sizce bekaret nedir? niye bu kadar önemlidir?ya da önemsiz midir?

Yüklenilmesinin sebebi alıntıladıgım bu haddi asan mesajı olabilir mi? Ne kadar masum bir mesaj degil mi?

Arkadas bir nevi -haşa- Allahın elciligine soyunmus ahkam kesiyor bilmem farkında mısınız?
Aklı selim insanlarız. NEyin dinde yasak olup olmadıgını bilecek yastayız.
Herkesin hesabını gorecek olan Allahtır kardesim..bitti.

İsteyen normallestirir isteyen notmallestirmez..Müslümandır,desittir ya da ateisttir farketmez.

Ben hakikaten insanların ahiretine bu kadar burnunu sokup alttan alttan yargılayanların akıbetini merak ediyorum..[/QUOT
Kimseyi yargıladımız yok konu sahıbı sormuş goruslerımızı sıze gore normal olan bana göre degıl ınandıgım degerler doğrultusunda yanlış ben bunu beyan ettım ayrıca yanlış olan bır davranışı böyle alenen cok normal konumunda göstermek aslında kul hakkıdır örnek olunan genclerin hakkına böylede gırılır bu yonden baktınızmı hıc ama bana göre doğru tektır bu benım fıkrım

Site kurallarını bilmeyenler bir yana, bile bile üstelik topikte dini yorum yasaktır yazan editöre rağmen ve konunun kendi zaten başlı başına dinken o yorum dini değil, bu yorum şöyle değil diye yorumlar yapmışsınız ya, kurallara uymamaya devam edin.

X