O ses kaydını kendi telefonunuza atabiliyosanız atın mutlaka. Boşanmak isterseniz çok büyük bi kanıt olur. Aksi halde kanıtlayamazsınız aldatıldığınızı. Buluşma tarihi vs Vermek bile aldatmak için delil oluşturur. Diger türlü tazminat falan da çok zorTum dediklerinizde haklisiniz. Aldatilmayi nasil kanitlarim bilmem. Bana aralarida cinsellik olmadigini sadece konustuklarini ve ilgisinin oldugunu soedi. Ben de aldatilmanin cinsellikle olmadigini sadece bunu aklindan gecirmesinin de aldatma oldugunu soyledim. Kizin ses kaydi var senli benli konisuyorlar ve gorusecekleri gunu belirliyorlar
ben seni anliyorum .arkadasim .fakat hicbirsey degismiyor buna inan bir insan nasilsa o oyke gidiyor benim aynj senin gibi aklimda cicugum var ama bakiyorum .cocugumun psikolojisi bozulmus.parka gotururuyorum ordaki masum yavrulari durduk yerde dovuyor .utaniyorum baskalarindan yavruma uzuluyorum cunku o hep siddet icinde buyudu .sonucuda bu .isinizde var neyi bekliyorsunuz.cocuk icin diyoruz ama cocuklarin ruh u herseyi bozuluyor bunu yasadim ve goruyorum.hep uzuluyorum camiye gidiyorum namaz kilarken yanimdaki bayanin cocugunu dovuyo itiyor .sacini yoluyor.cook uzuluyorum bu durumaO ses kaydını kendi telefonunuza atabiliyosanız atın mutlaka. Boşanmak isterseniz çok büyük bi kanıt olur. Aksi halde kanıtlayamazsınız aldatıldığınızı. Buluşma tarihi vs Vermek bile aldatmak için delil oluşturur. Diger türlü tazminat falan da çok zor
Mrb kizlar ben 3 yillik evliyim ve oncesinde de 2 yili nisanlilik olmak uzere 6 yil birlikteligimiz vardi. Aslinda baslarda hic sorun yoktu yeni evliyken de sorunumuz pek olmadi ta ki kizimi dogurana dek. Dogumdan sonra bir bucuk senedir anamdan emdigim sut burnumdan geldi. Esim annesinin etkisinde kalarak hep sorun cikardi bebekle ilgili benle ilgili her gunumjz kavga gurultu ve gitgide buyudu bu olaylar kac kez siddet gordum en son 4 ay once ailemin yanina gittim esimle ve annesiyle kavga ettik esin beni dovdu falan. Neyse iki hafta ailemin yaninda kaldiktan sonra esim ailesiyle beni almaya geldi ozur diledi ben bosanmak amaciyla gitmistim ama kizim icin bir sans verdim. Eve gelince basta cok iyiydi sinra yine bozulmalar basladi. Herseyi sorun edip kavga cikariyor ve bana kiziyor. Sonra da kizima senin hatirin olmasydi diye soyleniyor bu da beni cileden cikariyor. Ben mesela temizlik yapmasam aksama kadar ne yapiyorsun diye kizar temizlik yapsam sen bu kzila ilgilenmiyorsun ben yokken hep aglatiyorsun diye aoyleniyor ornekleri cogaltabilirim kisacasi demeai gozunun ustunde kas var diye kiziyor. Bunlara belki tahammul edebilirim ama mevzu baska. Gecenlerde tlfnuna baktim bir kizla konustuklarini ses kaydi programi var kendisinin demek silmeyi de unutmus normal bir arkadas gibi degil daha samimiydiler ve bulisacaklari gunu konusuyorlardi. Baska bir gorusmesinde de deger verdigi birine bizim yasadigimiz sorunlardan ve benle kizim icin ayni evde oldugundan diger kizla evlenmeyi dusundugunden bahsediyordu. Ben bunlari duyunca kan beynime sicradi sordum bu ne diye. İtiraf etti ama pisman oldugunu soyledi sadece o kizin kapali oldugu icin ve konusmasinin hosuna gittigini sadece sohbet ettigini soyledi. Yine kizim icin afettim ama bakiyorum hep sorunumuz var akli o kizda belki ve sorun benden ciksin diye beni dwkirtmeye calisiyor. Ben de onun ywyzesiyle samimiyim allah var haklinin benim tarafimdadir. Ama o bana dur evinde dedi onun gonlunde bisey yoktur falan ben onun sozunae baktim. Ama bakiyorum huzurum yok ve bu adam yarin bir gun ne halt edecek diye yasamk beni cildirtiyor. Ben calisiyorum ayaklarim uzerinde durabilirim tek dusuncem kzima haksizlik mi yaparim. Cunku ailemin yanindayken kizim kendi yasiti bir bebegin babasi onu severken o kisiye baba demesi icimi eritmisti. Bosansam bile kizim 18 aylik bu sureci nasil atlatirim
