sizce bosanmalimiyim??? :(

bosanmak size kalmıs ama affetmeyin tabiki cok kötü yaptıgı!
Su dalga gecen insanları anlamıyorum birtürlü kadıncagınız dertleşebileceği kimse yok belliki burda yardımcı olacağınıza yaptıklarına bak

Zaten kimseye anlayamadığım için burada konu açtım içime attikca daha kotu oluyorum

Bence o gelmeden evi terk etmelisin cunku buyuk ihtimal sen gitmeden gelirse o evi terk edemeyeceksin
Kazanan o olacak
Hicbir sey kaynetmeyecek
Yaptiginin cokta anormal bir durum olmadigini evde olmanla tastikleyecek
Hic dusunme o evi terk et gitcek yerin yoksa otogara git havaalanina git

Çok şükür annem babam hayatta oraya giderim ama kadincagiz hasta bnm yuzmdn bsey olck diye korkyrm

Canım benim cok üzüldüm affedilir bi tarafı yok ama belkide senden daha çok ilgi bekliyor onun yanında dizi falan izleme onunla ilgilenmeye calis dizi mi daha çok önemli eşin mi karar ver ama bu surectede ondan özür dilemesini bekle ilk adimi sen atma yaptığı çok kötü bir şans daha ver baktın aynı devam ozaman bosanma karari alırsın
Hem bu evi terk etme durumuna çok karşıyım niye kadınlar gidiyor onlar gitsin hayatta evimi terketmem

Canım benim cok üzüldüm affedilir bi tarafı yok ama belkide senden daha çok ilgi bekliyor onun yanında dizi falan izleme onunla ilgilenmeye calis dizi mi daha çok önemli eşin mi karar ver ama bu surectede ondan özür dilemesini bekle ilk adimi sen atma yaptığı çok kötü bir şans daha ver baktın aynı devam ozaman bosanma karari alırsın
Hem bu evi terk etme durumuna çok karşıyım niye kadınlar gidiyor onlar gitsin hayatta evimi terketmem

Cnm zaten yaninda izlmyrm ki youtubeden izledgmi gördü

Onlarla klyrm ona kzdlr ewden gitti oda o gdncede bna o erkktr sen sesini çıkarma erkek sinirli oluyor sen alttan alscaksn vs dedlr

Oda guzelmis..
Su tekme olayini tam olarak detayla anlatirmisin?
Sen oturuyordun dizi bakiyodun.
Snra kocan geldi..
Snra?

Oda guzelmis..
Su tekme olayini tam olarak detayla anlatirmisin?
Sen oturuyordun dizi bakiyodun.
Snra kocan geldi..
Snra?

Hayır canım o olmayınca o uyurken canım sıkıldıkça youtubeden izliyorum oda geçmişten grdu bunları kim izliyor dedi BN izledim dedim elin gwtlarini niye izliyn dedi bnde npym ewn icndeym aksama kdr zaten cnm sklyr dedim adam olacan lan dedi bak is ciddiye biner dedi binerse binsin dedim al dedim telde kullanmiyrm artik kaldırdı yere attı ayağa kalktı tekme attı sirtima duscektim yere çocuğun besginden tuttum

--Film izliyorsun diye tekme atiyor adam olaya bak.
--Adet olarak gelin tek gezemez ne ya iyice ipleri vermissin ellerine insan boğulur ya.senin hayatın bu dışarı çıkmana bile karışıyorlar.
--Bi de üstüne erkektir sinirlidir alltan al diyorlar.
Cekikecek dert değil, gerekirse bosan tabiki..

%100 haksiz. disari cikma, film izleme napcan peki sadece bütün gün kv ile muhabbet, çocuk , ev işleri hayat böyle geçer mi hapis hayatı resmen.

Üzerine bide dayak..

Hayır canım o olmayınca o uyurken canım sıkıldıkça youtubeden izliyorum oda geçmişten grdu bunları kim izliyor dedi BN izledim dedim elin gwtlarini niye izliyn dedi bnde npym ewn icndeym aksama kdr zaten cnm sklyr dedim adam olacan lan dedi bak is ciddiye biner dedi binerse binsin dedim al dedim telde kullanmiyrm artik kaldırdı yere attı ayağa kalktı tekme attı sirtima duscektim yere çocuğun besginden tuttum

X