sizce bosanmalimiyim

Bende bosandım
önüne gelen aynı seyı soyluyor yasamayan bılmez, bosanmayan anlamaz
gayette bosandım cocugumla evlendım hayatımdan gıden bırsey olmadı
hala ılıskısını bılerek o evlılıge cocuk ıcın guya devam etmek(bunun sebebı korkmak sadece) onursuzluktur .
sonuc olarak ne gerek var bir bardak süt için inek beslemeye ?

evlilikte gurur filan olmaz..

evlilikte gurur filan olmaz..
merhabalr belliki cook aci cekmissiniz .caniniz yanmis .ama siz niye hala size her turlu kotulugu yapan biri icin keske bosanmasaydim diyorsunuz.hayatta en guzek sey huzur .o yoksa yasamanin evliligin ne anlami var.esiniz cook mutluymus .keyfini keyif yapiyomus .sizde oturup onu dusunuyorsunuz .ustelik kiziniz onu sevmemesine ragmen .ben sizin yerinizde olsam cocuklarimla keyfime keyif katarim paraniz varsa cikin piknige gidin .gezin eglenin cocuklarinizi mutlu edin hersey evlilik mi .hayattan zevk almasini bilmek lazim bak eeiniz sizin adinizi anmiyorken siz niye kendinizi paraliyonuz ne geciyo elinize .bu hayat kisa mi ki .seni biri doverken sana hakaret ederken susaksin kac yil kac sene.insan sinir hastasi olup yataga dustukden sonra mi anlmaali kendinin degerini .ben sizin yerinizde olsam neler yaparim nwlerr .cicuklarimla hayatin tadini cikarimi herseye inat .dedikoducu pes para etmez insanlara inat .herkes konusur onallrin bes kurus faydasi var miki insana .ancak laf yaparlar.

çok güzel şeyler yazmıssınız. ama uygulamak önemli.inanın söylemesi çok kolay. ben konu sahibine sadece beni örnek görsün diye yazdım.kendi bilir.herkesin yapısı farklı.herkes madalyanın iyi yüzünü gösteriyor. ben diğer yüzünüde göstermek istedim.karar kendisinin tabiki.. keşke mutlu olabilsem.mutlu olabilmek için onu unutabilmek için onun mutluluğunu takip etmemek isterdim. ama olmuyor işte. özellikle konu sahibi arkadaşa da anlattım ki bunlara dayanableceksen ayrıl. onun evlendiğini görücek.çocugunun oldugunu görücek. belki görmediği günleri o görecek. tüm sıkıntıları kendi çekip gününü o kadın görecek. en azından boşanmayarak onu ödüllendirmeyecek.mutlu olmasına izin vermeyecek. ben onun bana bu kadar yaptıklarından sonra mutlu olmasını hazmedemiyroum. bunları anlatmak stedim. yoksa dünyaları veririm birileri bana geçmişi onu untturabilse.. çare bulabilse.. ama yok.hayatım zehir..mesliğim var işim var güçüm var.evim var.ailem var.sekiz kardesşim var.arkadaşlarım var. bunca şeye rağmen ben ppişmansam tüm boşanmak isteyenlere boşanmayın diyorum. gerçi ben ne kadar sağlıklıyım ki millete akıl vereyim. ama kendi yaşadıklarımı anlataak bunlarda olablir diye düşünsünler.yine de çok teşekkür ederim yazdıklarınızdan çok güzel şeyler yazmıssınız ama ben yapamıyorum.

Kusura bakmayın ama her şeyi yapsaydı başımda erkek olsaydı ne demek ya çok sinirlendim bunları okuyunca
Bayan olarak bi aklımız, bi fikrimiz, karar verme duyumuz yok mu
Sizin yerinize başkasını tercih eden adamı, her suçu günahı işleyen adamı nasıl içiniz alacak
Boşananlar asla mutlu olmaz demişsiniz, şu dünya da ölüm acısı bile geçiyor
Millet evladını kaybediyor ama bi müddet sonra yine gülebiliyor, hayatına devam edebiliyor
Boşananlar kendilerini kullandırtıyor sonra ne demek ya
Hiç evlenemeseydiniz demek ki yaşayamayacakmışsınız
Boşananlar da mutlu olabilir, sonuçta evlenmek kadar doğal bi şey boşanmakta
İnsanlar birbirlerinin yanında olmaktan mutlu oldukları için, aile olmak istedikleri için evlenirler
Olmazsa ayrılırlar, başkası ile tanışırlar onunla mutlu olurlarsa onunla da evlenir
Bence siz en kısa sürede psikologa falan gidin
Saplantılı şekilde kocanızda bağlı kalmışsınız

