Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sanki bebek yokmuş gibi düşünüyorum beta 2000’i geçmiş durumda ayrıca kalp atışı da dinlenmiyor o sebeple sormak istedimŞu an bebeği göremezsiniz daha erken haftanız.
5 haftada ve bu kese boyutunda kalp atışı duyulmaması çok normal. Akrabanızada saçma düşüncelerinizi iletmeyin.Ben sanki bebek yokmuş gibi düşünüyorum beta 2000’i geçmiş durumda ayrıca kalp atışı da dinlenmiyor o sebeple sormak istedim
Kalp atışı için çok erken daha yeni oluşmuş gebelik çok şükür kese görünmüş iki hafta sonra muhtemelen kalp atımı dinlenir genelde 7. Hafta da duyulması lazım onun için gönlü rahat olsun inşallah sağlıklı güzel bir gebelik geçirirBen sanki bebek yokmuş gibi düşünüyorum beta 2000’i geçmiş durumda ayrıca kalp atışı da dinlenmiyor o sebeple sormak istedim
Neden bebek yokmuş gibi düşünüyorsunuz merak ettim kese görünüyor 5 haftalık gebelikte kalp atışı olmaz ilerleyen haftalarda duyulacaktır siz bekarsınız sanırım yazılarınızdan tecrübesiz olduğunuzu anladımBen sanki bebek yokmuş gibi düşünüyorum beta 2000’i geçmiş durumda ayrıca kalp atışı da dinlenmiyor o sebeple sormak istedim
Olur siz ne derseniz onu yaparım ben!!!!5 haftada ve bu kese boyutunda kalp atışı duyulmaması çok normal. Akrabanızada saçma düşüncelerinizi iletmeyin.
Hayır bekar değilim 38+1 haftalık hamileyim aynı dönemde doktora gitmişiz benimde ultrason görüntüm var onunla kıyasladı da bende sormak istedim benim ultrason görüntüm de kese içinde bebek de göründü kalp atışı da duyuldu o dönemde kendisi kıyasladı ben bir şey söylemedim ayrıca bu sabah kanaması olmuş vs sadece burada sormak istedim kendisine bir şey diyecek umudunu kıracak kadar gaddar yada bilinçsiz değilimNeden bebek yokmuş gibi düşünüyorsunuz merak ettim kese görünüyor 5 haftalık gebelikte kalp atışı olmaz ilerleyen haftalarda duyulacaktır siz bekarsınız sanırım yazılarınızdan tecrübesiz olduğunuzu anladım
Biri adına sorduğunuz soruda hiç “endişe” ibaresi olmadığı için gayet normal böyle cevap almanız. Geç döllenme diye bir şey var, 5 haftada kalp atışı almayan gebeler alanlara göre daha fazladır. Genelde 6. Haftadan itibaren duyulur bazılarında vajinal usgden bakılır o şekilde duyulur.Olur siz ne derseniz onu yaparım ben!!!!
Kendisine sormayıp yada ona bir şey demeyip buraya sorduğuma göre sizce kendisine bir şey demiş olabilir miyim ? Yargılayın diye yazmadım kibarca bir şey sordum illa ki bir şey yazmak zorunda değilsiniz
Hayır bekar değilim 38+1 haftalık hamileyim aynı dönemde doktora gitmişiz benimde ultrason görüntüm var onunla kıyasladı da bende sormak istedim benim ultrason görüntüm de kese içinde bebek de göründü kalp atışı da duyuldu o dönemde kendisi kıyasladı ben bir şey söylemedim ayrıca bu sabah kanaması olmuş vs sadece burada sormak istedim kendisine bir şey diyecek umudunu kıracak kadar gaddar yada bilinçsiz değilim
Siz 5.haftada mı kese icinde bebek gordunuz ? Kese icinde yolk sac olusur gelismeye baslar 5 haftalik kesenin icinde bebek olmaz belki haftaniz ileridir. Kese var sonucta bebekte gelisecektir insallahOlur siz ne derseniz onu yaparım ben!!!!
Kendisine sormayıp yada ona bir şey demeyip buraya sorduğuma göre sizce kendisine bir şey demiş olabilir miyim ? Yargılayın diye yazmadım kibarca bir şey sordum illa ki bir şey yazmak zorunda değilsiniz
Hayır bekar değilim 38+1 haftalık hamileyim aynı dönemde doktora gitmişiz benimde ultrason görüntüm var onunla kıyasladı da bende sormak istedim benim ultrason görüntüm de kese içinde bebek de göründü kalp atışı da duyuldu o dönemde kendisi kıyasladı ben bir şey söylemedim ayrıca bu sabah kanaması olmuş vs sadece burada sormak istedim kendisine bir şey diyecek umudunu kıracak kadar gaddar yada bilinçsiz değilim
Siz 5.haftada mı kese icinde bebek gordunuz ? Kese icinde yolk sac olusur gelismeye baslar 5 haftalik kesenin icinde bebek olmaz belki haftaniz ileridir. Kese var sonucta bebekte gelisecektir insallah
Hanımefendi soru sormussunuz herkes bilgisi dahilinde cevaplar vermiş 5.haftalik gebelikte bebek görünmüyor sizin doktorunuz 5 hafta bebek gördüyse dogrudur herkesin bünyesi gebeliği bir değil belki arkadaşınız geç tutunma yaşamıştır herşey olabilir kendinizle kıyaslayıp ben bebek yok diye düşünüyorum diyorsunuz buradaki insanlar tüp bebekle evlat sahibi olan yada olmaya çalışan insanlar böyle saçma sapan konusmalar insanın canını sıkıyor ayrıca kimse size had bildirmiyor ki saygi cercevesinde cevaplar verilmisAyrıca burada herkes tıp geçmişine mi sahip anlayamadım ben gayet insani bir şekilde soru sordum yok acemisiniz yok yakınınıza bir şey demeyin yok şu yok bu sadece aynı hafta ultrason görüntümü isteyip bakıp kendisinin ki ile kıyaslayıp bende gözükenin onda gözükmediğini fark edip bana soru sordu bende kendisine olumsuz bir şey demedim buradan sadece fikir almak istedim ama nasıl bir güruhsa bu grup had bildirme laf sokma maşallah her şey var !!!!!!!!
