• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bilgisayarlı Muhasebe kursuna gitmek mantıklı mı?

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
Bilgisayarlı muhasebe kursuna gitmek mantıklı mı daha sonrasında iş bulma olanağı var mıdır?

çalışan bir insan olarak bu konuda fikrim olumsuz neden diye sorarsan şu anda her sektördeki masa başı çalışanların hepsi alakası olsun olmasın muhasebe biliyor cunku senin gideceğin kurs, yani iç muhasebe, bir şekilde öğretiliyor ve uygulattırılıyor.
benim sana naçizane tavsiyem eğer müsaitsen ve lise mezunu isen biraz çalış ve sınava gir ve açık öğretim dış ticaret yaz puanı çok yuksek değil hem iş bulma olasılığın yüksek hem de sonu olmayan meslek çünkü ithalat ve ihracat hep olan bir alışveriş

çalışan bir insan olarak bu konuda fikrim olumsuz neden diye sorarsan şu anda her sektördeki masa başı çalışanların hepsi alakası olsun olmasın muhasebe biliyor cunku senin gideceğin kurs, yani iç muhasebe, bir şekilde öğretiliyor ve uygulattırılıyor.
benim sana naçizane tavsiyem eğer müsaitsen ve lise mezunu isen biraz çalış ve sınava gir ve açık öğretim dış ticaret yaz puanı çok yuksek değil hem iş bulma olasılığın yüksek hem de sonu olmayan meslek çünkü ithalat ve ihracat hep olan bir alışveriş

Yorumun için çok teşekkür ederim .. Dış ticaret mezunu olup çok iyi derecede ing. istiyorlar. Lise mezunu değilim önlisans büro yönetimi ve sekreterlik mezunuyum ...

bende bys mezunuyum muhasebe kursunada gittim hiç bi işe yaramıyo her yerde önce tecrübe istiyolar:36:

çok güzel işte önlisans isen derhal dış ticarete başvur bak şu an aöf sınavsız alıyor, araştır mutlaka
ben edebiyat mezunuyum ama 7 yıl tekstilde ihracat departmanında çalıştım ve samimiyetle söylüyorum kimi tanıdıysam gümrükçü tek keklime ingilizce bilmiyordu, çekindiğin gibi bir ingilizce değil hepsi resmi kalıp üstesinden gelinebilecek bir durum.
ben de şu an sınavsız dış ticarete kayıt yaptıracağım inşallah kısmetse parayı yatırdım diplomayı kaybettiğim için sıkıntı çıktı
kaçırma fırsatı..

bende bys mezunuyum muhasebe kursunada gittim hiç bi işe yaramıyo her yerde önce tecrübe istiyolar:36:

Bilgisayarlı muhasebe kursuna mı gittin ? Hımmm...... izmir istanbul ankara gb şehirlerde işe yara diye düşünmüştüm bende .... şuan çalışıyor musun

Bilgisayarlı muhasebe kursuna mı gittin ? Hımmm...... izmir istanbul ankara gb şehirlerde işe yara diye düşünmüştüm bende .... şuan çalışıyor musun

evet bilgisayarlı muhasebe büyük şehirlerde yarayabilir belki çalışmıyorum

cnmm muhasebe lafı geçiyorsa tek diyeceğim sana işi öğretecek iyi bir yerde muhasebe bürosunda çalışman ücretleri çok çok düşüktür... 2 yılda bile anca öğrenirsin öyle herşeyi hemen öğretmezler hatta bazı yerler işi yokuşa süreröğreneceğim diye çabalarken sadece ayak işlerinde harcarlar seni bu yüzden dikkatli de olman lazm... ve bürodaki işi kaparsan iyi bir yere girebilirsin ama yinede işe yarayabilir cnm gidebilirsin... ben gitmiştim bende işe yaradı kurs bitti 2-3 aya ön muhasebe olarak işe başladım bir yerde

cnmm muhasebe lafı geçiyorsa tek diyeceğim sana işi öğretecek iyi bir yerde muhasebe bürosunda çalışman ücretleri çok çok düşüktür... 2 yılda bile anca öğrenirsin öyle herşeyi hemen öğretmezler hatta bazı yerler işi yokuşa süreröğreneceğim diye çabalarken sadece ayak işlerinde harcarlar seni bu yüzden dikkatli de olman lazm... ve bürodaki işi kaparsan iyi bir yere girebilirsin ama yinede işe yarayabilir cnm gidebilirsin... ben gitmiştim bende işe yaradı kurs bitti 2-3 aya ön muhasebe olarak işe başladım bir yerde

aslında bende myle düşünüyorum genel muhasebe , muhasebenin en ince ayrıntısına kadar değil ön muhasebeden başlayarak en azından bir yerde çalışabilirim diye internettte ilanlara baktım var bir kaç ilan ... daha önce yönetici asistanlıgı yaptım ama tekrar bu mesleği yapmak istemiyorum

aslında bende myle düşünüyorum genel muhasebe , muhasebenin en ince ayrıntısına kadar değil ön muhasebeden başlayarak en azından bir yerde çalışabilirim diye internettte ilanlara baktım var bir kaç ilan ... daha önce yönetici asistanlıgı yaptım ama tekrar bu mesleği yapmak istemiyorum

Diğer şehirlerde bilmiyorum ancak İzmir'de bu işi gerçekten hakkıyla yaptığına inandığım ve tavsiye edebileceğim bir yer var. Sayfasını incelersen daha detaylı bilgi sahibi olabilirsin.bilgisayarlı muhasebe kursu izmir, muhasebe eğitimi izmir

winkariyer'i ziyaret etmeni tavsiye ederim.

canm 6 ay bir işe girebilmek umuduyla iş kurun bilgisyaarlı muhasebe kursuna gittim ve bitirdim , nereye başvurduysam tecrube tecrube dediler sertifika umurlarında değil , tecrube yapmak içinde çok düşük maaşla muhasebe burosunda çalışmak lazım hala işsiszzm kursu bitireli 8 ay oldu

Back