Yorumlariniz icin tesekkurler.okyanius27 arkadasim yasadiklarini paylastigin seyler uzdu beni de bazi konularda ayni dusunuyorum ama benim asil derdim onu birakip da ozler miyim yada geri gelir mi endisesi degil. Benden sonra her ne halt ediyorsa etsin zerreyi miskal kadar umrumda degil. Kimle evlenirse evlensin. Bir de demissiniz ya benden daha iyi biriyle evlenmis kimse bizden iyi olamaz arkadasim. Ben esime de diyorum benden sonrq kim gelirse gelsin ya kopek gibi degiseceksin ya da kimse seni cekmez bu halinle diye. Bana yasattiklarini annesinin yaptiklaini kimse kabul etmez. Ha benden sonrasi da beni ilgilendirmez. İkinci olarak tabibuyuk konjsmak iyi degil ama evlenmek dusuncem yok ins da olmaz. Cunku bu evliligimde erkeklerden tiksindim resmen. Bana ben yeterim evelallah. Kizimla guzel bir haystim olsun o evlenir mi cocuk mu yapar karisina iyi mi davranir umrumda olmaz uzulmem de. Cunku erkekler hep ilke cektirir ikinciye gul gibi bakarlar. Ben bunu babamdan gordum. Annemin vefatindan sonra evlenisini ve ikinci ese cok farkli oldugunu gordum. Benim gozumde annem kadar mukemmel biri bile cok xektikten sonra siradan birine iyi davranilmasi bendeki erkek algisini degistirdi. Ondan tinlamiyorum pek. Ha kizim icin dedigimde

N
arkadasim.cocuk icin

N
arkadasim.cocuk icin
Arkadasim cocuk icin bosanmamak onursizluk lafin agir bir kere. Yorum yazarken karsimizdakini dusunup kelime secsek daha iyi olur. Hem bu lafniz dogruysa o kadar annelerimiz buyuklerimiz de cocuklari icin her turlu seyi yasamislar da bosanmamislar. Senin bu genellemen dogru degil. Evet bir bardak sut icin evde inek beslemek dogru degil evet bazi konularda cesaretsizim veya sindirildim ama en cok kizimi dusunuyorum gercekten. Bir kere bu bksanma alistirmasi yaptik yani ben bir kavgadan sonra ilk kez evi terkedip gittim cok kararliydim ama kizimin baskasindan ilgi bekleyisi ve baba demesi icimi acitmisti. Onun disinda genel olarak babasi olacak adam kizima genel olarak iyi. Ustune titrer. Hatta cogu kez onun yuzunden kavga cikartir. Kizim da onu seviyor. Ben iste esimle boyle sorunlar yasiyorum evet az degil ama kizima yazik edermiyim diye tereddutluyum. Bir de sen soyle bana bendwn ozur diledi ve ben de bir sans verdim ama icim rahat degil yine yapacak diye. Simdi ben dirup dirurken nasil bosamalim diyeyim. Ha huzursuzluk var surekli ama ben seni affetmekten vazgectim gel bisanalim mi diyeyim. Bakin ben belki kafam karisik diye cok da ifade edemedim kendimi boyle bir hayattansa bisanmayi istiyorum ama su an sular durulmisken bunu nasil yapayim diye dusuniyorum. Cunku benden yana bosanma fikti ortaya ciksa bana zarar verebilir.

