benım elimin bu yanları kötu;anne lafı dînler maddi karışır hep annesi ;daha bir çok şey ;güvenim yok hiç gecen yılda eski kıZarkadasını faceden bakmış gordum neden yaptın bunu dıye açıklaması aynen. Su ne durumda diye merak ettım demesı .ben bunları hep sineye çektım.aileme bu insana ben guvenmıyorum yarın öbürgun ne yapacagı belli degıl diye ıkıncı evliliğim annem boşanırsan Abi'n rahat vermez dıyo ne yapcam bilmemiyorum hiç huzurlu degılım .ileriye dönük plan yapamıyorum ben bu adamla :KK43: yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederım .
valla kusura bakma da bile bile evlenip sonra ağlanıyorsunuz..abin rahat vermeyecek diye uyuşturucu kullanan bir adamla mı yaşayacaksın..yarın satacak araba da yok neyi ya da kimi satmayacağını nerden biliyorsun..zararın neresinden dönersen kardır.

Kusura bakmayın ama bir evladı annesinden ayırmaktan bahsediyoruz. Telefonla aramanız ya da Eylül'de gitmek ona yetecek mi sanıyorsunuz? Ondan çocuk yapmaya cesaret edemiyorum deyince ben hiç çocuğunuz olmadığını düşünmüştüm. Boşanmalı mıyım diyorsunuz bence ilk önceliğiniz çocuğunuz olsun bu nedenle boşanın... Ve mümkünse yeni hayatınıza oğlunuzla beraber başlayın.

Kusura bakmayın ama bir evladı annesinden ayırmaktan bahsediyoruz. Telefonla aramanız ya da Eylül'de gitmek ona yetecek mi sanıyorsunuz? Ondan çocuk yapmaya cesaret edemiyorum deyince ben hiç çocuğunuz olmadığını düşünmüştüm. Boşanmalı mıyım diyorsunuz bence ilk önceliğiniz çocuğunuz olsun bu nedenle boşanın... Ve mümkünse yeni hayatınıza oğlunuzla beraber başlayın.
Haklısınız ne telefon ne baska birşey yetmiyo suan alsam yanında kalcak kimse yok kime emanet edeyım

merhaba arkadaslar 2 yıl önce yazdıgım bu yazıda sonunda ayrıldım boşandım.2016 aralıkta.ve gerçekten öyle bir geçiş dönemi yaşadımki rabbim bir daha yaşatmasın.kısaca önce ayrılık süreci ardından agır cilt rahatsızlığı ve en son işimi kaybettim.ama asla yılmadım.toplarlandım ve kendisinden yüklü tazminat alarak boşandım.sonuç ne mi oldu ben çok mutluyum manevi olarak ,iç huzurum yerinde .sonuç itibariyle şunu soylebilirimki kimse vazgeçilmez değil.kimse sizden kıymetli değil.çunku ben bu kadar sıkıntı üzerine depresyona girdim.suan tedavi görüyorum hemde uzun bir tedavi süreci bu.Sağlığımın kıymetini inanılmaz iyi anladım.ruh sağlıgı herseyden önemli olmasını.

şuan yaşantıma devam ediyorum.sorumluklarım var ve tek başıma mücadele ediyorum.sadece beni şuan rahatsız eden tek şey 9 ay oldu ayrılık süreci,sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duymam.ama kafamı inanılmaz kurcalıyor günlük yaşantımı bu kurgu çok engelliyor ve artı bazen kimseye bir daha güvenmemen gerektiğini özellikle erkeklerden uzak durmam gerektiğini iyi biliyorum.ve bazen fazla beğenilmek rahatsız edilmek beni daraltıyor.toplulumuzda boşanan kadına cinsel istismar fazla .ve ben gerçekten sevgi yada düzeyli bir ilişki sayfasını sizce kapatmalımıyım? yoksa deneyerek yaşamalıyım?lütfen yorumlarınızı bekliyorum!çok ihtiyacım var!....

