Sizce benden hoşlanıyo mudur?

YURDUM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2010
173
30
98
Konya
Birinden etkileniyorum,onun da benden etkilendiğini düşünüyorum yuzde 80.Ama adım atmadığı için şaşırıyorum. Kendisi diş hekimim oluyor kuzenimin tavsiyesiyle gitmiştim. Oda 24 yasinda bende 24 üm.Bu arada bende hemşireyim yeni atandım. 3.kez gidişimde kimse yoktu koronadan dolayı hiç hasta almamış ben vardim sadece.Çok ilgili davrandı,en ufak bi acı duyduğum da 10 kez iyi misin diye sordu.Koltuga oturup arkama baktığımda ayna da saçlarını düzeltiyordu. Muhabbet kurmaya çalıştı, surekli benimle işimle ilgili soru sordu.Tedavi bittiginde bende çıkacağım istersen senide bırakayım dedi,evi bana çok ters olduğu halde.Yani hoşlandığını gosteren çok sry var ama daha sonrasinda konusmadi yazmadi numaralarimiz yok zaten.Tedavim devam edecek birkac ay o yuzden mi acaba biraz emin mi olmak istedi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgisi var bu kesin hakkınızda hayırlısı

Mumkun cnm bana gore hoşlantı anlatıgina gore numarasini alin misal sizde ina yazin aklinizda birseyler kalmis gibi onu bunu sorun sohbeti ilerletin ille erkek baslatacak degil ya

Mumkun cnm bana gore hoşlantı anlatıgina gore numarasini alin misal sizde ina yazin aklinizda birseyler kalmis gibi onu bunu sorun sohbeti ilerletin ille erkek baslatacak degil ya
Ya instagramdan eklesemmi k8 diye dusundum sonra o isteseydi eklerdi dedim birsey yapmadim 2 hafta sonra tekrar gitcem

Gercekten mi ama hala eklemedi konusmadi benimle,yani bende tabi biraz soguk davrandim
Hoslandiysan soğuk davranma birdahakine kafama takılan soru olursa diye numarasını alabilirsin alırken de ara onun telefonunu ,çok abartmadan sende ilgini belli et o böylece ilerletir belki hareketlerinden kararsız kalmıştır

Evet ondanda olabilir ,belki ters teper diyede düşünmüş olabilir.Bir dahaki gidisimden sonra eklerim o zaman

Niye boyle birşey duşunsun ku boyle dusunmeyin sadece tkp alin yazmayim boyle dusunuyorsaniz onun yazmasini bekleyin ama tkp atin belki ozaman o size yazar
Bilmiyorum gözumde büyüttüm normalde hep ben acildim birilerine hepde olumlu oldu ama tabi uzun sürmedi bu yuzdende boyle dusunuyorum

Kolay lokma gözükmeyelim diye diye belki de hayatımızın aşkını kaçırabiliriz. Hikaye içimi ısıttı asla soğuk durmam hatta adımı ben atarım misal tedaviyle ilgili soru sorabilirsin numaranızı alsaydım keşke aklıma bişey takıldı buradan ulaşmak istedim diyebilirsin. Anam ne güzel ne heyecanlı:)

Heyecanli tabi ama umarim hayal kırıklığı olmaz ben bide mantik acisindanda çok olumlu baktim.Ben de calisiyorumoda ayni sehirdeyiz saglikciyiz niye olmasin ki diye düşündüm

Heyecanli tabi ama umarim hayal kırıklığı olmaz ben bide mantik acisindanda çok olumlu baktim.Ben de calisiyorumoda ayni sehirdeyiz saglikciyiz niye olmasin ki diye düşündüm
Olumlu olumsuz ihtimaller her ilişki her durum için söz konusu ve bu tedirgin olacağınız bi ilişki değil.. eğitim seviyeleri aileler yaşantı denk gözüküyor. Denemeden bilemezsiniz, adımı siz atın, en kötüsü arkadaş olursunuz ne güzel :)

Haklısın,biraz cesaret toplamam lazim :)

Özel bir klinikse belki sizi müşteri olarak gördüğü için gönlünüzü hoş etmeye çalışıyor olabilirm sonuçta bir nevi esnaflık yaptığı iş. Dilerim böyle değildir de güzel bir aşk hikayesi baslar. :)

Yani her hastasina bunu yapmiyordur umarim.Cunku ikimizde ayni yastayiz yanlis anlayabilir diye dusunmesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…