Merhaba,sürekli takipçinizdim ve yeni üye oldum.Şimdi yazacak olduğum şeyler çok saçma ama beni anlayabileceğinizi düşünüyorum.Tanıdığım kimselere anlatamıyorum.Ben izlediğim bir dizi filme inanılmaz bağımlı kaldım sürekli baştan baştan izliyorum..yani çok etkileniyorum kendi hayatımı o hayatlarla kıyaslıyorum.Aslında dizi izleyen bir insan değilimdir öyle çok televizyon izlemem.Neyse Kocamı (beni çok sevmesine rağmen ki severek evlendik) yani yaşadığımız aşkı evliliği o hikayeyle karşılaştırıyorum.Böyle bir tutkulu aşka sahip olamadığımı düşünüp esefleniyorum..Ben kocamı bu kadar sevmiyorum diyorum kendi kendime Sıkıntıya giriyorum eşimede iyi davranamıyorum bu yüzden..Ve sonuçta bu bir hiikaye birileri tarafından uydurulmuş yazılmış mükemmel şeyler. bunu biliyorum gerçek hayat bunlardan ibaret değil ama yapamıyorum kendimi o dizinin kahramanlarıymış gibi hissediyorum şu sıralar yeniden izliyorum hatta okadar önemsiyorumki bu diziyi izlemeye koyulmadan evimin temiz olması gerektiğini düşünüyorumm..En ufak detayı atlamadan evimi temziliyorum yemeğimi yapıyorum kafamı hiçbişey kurcalamasın diye öyle oturuyorum bilgisayar başına bazı yerlerini bilerek baştan baştan izliyorumm.Aslında takıntılı bir kişiliğim var zaten mesela herşeyimi düzenlemeden evimi temizlemeden oturamam rahat rahat gezemem aklım kalır..Sürekli herşeyi kontrol ederim gerek olmadığını bile bile.Şu yazdıklarımı okudumda delirdiğimi düşündüm bir an. şu an bana bile okadar saçma geldiki yazdıklarım ama yapamıyorum işte doktora gidicem ama çalışıyorum vereceği ilaçlar iş hayatıma engel olacak işten çıkmam mümkün değil ben neyapacağım? Durumum çok mu vahim