Sızce ben hamılemıyım

kardelen222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
5
0
Adetim 14 gun gecti.ve bel agrim var bide bacaklaimda gezen agrilar var. bir hafta once baim muthis agridi .benim basim ciddi bir hastalik olmadan hic agrimaz.ilginc olan son adet gordugumden bir hafta sonra goguzlerim sisiti ve yururken bile agriyodu.sizi giriyodu on gun falan surdu gecti gitti sisilik indi hatta ondan bir hafta once aldigim elbiselerimin icne giremedim.simdi ben belcikada oturuyorum.oyle hemen doktr randevusu alinmiyo. oooo bekliyon. simdi dun test aldim ve yapmaya cekiniyorum.yani ya hamile degisem diye .. ben bebegim olsun istiyorum yaa!!!!!:eek:

gebe olabilirsin canım sen .inede bir test yap.en azından öğrenmiş olursun vede kendini olumlu yada olumsuz fikirlere alıştırırsın.hamile kaldığımda benimde göğüslerim füze gibi olmuştu.kendim bile inanamadım.kaydirigubbakcemile3zaten şimdi idrar testi yaparsan cıkması gerek.moralini bozma cocuğun olmamasının sebepleri arasında streste var.yani kendini strese sokma.vede sana bir sır vereyim çocuğum olsun diyede ilişkide bulunma.çünkü bu gercekten etkiliyor.benim 2.5 yılım gitti bu yüzden.allah sanada verecek birgün erken yada geç ama moralini hep yüksek tut.vede stres yok kesinlikle

ooooo benim 14 gün geçeçekte test yapmıcam kız merak etmiyomusun:) hemen yap bence inşalla hamilesindir ki bence belirtilerinde hamilelik belirtisine benziyo olabilr

X