- 30 Haziran 2012
- 806
- 842
- Konu Sahibi dimple2015
Anket mi yapıyorsunuz? Herkesin hayata bakışı, duruşu, eğitimi vs farklı olduğuna göre net bir sonuç olamaz. Çok mide bulandırdı artık bu konular.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birgün konu taşırken ölecen Okypete.bir bdvlik olmayan konu daha
Birgün konu taşırken ölecen Okypete.
Birgün konu taşırken ölecen Okypete.
Bu forumda evlilik disi iliskiyi normal gostermeye calisan cok sorun bu!!!
cunki müslümanim diyene göre normal degildir...üstelikte büyük gunah ise..
Cünki Allahin haram dedigine kimse normal diyemez ...ha inanmiyorsa dipnot düşsun ona gore yorum yaptim yapilsin desin..
Dıpnot:müslüman bir kişinin bir harami yada helali inkar etmeside dinden cikmasina yeter dinim boyle soyluyor ben degil...
asıl siz ne curretle beni eleştirebiliyorsunuz? vicdanlı değilsin ne demek? sınırınızı bilin, herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil, saygılı olunOyle de bir normalize ediyorlar ki zar parcasi et parcasina indirgeyip vs...
Beniim vicdanimin ahlakimin kaynagida dinimdir...ne curet ki dine gore yasamiyorym diyebilmek...size kullanabileceginiz bir akli ve vicdani veren kimdir ...hicde vicdanli degilsiniz..
Şu konulardan nefret ettim artık ya. Bekaret dediğin önemli değildir. Her kadın isterse tekrar tekrar olur yani. iki dikişe bakıyor. Eskiden yok evlendiğin gün yapman lazım derlerdi, şimdi aylar öncesinden yapıyolar. Kaç arkadaşın yaptı, ama artık onlara kızmıyorum. Hele şu siteye üye olup bazı kendini bilmez hadsiz kadınların bile bakire olmayanları yerden yere vurduğunu görünce hiç kızmamaya başladım. Yaptıkları doğru mu, değil...
Peki yoneticim son olarak diyorum ki :)
Benim istedigimi Allah istemiyorsa benim icin konu kapanmistir...
Kimseyi elestirmiyorum hic tarzim degil..yaptigim sadece kötülugu nehyetmek...prensibim dinim..