bunları yaşıyor oluşunuzun sebebi sizsiniz kusura bakmayın
adam ne yaparsa yapsın gıtmıyorsunuz
kumanız gelırse sasırmayın bence
cok kuculmussunuz bılmem nasıl toparlarsınız
Mrb kizlar ben 3 yillik evliyim ve oncesinde de 2 yili nisanlilik olmak uzere 6 yil birlikteligimiz vardi. Aslinda baslarda hic sorun yoktu yeni evliyken de sorunumuz pek olmadi ta ki kizimi dogurana dek. Dogumdan sonra bir bucuk senedir anamdan emdigim sut burnumdan geldi. Esim annesinin etkisinde kalarak hep sorun cikardi bebekle ilgili benle ilgili her gunumjz kavga gurultu ve gitgide buyudu bu olaylar kac kez siddet gordum en son 4 ay once ailemin yanina gittim esimle ve annesiyle kavga ettik esin beni dovdu falan. Neyse iki hafta ailemin yaninda kaldiktan sonra esim ailesiyle beni almaya geldi ozur diledi ben bosanmak amaciyla gitmistim ama kizim icin bir sans verdim. Eve gelince basta cok iyiydi sinra yine bozulmalar basladi. Herseyi sorun edip kavga cikariyor ve bana kiziyor. Sonra da kizima senin hatirin olmasydi diye soyleniyor bu da beni cileden cikariyor. Ben mesela temizlik yapmasam aksama kadar ne yapiyorsun diye kizar temizlik yapsam sen bu kzila ilgilenmiyorsun ben yokken hep aglatiyorsun diye aoyleniyor ornekleri cogaltabilirim kisacasi demeai gozunun ustunde kas var diye kiziyor. Bunlara belki tahammul edebilirim ama mevzu baska. Gecenlerde tlfnuna baktim bir kizla konustuklarini ses kaydi programi var kendisinin demek silmeyi de unutmus normal bir arkadas gibi degil daha samimiydiler ve bulisacaklari gunu konusuyorlardi. Baska bir gorusmesinde de deger verdigi birine bizim yasadigimiz sorunlardan ve benle kizim icin ayni evde oldugundan diger kizla evlenmeyi dusundugunden bahsediyordu. Ben bunlari duyunca kan beynime sicradi sordum bu ne diye. İtiraf etti ama pisman oldugunu soyledi sadece o kizin kapali oldugu icin ve konusmasinin hosuna gittigini sadece sohbet ettigini soyledi. Yine kizim icin afettim ama bakiyorum hep sorunumuz var akli o kizda belki ve sorun benden ciksin diye beni dwkirtmeye calisiyor. Ben de onun ywyzesiyle samimiyim allah var haklinin benim tarafimdadir. Ama o bana dur evinde dedi onun gonlunde bisey yoktur falan ben onun sozunae baktim. Ama bakiyorum huzurum yok ve bu adam yarin bir gun ne halt edecek diye yasamk beni cildirtiyor. Ben calisiyorum ayaklarim uzerinde durabilirim tek dusuncem kzima haksizlik mi yaparim. Cunku ailemin yanindayken kizim kendi yasiti bir bebegin babasi onu severken o kisiye baba demesi icimi eritmisti. Bosansam bile kizim 18 aylik bu sureci nasil atlatirim
bunu yaşan bilir. lütfen bu kadar ağır konuşmayın. çok küçülmüşsünüz diyorsunuz evlilikte onur gurur olmaz. boşandıktan sonra da neler oluyor onu düşünmek lazım. boşan boşan demek çok kolay.. sonrada boşanan kadınların psikojilerine gidin de bakın.. o boşluklarından bür sürü insan kullanabiliyor. bunu da düşünün lütfen.. üstelik çocuk da var.bunları yaşıyor oluşunuzun sebebi sizsiniz kusura bakmayın
adam ne yaparsa yapsın gıtmıyorsunuz
kumanız gelırse sasırmayın bence
cok kuculmussunuz bılmem nasıl toparlarsınız
bunu yaşan bilir. lütfen bu kadar ağır konuşmayın. çok küçülmüşsünüz diyorsunuz evlilikte onur gurur olmaz. boşandıktan sonra da neler oluyor onu düşünmek lazım. boşan boşan demek çok kolay.. sonrada boşanan kadınların psikojilerine gidin de bakın.. o boşluklarından bür sürü insan kullanabiliyor. bunu da düşünün lütfen.. üstelik çocuk da var.