sizce bosanmalimiyim

mental21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
140
24
Mrb kizlar ben 3 yillik evliyim ve oncesinde de 2 yili nisanlilik olmak uzere 6 yil birlikteligimiz vardi. Aslinda baslarda hic sorun yoktu yeni evliyken de sorunumuz pek olmadi ta ki kizimi dogurana dek. Dogumdan sonra bir bucuk senedir anamdan emdigim sut burnumdan geldi. Esim annesinin etkisinde kalarak hep sorun cikardi bebekle ilgili benle ilgili her gunumjz kavga gurultu ve gitgide buyudu bu olaylar kac kez siddet gordum en son 4 ay once ailemin yanina gittim esimle ve annesiyle kavga ettik esin beni dovdu falan. Neyse iki hafta ailemin yaninda kaldiktan sonra esim ailesiyle beni almaya geldi ozur diledi ben bosanmak amaciyla gitmistim ama kizim icin bir sans verdim. Eve gelince basta cok iyiydi sinra yine bozulmalar basladi. Herseyi sorun edip kavga cikariyor ve bana kiziyor. Sonra da kizima senin hatirin olmasydi diye soyleniyor bu da beni cileden cikariyor. Ben mesela temizlik yapmasam aksama kadar ne yapiyorsun diye kizar temizlik yapsam sen bu kzila ilgilenmiyorsun ben yokken hep aglatiyorsun diye aoyleniyor ornekleri cogaltabilirim kisacasi demeai gozunun ustunde kas var diye kiziyor. Bunlara belki tahammul edebilirim ama mevzu baska. Gecenlerde tlfnuna baktim bir kizla konustuklarini ses kaydi programi var kendisinin demek silmeyi de unutmus normal bir arkadas gibi degil daha samimiydiler ve bulisacaklari gunu konusuyorlardi. Baska bir gorusmesinde de deger verdigi birine bizim yasadigimiz sorunlardan ve benle kizim icin ayni evde oldugundan diger kizla evlenmeyi dusundugunden bahsediyordu. Ben bunlari duyunca kan beynime sicradi sordum bu ne diye. İtiraf etti ama pisman oldugunu soyledi sadece o kizin kapali oldugu icin ve konusmasinin hosuna gittigini sadece sohbet ettigini soyledi. Yine kizim icin afettim ama bakiyorum hep sorunumuz var akli o kizda belki ve sorun benden ciksin diye beni dwkirtmeye calisiyor. Ben de onun ywyzesiyle samimiyim allah var haklinin benim tarafimdadir. Ama o bana dur evinde dedi onun gonlunde bisey yoktur falan ben onun sozunae baktim. Ama bakiyorum huzurum yok ve bu adam yarin bir gun ne halt edecek diye yasamk beni cildirtiyor. Ben calisiyorum ayaklarim uzerinde durabilirim tek dusuncem kzima haksizlik mi yaparim. Cunku ailemin yanindayken kizim kendi yasiti bir bebegin babasi onu severken o kisiye baba demesi icimi eritmisti. Bosansam bile kizim 18 aylik bu sureci nasil atlatirim

O iş bitmiş artık.Eşinin niyeti ortada.Kızın için bi yere kadar götürebilirsin yani.Adam 3 ay sonra alır bavulunu çeker gider evden.Hersey senin kontrolünde olmaz.Sen gururlu ol.Mesajları konuşmaları gördüğünü eşine söyle.Ne güzel sana sahip çıkan bi ailende mesleğinde var.Al kızını yanına bak rahatına.Gün gelir evladın anlar seni sen hiç merak etme.Mutsuz bi evde büyümesin.

Yani kocan olucak o serseriyemi yoksa konustugu kizami veryansin etsem bilemedim.Neymis kiz basortuluymus ondan konusuyormus bu ne sacmaliktir ya.Madem o basortusunu takiyorsa neden taktiginida bilmeli.Elin evli adamiyla ne konusuyormus rezil.Kocan yazdiklarina gore akli o kizda.
Durumu duzelticegine inaniyorsan ugras ama duzelmez diyorsan esini en iyi sen tanirsin.Kizin buyur merak etme babasini arada gorur.Daha saglikli bir ortamda buyur.Benim oglum 2 yasinda ve babasini hic gormuyor baba kelimesini bilincsizce kullaniyor .Ama mutlu bir cocuk

Ya ailem de kizim icin idare etmemi soyluyor tabi bu son aldatma olayini bilmiyorlar. Bir de onlardan anladigim kadariyla indanlar ne der dusuncesi var birazda. Ama yine de yanimda olurlar sonuna kadar oyle bisey olursa. Kaldi ki ben calisiyorum cok sukur maddi olarak kimseye ihtiyac duymam ayaklarim uzerinde dururum. Aslinda sorun su tamam bu aldatmayi da sineme cektim ama olmuyor ben bu adama hadi bosanalim desem aileleri toplar benim bisanmak istedigimi soyler herkeas beni haksiz eder. Bir de oyle bir ailesi var ki erkektir onu yapar bunu yapar zihniyetindeler. Tabi bu aldatma olayini soylesem de bisey olmamistir sadece kinismislar sen buyutuyoraun derler. Bilmiyorum en cok kizim aklimda cok kararsizim. Bi de bosanalim diyince benimki pislik cikariyor seni ve kzii oldururum diye. Kendime degil de kizima uzuluyorum.

