sizce bekaret nedir? niye bu kadar önemlidir?ya da önemsiz midir?

bekaret kişinin kendi insiyatifiyle ilgilidir. seçim o kadınındır. bu konuda yaptığı seçimden eğer ilerde acı duyacaksa iyi düşünmelidir. ama seçiminin arkasındaysa,kimseye yargılamak düşmez. kendi vucudu ve kendi tercihidir.

herhangi KISILERLE olmasi var. bide helal kisiyle olmasi var. arada dünyalar kadar fark var.

Milletin amel defterini tutanlar sarmış gene konuyu.
Herkes kendi ahiretiyle ilgilensin.
Daha bekaretin tıbben ne işe yaradığını ya da yaramadığını öğrenelim, sonra işin dini ve ahlaki boyutunu tartışırız.

Bırakın da Allah tutsun bu hesapları.

Kişi, sorumluluğunu alamayacağı ve arkasında dimdik duramayacağı hiç bir şeye bulaşmamalı..Buna evlilik öncesi cinsel ilişki de dahil.

Size göre kadının kendi söz hakkı cinselliği tabu olarak görmemek, başkasına göre kadının kendi söz hakkı bu olayı evliliğe saklamak.
Adı üstünde kişisel ! Saçma soruların tekrarı baydı artık.

Ya iyi de herkesin yasam tarzi farklıdır. ., simdi sen öyle dedin diye ben kizimi, oğlumu aaa evlenmeden cinsellik yasayabilirsiniz diye egitecek degilim.
Ha ben böyle dusunuyorum diye sen de boyle dusunecek degilsin.
Kimine göre onemlidir, kimine gore onemsizdir bize ne yani??
Neden actiniz ki bu konuyu?
O kadar cok konu var bununla ilgili, tatmin etmiyor mu cevaplar anlayamadim dogrusu....???

Gerçekten çok doğru, kime gore ,neye gore.. Cevabı her insanda farklıdr.. Herkesin dini inançları,yetiştirilme tarzına gore edindiği bi tavır vardr.. Benim fikrimde doğru olanın evlilikle olması..

Bence ōnemli değil, çünkü bir insanı değerli kilan çoook daha önemli şeyler var.

Ahlak kime gore neye gore ?

Musluman degilim sevgilimle birlikte yasiyorum ve bakire de degilim. Ve benim ahlakim hirsizlik yapmamayi kalp kirmamayi bana ogutler ama sevdigim kisiyle sevismemi yasaklayamaz. Bikere mantiga doganin kanununa ters.

Cunku cinsellik de gulmek gibi aglamak gibi bir duygudur.

Bazi kendimi ilk gece kocama sakladimcilar biliyorum her halti nisanliyken yemisler de saklamislar, bazi ilk kocamla yaptimcilar aaa cok ayip cikcikcilar biliyorum evlendikten sonra kudurup cinsellikten guzel duygu mu var beee nidalari atmislar.

Bi soz vardir erkek yaparsa milli kadin yaparsa fahise olur diye... Tam olarak Turkiyenin durumu da bu.

Ben herseyi istedigim zamanda yasadim ve hic pisman degilim. Buyuk de konusuyorum hayatim boyunca da pisman olmicam. Zaten beni bir zar icin de kabul etmicek yobaz zihniyetle isim olmaz o zihniyet kadina esyasi mali ya da evcil hayvani gozuyle bakmamayi ogrenecek.

Bazi muslumanlar da herkesi yargilayacak guce sahiptir... burda musluman olmasan da ahlaka gore yapmamalisin yazanlar olmus. Unutmayiniz ki o "ahlak" sizin ahlakiniz benim degil.
Ne kadar hatali bir dusunce tarzi !

Israrla konu dine gelmesin denmesine ragmen daha hadisi serif bilmemne diyenler var saka gibisiniz ya...

Herkes musluman olmak zorunda degil herkes dine gore yasamak zorunda degil. Bunu da bi zahmet hazmedin artik.

Oyle de bir normalize ediyorlar ki zar parcasi et parcasina indirgeyip vs...
Beniim vicdanimin ahlakimin kaynagida dinimdir...ne curet ki dine gore yasamiyorym diyebilmek...size kullanabileceginiz bir akli ve vicdani veren kimdir ...hicde vicdanli degilsiniz..

Size ne ? Polemige girmicem yazmisim ama hakikaten dayanamadim size ne ? Isterseniz seyime kilit vuriyim anahtarini da size veriyim size ne ? Istedigimi yaparim size ne ? Hele ki vicdanimi sorgulamak ne haddinize size ne ? Kisaca ve tekrar

Size ne ?

Normalde evlilik öncesi ilişkiye karşı olmama rağmen, böyle soruları gördüğümde anal ve oral ilişki yaşayan kızların kocalarına bakireyim numaraları çekmelerini taktir edesim geliyor :KK53: namusun temsilcisi senin için bir zar parçasıysa ondan kolayı ne var, ayrıca millet uzaya çıktı biz hala bekaret tartışıyoruz..neyse :KK14:

X