Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çalışan bir insan olarak bu konuda fikrim olumsuz neden diye sorarsan şu anda her sektördeki masa başı çalışanların hepsi alakası olsun olmasın muhasebe biliyor cunku senin gideceğin kurs, yani iç muhasebe, bir şekilde öğretiliyor ve uygulattırılıyor.
benim sana naçizane tavsiyem eğer müsaitsen ve lise mezunu isen biraz çalış ve sınava gir ve açık öğretim dış ticaret yaz puanı çok yuksek değil hem iş bulma olasılığın yüksek hem de sonu olmayan meslek çünkü ithalat ve ihracat hep olan bir alışveriş
bende bys mezunuyum muhasebe kursunada gittim hiç bi işe yaramıyo her yerde önce tecrübe istiyolar
Bilgisayarlı muhasebe kursuna mı gittin ? Hımmm...... izmir istanbul ankara gb şehirlerde işe yara diye düşünmüştüm bende .... şuan çalışıyor musun
cnmm muhasebe lafı geçiyorsa tek diyeceğim sana işi öğretecek iyi bir yerde muhasebe bürosunda çalışman ücretleri çok çok düşüktür... 2 yılda bile anca öğrenirsin öyle herşeyi hemen öğretmezler hatta bazı yerler işi yokuşa süreröğreneceğim diye çabalarken sadece ayak işlerinde harcarlar seni bu yüzden dikkatli de olman lazm... ve bürodaki işi kaparsan iyi bir yere girebilirsin ama yinede işe yarayabilir cnm gidebilirsin... ben gitmiştim bende işe yaradı kurs bitti 2-3 aya ön muhasebe olarak işe başladım bir yerde
aslında bende myle düşünüyorum genel muhasebe , muhasebenin en ince ayrıntısına kadar değil ön muhasebeden başlayarak en azından bir yerde çalışabilirim diye internettte ilanlara baktım var bir kaç ilan ... daha önce yönetici asistanlıgı yaptım ama tekrar bu mesleği yapmak istemiyorum
çalışan bir insan olarak bu konuda fikrim olumsuz neden diye sorarsan şu anda her sektördeki masa başı çalışanların hepsi alakası olsun olmasın muhasebe biliyor cunku senin gideceğin kurs, yani iç muhasebe, bir şekilde öğretiliyor ve uygulattırılıyor.
benim sana naçizane tavsiyem eğer müsaitsen ve lise mezunu isen biraz çalış ve sınava gir ve açık öğretim dış ticaret yaz puanı çok yuksek değil hem iş bulma olasılığın yüksek hem de sonu olmayan meslek çünkü ithalat ve ihracat hep olan bir alışveriş