Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce begendigim Kahve rengi koltuk takimim nasil?
YILDIRIM MOB?LYA kızlar linkteki koltuk takımının kanepelerini oturma odama almak istiyorum.ama bu rengi değil kahve rengisini .resmini bulamadım.ama modelini çok beğendim.sizce nasıl.bu tarzda önerebileceğiniz başka markalar varmı
benim tarzım değil ama sen beğendiysen niye olmasın .yalnız odanın duvarlarını giderken ölçmeni öneririm çünkü bu kanepeler çok büyük odayı daraltmasın.yiğenim yeni evlendi oda bunlardan aldı onada aynı tavsiyede bulundum çok istediği için aldı ama şimdi çaylarımızı diz dize içiyoruz
Bu modelin aynısı Yahşi Cazibe dizisindeki Kemalin evinde olan koltuklar Yalnızca yastıklarının desenleri farklı. Güzel bir takım kullanımıda rahat görünüyor.Alfemo mobilyanında bu koltuk takımından var.
çok güzek çok beğendim ama kahverengi koltukarı bu kadar güzel göstermez bence. mobilyası koyu renk zaten o farklılık yaratmış bence bu renk çook güzel.
YILDIRIM MOB?LYA kızlar linkteki koltuk takımının kanepelerini oturma odama almak istiyorum.ama bu rengi değil kahve rengisini .resmini bulamadım.ama modelini çok beğendim.sizce nasıl.bu tarzda önerebileceğiniz başka markalar varmı
yorumlarınız için teşekkür ederim.evet benim odamdada alan sıkıntısı var ve ebatlarını ölçtüm.koyu kahve istememin bir nedenide turkuaz kırlent ve aksesuarla hareketlendirmek.bu renkle pek uymaz galiba.