- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 31
- Konu Sahibi tatlibelamm
Kac senedir tanisiyorsunz?
Edit: turkce yazimina dikkat edermsin okumasi zor oluyor burdn.
Sende siwaslisn galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kac senedir tanisiyorsunz?
Edit: turkce yazimina dikkat edermsin okumasi zor oluyor burdn.
Hem suçlu hem güçlü eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız ki bence en doğrusu bu ozaman avukat işlerini konuşun. Eğer ayrılmak istemiyorsanız yine avukat konusunu konuşun belki korkup geri adım atarEwe geldi özür diliyip konuşmak yerine yüzüme bile bkmadi arkasını donup uyudu ne Konuşayım ben onunla geldiğinde sizce
Tabiki... Beş sene oldu sewgililik donemiyle
Hem suçlu hem güçlü eğer gerçekten ayrılmak istiyorsanız ki bence en doğrusu bu ozaman avukat işlerini konuşun. Eğer ayrılmak istemiyorsanız yine avukat konusunu konuşun belki korkup geri adım atar
Teskkurler :).
Hmm, bilemiyorm canim yumusarmi duzelirmi cikaramiyorumki.
Hala ozur bile dilemedi galiba??
Allah yardımcınız olsun ne diyim bol bol dua edin.Bilmiyorumkiii
Allah yardımcınız olsun ne diyim bol bol dua edin.
Hayır molaya çıktı annesini aradı beni hala aramadi gerçi hoş umrumda da degil
Gunlerdir senle kusulu olan o yani, halbuki kus olan sen olman gerekiyor.
Neden kacarak evlendiiniz canim neden destek cikmadi ailen?
Bosansan ailenle yasayabilirmisin?Ewwt cnm birlik yasyrz dun gece geldi hic yüzüme bile bkmadi özür diliycegi yerde yattı uyudu
Bosansan ailenle yasayabilirmisin?
Onuda yapti cnm .s hamileyken hmde bogazmdan tutp ytaga kaldrp kaldrp attı .s cinsel isteğine karşılık vermyrm dye
Bu olayda eve dönmen gerekirdi. Nasıl evlendin böyle bir adamla sen ya? Nasıl hiç mi göstermedi yüzünü? Ben de KV ile yaşadım 1 sene. Değil vurmak sinirli baksa annesi demediğini bırakmazdı. Vursa defol git gelme bir daha derdi herhalde.Yani erkektir yapar diye bir durum yok. Adam olan yapmaz. Erkek olan yapmaz. Dün akşam eşime anlattım hamileyken karısını dövmüş diye. Çıldırdı resmen. Nasıl yaşar böyle adamlar diye..
Maalesef yasiyor cnm nmaza vs başladıktan sonra böle oldu sürekli sohbet dinlememi istyr
Müslümanlıkta kadına el kalkmaz.. Sor bakalım Ayşe anamız o kadar şey yapmış ama peygamber efendimiz bir kez bile sesini yükseltmiş mi??
Yemek pişirmek, evi temizlemek, çocuk bakmak kadının görevi değil, size ikramıdır. diye güzel bir söz söylemiş peygamber efendimiz. Kendine kimi örnek alıyor bu adam?
Kadının tek görevi sadık kalmaktır. Eğer bunu yapmaz ise uyarılır dinlemezse vurulur o da işe yaramazsa evden kovulur. Ama bu dediğim sadakatsiz ise ve bunu da 3 şahit ile onaylaması gerekir. İslamı yanlış biliyor bu adam.
Maalesef yasiyor cnm nmaza vs başladıktan sonra böle oldu sürekli sohbet dinlememi istyr
Bunların hepsini beraber dinledik beraber okuduk cnm maalesef... Ama kimseyi gözü görmez dinlemez bilmiyorum neden boyle oldu ama bugün herşeyi konusicam
Yok biliyorum canım. Mirasta bile erkeğe iki kızlara bir vereceksiniz diyen toplantılar gördüm ben. Beyin yıkıyorlra resmen artık. Gerçek islamın anlatıldığı toplantılar azınlıkta.
Bencede kadinsn susacksn kadnsn bagirmiycaksin kadinsin karsilik vermiyceksin kadinsin koçan ne isterse onu yapcn bu dewirde
O öyle değil işte.. Peygamber efendimiz kızlarını hep istedikleri adamla evlendirmiş mesela. O dönemde kadına daha çok değer veriliyormuş.. Kaç git kızım kurtar kendini. Bu boşandıktan sonrada rahat bırakmaz. Bulmuşsun psikopatını.