Kendimle kıyaslayan ben değilim hamile kişinin ta kendisi bende yorum yapmadım burada sordum daha önce sitede çok kişinin sorusuna yargılamadan cevap verildiği için had bildirildi bir şey demeyin laf etmeyin bekarsınız tecrübeniz yok vs vs tecrübe ile yorum yapmak başka üst perdeden konuşmak başka bir şey hanımefendiHanımefendi soru sormussunuz herkes bilgisi dahilinde cevaplar vermiş 5.haftalik gebelikte bebek görünmüyor sizin doktorunuz 5 hafta bebek gördüyse dogrudur herkesin bünyesi gebeliği bir değil belki arkadaşınız geç tutunma yaşamıştır herşey olabilir kendinizle kıyaslayıp ben bebek yok diye düşünüyorum diyorsunuz buradaki insanlar tüp bebekle evlat sahibi olan yada olmaya çalışan insanlar böyle saçma sapan konusmalar insanın canını sıkıyor ayrıca kimse size had bildirmiyor ki saygi cercevesinde cevaplar verilmis
Yanlış anlıyorsunuz bence gerginlige gerek yok. Ben bildiğimi söyledim. Bence bebek yok yazmışsınız arkadasiniz icin tüp bebek tedavisi gören biri olarak söylüyorum bu tarz konuşmalar kırıcı olabiliyor hassas bir durum cunki tecrubesiz dememin sebebi her hamilelik aynı sekilde ilerlermiyor bunu bilmediginiz icin dedim bunda kötü birsey yok ki. Üst perdeden konusmak gibi bir durum yok yardimci olmaya calisiyoruz burda birbirimizeKendimle kıyaslayan ben değilim hamile kişinin ta kendisi bende yorum yapmadım burada sordum daha önce sitede çok kişinin sorusuna yargılamadan cevap verildiği için had bildirildi bir şey demeyin laf etmeyin bekarsınız tecrübeniz yok vs vs tecrübe ile yorum yapmak başka üst perdeden konuşmak başka bir şey hanımefendi
Peki daha 5 haftalık gebelik için nasıl oluyor da boş gebelik olduğunu düşünebiliyorsunuz. Sizin olumsuz düşüncenize istinaden cevap verdik. Madem tecrübelisiniz her hamileliğin farkli olduğunu da bilirsiniz değil mi.Kendimle kıyaslayan ben değilim hamile kişinin ta kendisi bende yorum yapmadım burada sordum daha önce sitede çok kişinin sorusuna yargılamadan cevap verildiği için had bildirildi bir şey demeyin laf etmeyin bekarsınız tecrübeniz yok vs vs tecrübe ile yorum yapmak başka üst perdeden konuşmak başka bir şey hanımefendi
Ben yakınıma bebek yok demedim ki buraya yazdım kimsenin anlayamadığı da bu işteYanlış anlıyorsunuz bence gerginlige gerek yok. Ben bildiğimi söyledim. Bence bebek yok yazmışsınız arkadasiniz icin tüp bebek tedavisi gören biri olarak söylüyorum bu tarz konuşmalar kırıcı olabiliyor hassas bir durum cunki tecrubesiz dememin sebebi her hamilelik aynı sekilde ilerlermiyor bunu bilmediginiz icin dedim bunda kötü birsey yok ki. Üst perdeden konusmak gibi bir durum yok yardimci olmaya calisiyoruz burda birbirimize
Evet tabi ki farklıdır aynı kişinin 2 gebeliği bile farklı olabiliyor bunun farkındayım ben şahsi fikrimi dile getirdim burada bir çarmıha gerilmediğim kaldı kendi ultrason görüntüme bakarak (ki bahsi geçen kişide bakıp aynı şeyi söyledi senin kesenin içinde bir şey gözüküyor bende yok dedi ben ona bir şey demedim buraya yazdım sadece) şahsi yorum yaptımPeki daha 5 haftalık gebelik için nasıl oluyor da boş gebelik olduğunu düşünebiliyorsunuz. Sizin olumsuz düşüncenize istinaden cevap verdik. Madem tecrübelisiniz her hamileliğin farkli olduğunu da bilirsiniz değil mi.