Evlilikte onur gurur olmaz lafı nedense sadece kadınlar için. Erkeklerde ne yaparsa yapsın bi türlü şerefsiz olamıyolar., aynınşeyleri siz eski eşinize yapsaydınız belki bilmem kaç yıllık ölüydünüz. Şu anki psikolojiniz hiç normal görünmüyor, bari insanlara yanlış tavsiyeler vermeyin

Kızınızı düşümüyorsanız noşanmanız gerektiğininde farkında olmalısınız. Evde etkisiz her yönden bastırılmış bir anneyle ve terbiye yoksunu bir babaylamı büyüyecek? Her kız çocuğu babasına aşıktır ben hergün babam işe giderken arkasından ağlardım allahın hergünü.. ama annemle babamın evliliği yüzünden erkeklere güvenmiyorum hatta bir süre karşı cinsle iletişimimi bile çok etkiledi bu nasıl düzgün yaklaşacağımı bilmiyodum çünkü. Hala anneme boşan derim ve keşke biz çook küçükken boşansalardı. Ki annemide babamıda çoook seviyorum

Hiih iste tam da ustunde durdugum nokta aslinda kizim icin kizim icin diyorum ya zaman acisindan dusunursek simdi yani kucukken mi daha iyi yoksa biraz zamna gectikten sonra eger duzelme olmuyorsa kizimin anlayabilecegi bir yasta mi olmali bu bosanma isi. Tecrubeli arkadaslar varsa bu konuda da yorumlarinizi beklerim.

Küçükken olması daha iyintabiki daha çabuk yeni düzene alışır

Bir de sunu ekliyeyim ben oyle etkisiz bir anne de degilim.bazi konularda taviz verdigim dogrudur ama yine de dedigim dediktir. Sadece boyle hassas bir kinuda cok dusunuyorum. Bunda da kizimi dusunmemin payi buyuktur.kendimi gururumu arka plana atiyorum. Yoksa oyle surkli dayak yiyen ezilen bir profil olmasin gozunuzde.siddet gordum dogru hem de annesi yuzunden ve annesinin yaninda. Annesi sirf keyif aldi diye polisi cagirdim polis eve geldi. Onlari sikayet ettim. Ve darp raporu aldim ben o zaman bosanacaktim ama kendisi pisman olup ozur dilemeye geldi ailesiyle birlikte. Kizim ve ailemin etkisi oldu geri donusumde.ha bir daha oyle biaey olursa onlar da benim neler yapqbilecegimi gorduler simdi onlar korkar benden. Ama bende huzur olmadiktan sonra ne yapayim

Kıznız için boşanmanız daha iyi gibi bunca insan yanılıyor olmaz heralde değil mi?ama kızınızı bahane ediyorsunuz sizde bunu kabul edin. Bunu peek çok kadında gördüm ben hep çocuklarını bahane ediyolar. Peki bu bahanenein nedeni ni niliyormusunuz?ben söyleyim çünkü mantıken boşanmanız gerektiğini biliyorsunuz ama zaaflarınıza bağımlılığınıza yenik düşüyosunuz.bütün çelişkiniz bundan

Dogru tabi ben de burda soru sorup yirumlarinizi istedigime gore yorumlariniza hak veriyirum asagilayici olmadigi taktirde. Zaaf demissiniz ya benim tek zaafim kizim. Yoksa obur turlu hicbirseye bagimliligim yok herseye sirt cevirebilirim arkama donup bakmadan. Pismanlik da yasamam. Ben ayrildiktan sonra eski esim ne yapiyor falan da umrumda olmaz. Suan ben de degerlendirme yapiyorum. Ama kizim icin katlaniyorum dedigimde neden acaip geliyor ki. Tamam huzursuz ortamda buyumemesi daha iyi. Ama suan bizimki kizimiz icin katlandigimiz icin birbirimize ina yansitmiyoruz veya yansitmamaya calisiyoruz. Ama bizde hersey bitik. Elbette aonu yok ve bitecek. Hayirlisi yine de

