sizce bekaret nedir? niye bu kadar önemlidir?ya da önemsiz midir?

hayır öyle bir mesaj yazmış ki dindarlar yapmaz ama dindar olmayanlar istediğini yapabilir. ben buna karşıyım. dindar değilim diye her aklıma geleni yapmıyorum, daha geçende yazmış türbanlı kız ne yapıcam diye. bu işin bir boyutu diğer boyutu ise bu konu dinle alakalı değil, aile yapısı, yasadıgı çevre ve kendisi ile ilgilidir.

Harama haram dedigm icin mi kib liyorsunuz..burada nefsim icin yada polemik icin konusmuyorum ben keske anlayabilseniz...
Herkesin yetisme tarzi cevre farkli olabilir ama gidecekleri yer verecekleri hesap farkli mi....
Ayrica dini yorumun yasak oldugu bi mantigi disliyorum ...
Normal diyene yaptirim yok degil diyene neden var!!
Gercekleri soyledigimin farkindasiniz hepiniz ama nefsin heva ve istekleri daha tatli..

Harama haram dedigm icin mi kib liyorsunuz..burada nefsim icin yada polemik icin konusmuyorum ben keske anlayabilseniz...
Herkesin yetisme tarzi cevre farkli olabilir ama gidecekleri yer verecekleri hesap farkli mi....
Ayrica dini yorumun yasak oldugu bi mantigi disliyorum ...
Normal diyene yaptirim yok degil diyene neden var!!
Gercekleri soyledigimin farkindasiniz hepiniz ama nefsin heva ve istekleri daha tatli..

O okypete

Dini yorumun yasak oldugu mantigi disliyormus ablamiz.

Aciktan kibliyorum.

Dini yorum sizin dininize gore herkes musluman degil ve olmak zorunda da degil bunu artik hazmedin rica ediyorum.

O okypete

Dini yorumun yasak oldugu mantigi disliyormus ablamiz.

Aciktan kibliyorum.

Dini yorum sizin dininize gore herkes musluman degil ve olmak zorunda da degil bunu artik hazmedin rica ediyorum.
Zaten onceki mesajlarimda var musluman olmayana hicbirsey haram degildir sozumuz onlara degil ...muslumanim deyip normal diyene...

Zaten onceki mesajlarimda var musluman olmayana hicbirsey haram degildir sozumuz onlara degil ...muslumanim deyip normal diyene...

İnsanlar istedikleri dine inanmakta özgür oldukları gibi inandıkları dini de istedikleri gibi yaşamakta özgürler. Müslümanların bekareti de sizi ilgilendirmiyor yani.

muslumanım yasamak istersem yasarım istemezsem yasamam varsa hesabı Allaha veririz onun işinede kimse karısmasın o bilir kimi affedicegini kimi etmeyecegini yani kısacası kimse burnunu baskalarının hayatına sokmasın.. bu sefer evlemeden once kimseyle birlikte olmadım mukemmelim diye dusunenler kul hakkı alarak gunaha girer onunda telafisi yok dimi

Son düzenleme:
he sevişenler müslüman değil yani
çok çirkin yorumlar
insanlar neden islamdan soğuyor anlamak zor değil
gel NE olursan ol yine gel demiş mevlana ama siz diyemiyorsunuz
he ne kadar önemli bencede tek ve doğru kişi ile yaşanmalı
evlenmş evlenmemiş önemi yok imza ile mi namus oluyor
7 kez evlen müslüman ol yani :KK70: :KK70:

dinden dem vurmayın artık

Arkadaslar kiz Islamda zina yasak demis. Ha musluman olan da yapabilir sonucta zina ile dinden cikilmaz ama büyük gunahlardandir.
Demek istedigi bu.
Niye bu kadar üstüne gittiniz anlamadim ki?
Herkes hayat tarzina göre yorum yapar.
Sirf Islam kelimesi geciyor diye de dini yorum mu sayilir?
Bence sayilmaz.. Sayilmamali..

kızlar bir başka konuda bir arkadaşla baya bir komuyu tartıştık.

dini açıdan zina olarak kabul görmüş, günah olan bir durum, evlilik harici cinsel ilişki. türkiye de genel toplum yapısı itibariyle bekaret tam bir tabu ve tüm ortadoğu ülkelerinde durum böyle hatta bu yüzden kızlık zarını diktirenler, erkek egomanyası tarafından hayatına son verilenler, fiziken ve ruhen aşağılananlar bile var...

ama benim kanımca bekaret bir tabu olmamalı , gençlere gerekli cinsel eğitim verilmeli, erişkin bireylerin kendi özgür istekleri doğrultusunda cinselliklerini yaşamaları özgür bırakılmalı ve kimse kimseyi namussuzlukla vs yargımamalıdır. namus iki bacak arasında değil beyindedir.ve kadının bedeni hakkında sadece kendisi söz sahibi olmalıdır.