Ben kurumsal bir şirkette üst düzey yonetici asıstanıyım.maasım asgarının biraz üzerı .burada kiralar çok yüksek yaşadığım şehırde ailemın evi var boş ancak oturulucak gibi yeri uygun degıl sehır merkezıne çok uzak artı otobüs bıle geçmiyor o mahalleden yeni yerleşim yeri yani satsan zarar edılır.satılmazda talep yok.gecen yıl böyleydı eşim son 2 aydır iyi .yani böyle seyler gecen sene yaptıgı gibi yapmıyor yada ben oyle sanıyorum .yapsa farkederim.bugun ailenin senın hakkın olan herseyı annen kendı uzerıne yapıyor ben sızın bu anlayışınızdan çok rahatsız oluyorum dedım.bana dedıgı şu:biz sizin gibi degılız bızde çocuğunu üzerine olmaz .ilk baslarda annem bu evliliğe guvenmedı .desede zaten aracı 3 ay once aldılar.bence annesinde herseyin farkında yarın öbürünün ben ayrılırsam tazmınattan korkuyolar.artı benım ilk evliliğimden bir oğlum var.ailemle yasıyo.bilemıyorum.ilerıki zamanlarda yenı başladığım yere maas artışın ıstıycem ancak bu şekilde geçinebilirm .evımı zaten aldığımda kredısını odeyemesemde kiraya verırım dusuncesı vardı tabi evlenince bu plan olmadı .salaklıkta bende aslında banane oğlan evi tutsun ev dıycektım hep ıyı nıyetım basıma bela oldu.eşim yarın yıllık izne çıkıyor .bakalım neler yapıcak .:KK43:
Ne kadar iyi niyetlisiniz!!!!! Çocuğunuza annelik yapacağınıza elin esrar kullanan adamının peşinden gitmissiniz hem de bile bile pess.

Ne kadar iyi niyetlisiniz!!!!! Çocuğunuza annelik yapacağınıza elin esrar kullanan adamının peşinden gitmissiniz hem de bile bile pess.

o sayfayı kapattım ben ve suan çocugumla beraber yaşıyorum.artı ben evlendiğimde onun bu tarz alışkanlıkları olduğunu bilmiyordum.

Pffff bırakın bunları Allah aşkına.

Adam aşırı sinirli demişsiniz, evlenirken çocuğunuzu kabul etti ama siz yanınıza almadınız öyle mi? Size böyle davranan adam çocuğunuzu kabul etti????

2 yıldır evliyim çocuğa cesaretim yok demişsiniz. Yani 2 yıldır evinizde bebek büyütecek bir ortam var ama aklı başında 11 yaşında çocuğun yaşayacağı bir ortam yok öyle mi??? Artı çocuk evde yalnız kalmğcaktı ki üvey babası var işte.

Ne olduğu bence gayet ortada hiiiiiç inandırıcı değilsiniz. Koca aşkıyla çocuğu kenara atmışsınız işte. Oğlunuz neden ayrıyız dediğinde ne cevap veriyorsunuz merak ettim.
++++100000

Konu çok eskiymis yeni farkettim.bosanmaniz isabet olmuş. Bundan sonra odak noktanız evladınız olsun. Gerekli dersi cikarmissinizdir umarım. Kendinizden önce evladinizi düşünün onunla anlasabilecek ona iyi bir örnek olabilecek biri olursa hayatınıza alın.

Konu çok eskiymis yeni farkettim.bosanmaniz isabet olmuş. Bundan sonra odak noktanız evladınız olsun. Gerekli dersi cikarmissinizdir umarım. Kendinizden önce evladinizi düşünün onunla anlasabilecek ona iyi bir örnek olabilecek biri olursa hayatınıza alın.

tşk ederim şuan bende öyle düşünüyorum ama hayatıma birini almaktan çok korkuyorum yani belkide bilmiyorum tahammülüm bitti.suan hayatıma birini almam zor görünüyor çunku oğlum bu konuda çok katı ondan gizli saklı birsey yada alenen birsey yaşamak beni rahatsız eder,psikolojiside etkilenebilir.artı çok sahiplenme duygusu yüksek beni kimeyle paylaşamayacak bir yapıya sahip.

merhaba arkadaslar 2 yıl önce yazdıgım bu yazıda sonunda ayrıldım boşandım.2016 aralıkta.ve gerçekten öyle bir geçiş dönemi yaşadımki rabbim bir daha yaşatmasın.kısaca önce ayrılık süreci ardından agır cilt rahatsızlığı ve en son işimi kaybettim.ama asla yılmadım.toplarlandım ve kendisinden yüklü tazminat alarak boşandım.sonuç ne mi oldu ben çok mutluyum manevi olarak ,iç huzurum yerinde .sonuç itibariyle şunu soylebilirimki kimse vazgeçilmez değil.kimse sizden kıymetli değil.çunku ben bu kadar sıkıntı üzerine depresyona girdim.suan tedavi görüyorum hemde uzun bir tedavi süreci bu.Sağlığımın kıymetini inanılmaz iyi anladım.ruh sağlıgı herseyden önemli olmasını.