Yarin bir gun ne halt edecek dusuncesi beni cildirtiyo yazmissin, ne yalan soyleyim ayrildigin vakit nefes alacagini dusunuyorum

neden bu kötülüğü kendiniize yapıyorsunuz kızım için kızım için nereye kadar kumamı getirsin adam artık

Kızına yapacağın en büyük haksızlık mutsuz şiddetin olduğu saygının sevginin bittiği bir aile vermek.belliki eşinde sana karşı ne sevgi kalmış ne saygı ne sadakat.lütfen dik dur bırak kendi pisliğinde boğulsun o adam.büyük konuşmak istemem,benim de 18 aylık bir kızım var ve hamileyim şu an.böyle birşey yaşasam ne ailemi dinlerim ne de çevreyi.adam sana hem fiziksel hem psikolojik baskı yapıyor.bence boşanman o çocuk için daha iyi

Sizin için de çocuğunuz için de en iyisi boşanmak.Mutsuz yuvada büyümesindense sizin yanınızda huzurlu olsun.Ama eşiniz olacak adam sizi rahat bırakır mı bilemedim.Hasta ruhlu biri belli.

neden bu kötülüğü kendiniize yapıyorsunuz kızım için kızım için nereye kadar kumamı getirsin adam artık
Zaten bir erkek aldatiyorsa karisinin tavizlerinden Aldatiyordur.Yoksa kaybetmekten korksa yapmaz.Erkekler bu zihniyetle yetistirildikleri muddetce daha uzun yillar gider boyle.

Dayak yemişsiniz, aldatılmışsınız. Ailelerin ne düşüneceğini mi kafanıza takıyorsunuz?

Size ne bundan?

Kaçın gidin o evden, kızınızı da kurtarın. Aldatılmayı ispatlayın, tazminatınızı da alın. Eşiniz hiçbir şey yapamaz, hiçbir şey.

Başlığınız da muhteşemmiş. Sizce boşanmalı mıyım? Bilmiyorum, sizce kimler boşanmalı? Suratına kezzap dökülenler mi? Sorduğunuz soruyu kınıyorum.

Daha ne yapsın diye bekliyosun? Benim de annemle babam ayrı, bi gün babam nerde diye aramadım çünkü senin kocandan farksız biri.. Öyle babam olacağına hiç olmasın daha iyi, asıl böyle haksızlık ediyorsun o yavruya.. Allah kapılardan uzak etsin böylelerini.. Dayak var, geçimsizlik var, aldatma var... Daha ne istiyosun? Biraz da suyundan?

Emin olun huzurlu ama ayrı bir evde büyümek, huzursuz ama ana babalı büyümekten bin kat daha iyidir.
Tecrübe konuşuyor.
Çocuk gelişimi alanından mezun oldum.
Annenin de babanında duygusal açıdan iyi olması, çok ama çok önemli çocuk için.
Asıl bu kızınıza haksızlık olur

Dayak var, psikolojik siddet var, aldatma var, var da var. Yani ben evliliginizi surdurmeniz icin bir sebep goremedim. Cocuk icin demeyin lutfen, cocuk dedigin mutlu bir yuvada buyur, sizinki artik yuva olmaktan cikmis. Kiziniz biraz buyusun siz birakmazsaniz esiniz sizi birakacak zaten.

Havlayan köpek ıssırmaz. Sizede kızınızada hiç bişey yapamaz, madem çalışıyorsunuzda daha neyi bekliyorsunuz? Gidin açın davanızı aldattığı filan herşeyide ıspatlayın .bu şekilde tehdite devam ederse suç duyurusunda bulunun gereği yapılır.inanın bütün bunlar fiziksel , psikolojik şiddetten, aldatılmak, kadınlık onurunun ayaklar altına alınmasından daha çok acı vermez zarar vermez.boşanma sürecinde bundan daha fazla huzursuz olmazsınız.korkmayın şu yartıklardan ya zehirsiz akrep bu tür erkekler ama görünüşte akreep işte

"şiddet gördüm" den sonrasını okumadım.
boşanmalısınız, bu fazlasıyla yeterli bir neden, başka bir nedene gerek bile yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…