inanmıyorum nasıl bu şekilde konuştugunuza..şu an evlimisiniz..
evet işte sorun bu zaten ama bende birkaç gündür derin duygular içindeyim.değişiyorum. erkekler ilkine çektiriri.ikincisi de güngörürü. şu an ikincisi gün görüyor.bende buna deliriyorum. ama ne yapayım . ogün görüyor diye ben hayatımı mı mahvedeyim. gerçek o bana hiç bir zaman gün göstermeyecek idi. tek geçek bu .bunu kabullenmek çok acı ama gerçek.beden iyisinide buldu.bende öyle düşünüyordum. hem güzel hem kültürllü hem zeingin. ne yapayım.kahrımdan ölüyordum ama yapacak birşey yok.Alalhın adaleti büyük.bende evlenmiycem.burdaki yorumlar beni çok etkiledi. bende daha önce konu açtım.sonra onları kaldırdım. bir konu daha açtım.çok güzel yorumlar geldii. ve fikrim değişşti. birçok insan aynı şeyü söylüyor. evet benimde bir hayatım var. bu düşüncelerimden kurtulacağım.benim yandığım yetmiyor başkalarınıda yakıyorum.kötü yroumlar yanlış yorumlar yapıyorum ama bunlarda gerçekler.ama gerçeklerle yüzleşmek gerek ve silmek gerek belkide kabullenmek.ben artık onun çok mutlu olduğunu bana yaşatmadıklarını ona yaşatacağını mutlu edeceini biliyroum.gördümde. kıyamam demeler..canım aşkım demeler..el ele tutuşup poz vermeler.balayına gtimeler.bunalrıda gördüm.artık yaramı iyice iyileşitirdim deemek.. benim konuya biri yorum yapmış. boşadığı adam la karşılıklı dairede oturmuşalr tesadüfen. kız da reşit dğeilmiş. kadın hep onları perde arkasından izlemiş.canı çok yanmış.hatta hırsından kıskançlığından şikayet etmiş. çok canı yanmış ama geçmiş. doğru söylüyor burdaki bayanlar..ölüm acısı geçiyor d bu mu geçmeyecek.üstelik bize acı yaşatan mutsuz eden insanlarımı hayatımızdan çıkartmak zor olacak. evet konuşunca kendime geliyorum.sende gel.gerçekleri görüyorum millet yazınca.benim acım bence ona gün gösterecek.bana yapmadı ona yaptı demek.kime yaprsa yaptın.umrumda değil.. sende kararını ver karderşim..evet ilk yorumdaki şeyler doğru ..bu acıları yaşayacaksın. ama bunlar geçecek..ben inanıyorum.ömür boyu o Alalhın belasını çekmedense bir yıl iki yıl çekerim kurtulurum. ferhat göçerin bir şarkısı var. yıllarım gitti diyor.bunu dinliyorum.teselli oluyorum.çok doğru..sözlerini oku.dinle..iyi geliyor.

Kimleri sevdik kimleri sildik
Kimleri peşine düştük genç ömrümüzde

Yüz göz olduk yar seninle
Sözümüzü esirgemez olduk
Gençliğimi geri verseler
Bu kez en çok kendimi severim

Veririm o yari de
Kime sevdirirse sevdirsin
Kimi öldürürse öldürsün
Kimi güldürürse güldürsün
Umurumda değil
Kaşı gözü gül yüzü yıllarım gitti
Yıllarım gitti

Bir düşün niye geldik bugüne diye
Kimlerin sözüne gittik genç ömrümüzde,

Yüz göz olduk yar seninle
Sözümü esirgemez olduk
Gençliğimi geri verseler
Bu kez en çok kendimi severim

Veririm o yari de
Kime sevdirirse sevdirsin
Kimi öldürürse öldürsün
Kimi güldürürsü güldürsün
Umurumda değil
Kaşı gözü gül yüzü yıllarım gitti
Yıllarım gitti

Demek ki neymiş ahlak kıyafette değil, kafadaymış. Bu tip yuva yıkan ve namuslu geçien kişiler mantar gibi türedi. Ama kocanızda da sorun var. İnsan emin değilse evlenmesin. Evlendiyse dışarıda ne işi var gözünün? Boşan bakalım o .... yi alıp da mutlu olacak mı?

Ya zaten kendisi demisti kiz daha universiteyi okuyacak da kizin evlenme nisyeti yok da sen yanlis anliyoraun falan da filan da . Beni ilgilendirmez simdi mi evlenir on yil sonra mi evlenir bunla mi baskasiyla mi evlenir. Veya belki bekarligini yasar icinde kalan. Dediginiz gibi kiz kapali ve esim daha once bahsetmisti kiz ona kuran vermis bilmem dini yonden muhabbetleri varmis. Ama ne olirsa olsun esime dedim madem dinden kurandan haveri var bir erkekle hele ki evli cocuklu bir erkekle gorusmenin gunah oldugunu da mi bilmiyor. Ya zaten asil sorun esimde bu kiz olmazsa baskasi sonucta. Kizin kendisine kinlenmedim ama sasirdim cunku kizin fotosunu gormustum kapali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…