şuan yaşantıma devam ediyorum.sorumluklarım var ve tek başıma mücadele ediyorum.sadece beni şuan rahatsız eden tek şey 9 ay oldu ayrılık süreci,sevgiye ve ilgiye ihtiyaç duymam.ama kafamı inanılmaz kurcalıyor günlük yaşantımı bu kurgu çok engelliyor ve artı bazen kimseye bir daha güvenmemen gerektiğini özellikle erkeklerden uzak durmam gerektiğini iyi biliyorum.ve bazen fazla beğenilmek rahatsız edilmek beni daraltıyor.toplulumuzda boşanan kadına cinsel istismar fazla .ve ben gerçekten sevgi yada düzeyli bir ilişki sayfasını sizce kapatmalımıyım? yoksa deneyerek yaşamalıyım?lütfen yorumlarınızı bekliyorum!çok ihtiyacım var!....
Öncelikle boşanabilmene ve mutlu olmana sevindim,
Hayatına yeni birisini tabi ki al.
Ama iyi ölç,tart.
Sevgi sözcüklerinden çok mantığına ,vicdanına,merhametine bak adamın.
İçini kıpırdatacak biri karşına çıkar mutlaka ,yarın da olabilir 2 yıl sonra da.Sen sadece sevgiye ihtiyacın olduğunu karşıdakine çok belli etme,çakallar en çok bunu kullanmayı seviyor çünkü.

Kinamiyorum kesinlikle merakimdan soruyorum bekarken belliymis zaten ikinci evliligini nasil boyle bi adamla yaptin ?Bende bi kere bosandim ama simdi her seyi didikliyorum.

Konu eskiymis suan mutlu olmana cok sevindim.Bence biraz kafa dinle.Karsina cikanlarida degerlendir sakin hemen baglanma.Eger mesafeli olursan kimse bosanmis birisine cinsel istismarda bulunamaz ,aklindan gecirmez.

Mrb.bu aralar sıkça kafamdan boşanmak geçiyor.ben henüz 2 yıldır evliyim çocuğumuz yok.daha dogrusu çocuk yapmaya cesaretım yok.sebebı ise eşimin anlık sinirleri ve her tartışmada boşanalım ayrılalım demesi.mesela yorgun olur yada annesine kızar gelır bana patlar.çok sacma sapan tavırlarından ötürü ben ne oldu
bişeymi oldu desem senlik bir durum yok der; suratı gun boyu asık gezer.ertesı gun hiçbirşeye olmamış gibi davranır.benım eşim arkadas meraklısı biz evlenmeden once eski bekar arkadaşlarıyla görusmemesını defalarca söylememe rağmen hala görüşür bunun kavgası çok olmuştur hatta aileler bile sırf bıyuzden araya girmiştir.çunku o arkadaşları nerde aksam orda sabah bastan ayağa pislik esrar icen tipler.benım esım evlenmeden önce içtiğini biliyordum ama çok şahit olmadım ve bunu gecen sene yakaladım bizi çok maddi zarara soktu .o günden sonra ona hiç güvenmedım her zamana gözleri kızardıgında esrar kullandığını düşünüyorum .arkadaslarıyla sırf bıyuzden. Gorusmesını istemiyordum ancak benım eşim zaten böyle bir adammış .aileme onum ailesıne konuyu açtım kimse yardımcı olmadı.hatta annesı hastalık yalanlarına başvurdu.ben sırf bıyuzden aracımı sattım .arActada içmiş .duyunca tümden nefret ettim.şimdi benım elimin bu yanları kötu;anne lafı dînler maddi karışır hep annesi ;daha bir çok şey ;güvenim yok hiç gecen yılda eski kıZarkadasını faceden bakmış gordum neden yaptın bunu dıye açıklaması aynen. Su ne durumda diye merak ettım demesı .ben bunları hep sineye çektım.aileme bu insana ben guvenmıyorum yarın öbürgun ne yapacagı belli degıl diye ıkıncı evliliğim annem boşanırsan Abi'n rahat vermez dıyo ne yapcam bilmemiyorum hiç huzurlu degılım .ileriye dönük plan yapamıyorum ben bu adamla :KK43: yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederım .
İkinci evliliğinizse daha titiz davransaniz iyi olurdu. Oyle cevresi olan bir erkekle evlenmek büyük cesaret. 2 yıldır iyi sizin başınıza bir iş gelmemiş. Öfkesinden sakının! Madde etkisi altındayken kötü şeyler yapabilir :KK43: duzelmesi icin yardim edin duzelemiyorsa kurtarın kendinizi.
Konu eskiymiş güncellemenizi simdi okudum. Doğrusunu yapmışsınız Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Abin rahat vermez ne demek ya,abin yüzünden hayatını bu şekilde devam ettirme bence ben olsam boşanırdım.Ailenin arkanda durması gerekir durmasalarda kendileri bilirler

