sizce bebeğiniz dünyanın en güzel bebeği mi?

esther

let the game begin...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2008
4.777
37
ya kızlar bebeğime bakıyorum da onun kadar tatlı bebek görmedim. eskiden bebekleri çok severdim. şimdi de seviyorum ama gözüm oğlumdan başkasını görmüyor :asigim:
siz de benim gibi misiniz?

Ben erkek bebekleri hiç sevemezdim..Hep kızım olsun isterdim..Ama şu an ondan daha tatlı sevimli akıllı başka bi bebek bilmiyorum..

Ben ogluma gördüğüm anda aşık oldum diyebilirim..ılk günler hiç uyumaz hep onu seyrederdim..Bu bambaşka bi aşk hemde diğer hiçbir duyguya benzemiyor..

ben bekarken ilk önce oğlum olsun isterdim ama evlenince kız bebek sevdası düştü içime. ama oğlum oldu ve iyiki erkek olmuş diyorum. kız bebek annesi olmak tuhaf geliyor bana.

ben oğlumu gördüğümde aşık olmadım. bana çok tuhaf geldi. umduğum gibigüzel bulmadım. ameliyat ağrımdan bebek düşünemiyorudum. ama kendime gelince bağlanmaya başladım oğluma. gün geçtikçe onu daha çok seviyorum ve bağlanıyorum. bu sevda katlanarak çoğalıyor

bende çocukluktan beri hep kızım olsun isterdim 5 6 yaşlarındayken herkese büyünce kızım olcak adını gamze koycam derdim :roflol:
çok şükür ki çocukluk hayalim gerçek oldu.. kızımdan daha güzeli yok sanki...ama diğer bebekleride beğeniyorum çok tatlılar ama kızımdan daha tatlı değil :kedi:
banada erkek bebek annesi olmak çok tuhaf geliyo...

evet canım bencede benim bebeğim en tatlısı herkese kendi bebeği öyle geliyordur herhalde bende ilk oğlum olsun isterdim eşimde öyle şükür öyle oldu onu çok seviyoruz

benımkı daha dogmadan benım ıcın dunyada bı tane sızı hıc dusunemıyorum cici anneler sizi opuyorumnanaktan

EVEETTTT. DÜNYANIN EN GUZEL BEBEĞı OĞLUŞUM UTKUŞUMMMMM opuyorumnanaktan

kirpiye yavrusu pamuk gelirmiş :KK70:
benim etrafında pek küçük bebek yoktu
arkadaşım bebeği oldu kuıcağıma aldığımda tutamıyordum
bikere yemek yedirmeye çalışmıştım hatta çok komikti :))
bu bambaşka bir duygu dünyanın en güzel bebeği benim kızım diyemem ama
en güzel kokanı benim kuzum doğduğunda hemşire temizleyip kucağıma getirdi ya
işte ozaman o kokuyla doldu içim ogün bugündür de burnumda ölene dekte silinmicek...

anneler bebeklerini kokusundan tanırmış ya her bebişin kendine özel bi kokusu var sanırım. kullandığım yumuşatıcıyı değiştirsem bile oğlumun kokusu değişmiyor

evet kokuları kendılerıne ozel kesınlıkle. odasına gırınce koku gelıyo zaten dırek ınsanın burnuna. baslarda hele cok emerken eşim bana diodu senın ustun basın hep utku kokuyo. oyle hosuma gıdıyodu ki. hele o ense yok mu ensee öp öp koklaaaa. cennet kokulu meleklerımız...

valla bende erkek diyince doktor biraz üzülmüştüm ama şu an bende nedense iyiki erkek olmuş diyorum bu erkek annelrinde neden var bilmiyoum ama sanki banada kız annesi olmak tuhaf geliyo .ama tabiki öenmli olan bebeklerimizin cinsiyeti değil sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları unutmayalım allah onların bahtını açık etsin

Bende kız bebekleri çok seviyorum eskiden evlenmeden sibel canı çok beğenirdim mavi gözlü sarışın bir kızım olsa derdim ilk kızım hayallrerimdekinin aynısı sarışın ve mavi gözlü hakikaten sibel can gibi bir kızım var ikinciye hamile kaldım 13 yıl aradan sonra yine içime hep kız olcak diye doğdu kandil gecesi günü dua ettim allahım hayırlı evlatlar olsun en çok bunu istiyorum ama ne olursun buda kız olsun diyee ve Allhım dualarımı kabul eytti ve 2.ciside kız oldu ne olur erkek bebekleri olan arkadaşlar beni yanlış anlamasın bu sadece kişisel bişey benimde erkek bebeklerine bir soğukluğum var nedense bunu bir türlü çözebilmi,ş değilim mutlaka bilinç altımda olan bişeyden kaynaklanıyordur ama ben 10 çocuğum olcaksa eğer 10 taneside kız olsun isterim şu an 2 kızım var 2 kı8zım içinde içim titrer severken ölürüm onlar için koskocaman 13 yaşındaki kızımı hala kucağıma otutturarak severimm onlar benim yaşama sevincim her şeyim meleklerim Allah hiç birimizin evlatlarına acı keder yaşatmasın dilerim ki hiçbirimize onların acısını yaşatmasın bebeklerin hepsi melek zaten hepsini seviyorum ama kız bebeklerin yeri ayrı benim için..

işte insan neye sahipse ötekini yadırgıyo :) bi de hem kız hem erkek evlat sahiplerine sorsak ne dicekler acaba

benim kızım çirkin..hep çirkin derim ben nazarım değmesin diye.annelerin nazarı çok değermiş ya:nazar.
ben hep oğlum olsun istedim,yani erkek bebeğim olsun adı burç alp olsun filandı hayalimiz..
ama alya derinim başmbaşka.bir tane.Rabbimin bana hediyesi o.Allahım beni onsuz,onu da bensiz bırakmasın..
yazarken bile gözlerim doluyor..kıyamadığım tertemizim o benim..prensesim,pamığım..

Bende kokluycam yavrumu 23 günüm kaldı:asigim:

Son düzenleme:
Benim hem kizim hem oglum var.
Dünyanin en güzelleri degiller belki ama benim en özellerim.Benim canlarim.

kızımı gördüğüm anda ona aşık oldum..hala aşıgım bazen ebni cok kzıdırsada üzsede o dünyada gördüğüm en güzel şey o benım parçam onsuz yapamam allah ayırmasın kımseyı evladından..

beg canım seninki ikinci çoçuğunmu yeni duydum allah nalı babalı büyütsün ikişsinide

canım saol Allh hepimizinkine sağlık sıhhat versin bebeklerimizin cicileriyle resimlerini ekliyelim konusunda büyük kızımında resmi var bakmak istersen okadar şekerler ki annelik çok güzel bir şeyy..

Kızım doğduğunda doğumhane de ilk kucağıma verdiklerinde çok güzel gelmemişti bana.
Nasıl bir çocuk hayal ettiysem?? Şimdi çok güzel geliyor. Hele babası için o dünyanın
en güzeli . :asigim:
Hoş her Anneye bebeği çirkin de olsa güzel görünür ya...

X