sizler ne düşünüyorsunuz?
Bu sizin anlattiginiz erkegede haram kadınada haram herkesin görüşü farklı olabilir ama ben bunları duyunca tüylerim diken diken oluyor

he sevişenler müslüman değil yani
çok çirkin yorumlar
insanlar neden islamdan soğuyor anlamak zor değil
gel NE olursan ol yine gel demiş mevlana ama siz diyemiyorsunuz
he ne kadar önemli bencede tek ve doğru kişi ile yaşanmalı
evlenmş evlenmemiş önemi yok imza ile mi namus oluyor
7 kez evlen müslüman ol yani :KK70: :KK70:

dinden dem vurmayın artık
Yani siz şimdi diyorsunuz ben günahı işleyip sonrada pişman oldum diyeceğim bu hatayi bilmeyerek veya buşluğa düşüpte yapsan farkli bile bile ben yapacağım nasılsa allah affeder demek farklı

Yani siz şimdi diyorsunuz ben günahı işleyip sonrada pişman oldum diyeceğim bu hatayi bilmeyerek veya buşluğa düşüpte yapsan farkli bile bile ben yapacağım nasılsa allah affeder demek farklı
neye göre kime göre hata

pişman olup tekrar yapacağım ? Allah affder diyeceğim ?

bu yazdıklarmdan bunu çıkardıysanız bravo tek kelime ile

neye göre kime göre hata

pişman olup tekrar yapacağım ? Allah affder diyeceğim ?

bu yazdıklarmdan bunu çıkardıysanız bravo tek kelime ile
Yazdıklarınız bunu anlatıyor ya kendini anlatamamissin yada ben bunun günah olduğunu biliyorum ama allah affeder demek istemişsinizdir hangisi

Kıza yazık nasılda yuklenmıssınız kıs islam dininde yasak ben yapmam yapılmamalı demış cokta doğru demış bana göre her koyun kendı bacağından asılır arkadaslar sevışirim diyene zaten saygı var ama olmaz kurallara aykırı dıyene saygı yok neden böyle bende bunu anlayamıyorum alenen yanlışa evet doğruya hayır gıbı bır mantık yada benım aklım almıyor çok sukur

Arkada§lar hiç tartışmaya gerek yok herkes kendi bildigini yapmaya özgür isalamda zorlama yok herkes kendi mezarına girecek.
Zinaya gelincede kadında yapsa haram günah erkekte yapsa haram günah

Oyle de bir normalize ediyorlar ki zar parcasi et parcasina indirgeyip vs...
Beniim vicdanimin ahlakimin kaynagida dinimdir...ne curet ki dine gore yasamiyorym diyebilmek...size kullanabileceginiz bir akli ve vicdani veren kimdir ...hicde vicdanli degilsiniz..

Arkadaslar kiz Islamda zina yasak demis. Ha musluman olan da yapabilir sonucta zina ile dinden cikilmaz ama büyük gunahlardandir.
Demek istedigi bu.

Kıza yazık nasılda yuklenmıssınız kıs islam dininde yasak ben yapmam yapılmamalı demış cokta doğru demış bana göre her koyun kendı bacağından asılır arkadaslar sevışirim diyene zaten saygı var ama olmaz kurallara aykırı dıyene saygı yok neden böyle bende bunu anlayamıyorum alenen yanlışa evet doğruya hayır gıbı bır mantık yada benım aklım almıyor çok sukur

Yüklenilmesinin sebebi alıntıladıgım bu haddi asan mesajı olabilir mi? Ne kadar masum bir mesaj degil mi?

Arkadas bir nevi -haşa- Allahın elciligine soyunmus ahkam kesiyor bilmem farkında mısınız?
Aklı selim insanlarız. NEyin dinde yasak olup olmadıgını bilecek yastayız.
Herkesin hesabını gorecek olan Allahtır kardesim..bitti.

İsteyen normallestirir isteyen notmallestirmez..Müslümandır,desittir ya da ateisttir farketmez.

Ben hakikaten insanların ahiretine bu kadar burnunu sokup alttan alttan yargılayanların akıbetini merak ediyorum..

Demek istedigi bu.

Iste anlamak istemiyorlar israrla..

Son olarak sonunda eyvah diyecegi seylere basinda eyvallah dememli insan..
Din adina yanlis gorursem konusurum harama normal denmeye devam ederse bende gordukce yazarim buda kiyamete kadar surer:) ...hak ile batilin mucadelesi bu forumda bitmeycek sonucta...

X