Güncelleme.

hayırlı olsun öncelikle.
yapabiliyorsan ilk sayfadaki konunu gümcelle çünkü insanlar eski konu sanıyolar.

naçizane tavsiyem temkinli olarak deneyerek yaşamandır. çünkü çok gençsin. yalnız kalmak gibi bi zorunluluğun yok. sen de sevip aşık olabilir yeniden evlenebilir bi çocuk daha doğurabilirsin. neden boşandın diye inzivaya çekilesin ki? ama şimdi ekstra dikkatli olman lazım. kendine zaman ver. sırf denemek için deneme. ama denemeye hazır olduğunda da ince ele sık doku.

Güncelleme.

hayırlı olsun öncelikle.
yapabiliyorsan ilk sayfadaki konunu gümcelle çünkü insanlar eski konu sanıyolar.

naçizane tavsiyem temkinli olarak deneyerek yaşamandır. çünkü çok gençsin. yalnız kalmak gibi bi zorunluluğun yok. sen de sevip aşık olabilir yeniden evlenebilir bi çocuk daha doğurabilirsin. neden boşandın diye inzivaya çekilesin ki? ama şimdi ekstra dikkatli olman lazım. kendine zaman ver. sırf denemek için deneme. ama denemeye hazır olduğunda da ince ele sık doku.

Kesinlikle ancak güven meselesi çok zorlayıcı bende insanlar okadar riyakar geliyorki; zaten karşındakini anlamamak için çok kör olmak lazım.sanırım güven konusunu biraz aşınca ,gerisi gelicek gibi geliyor buda zamanla olabilicek birsey.

Kesinlikle ancak güven meselesi çok zorlayıcı bende insanlar okadar riyakar geliyorki; zaten karşındakini anlamamak için çok kör olmak lazım.sanırım güven konusunu biraz aşınca ,gerisi gelicek gibi geliyor buda zamanla olabilicek birsey.

dediğin gibi zamanla olur herşer.
daha 9 ay olmuş. biraz daha vakit tanı kendine.

arkadaslar peki bu boşluğu sadece sevgi olarak değilde nasıl başka birseyle doldurabilirm.akşamları oğlumla vakit geciriyorum.spor yada dansa gitmek istiyorum ancak oğlumu yalnız bırakamıyorum ama cumarteside full calısıyorum,ancak pazarları ev alışverişi ortak biraz oğlumla aktivite ve ders calışıyoruz.sanırım yaz ayı geldiğinde okullar tatil olunca bunu yapabilmem mumkun olucaktır.başka nasıl desarj olabilirim.neler yapabilirim ,yani istediğim tutkulu bir sevgi aşk değil ,ama paylaşmak ama erkekler genellikle kadınlar gibi dusunmuyor.

iki yıl boyunca sorunları siğneye çekip alttan almışın.evde huzur kalmamış.kocan kafasına göre takılıyor.boşanmak son seçenek olmalıdır ama senin de elinden bir şey gelmez bence.demek ki adamın karakteri böyle.ya bu şekilde kabul edeceksin mutsuz olsan bile.ya da ayrılacaksın.

X