Sizce bebeğin cinsiyeti ne?

Mirayyyy

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2021
26
43
38
26
Kızlar bugün özelde doktor kesin değil ama ben kız diyorum yüzde vermem dedi 16 haftada kesin Soylerim dedi sizce nedir tahmini olan varmı değişme ihtimali varmı iki kızım var bn erkek bekliyordum kız diyince şaşırdım biraz 12+4 günlük ayrıca doktri ikinci kızımda erkek demişti bana. Kız çıktı

Nubu kıza benziyor ama onun da yüzde yirmi otuz yanılma payı var. O yüzden değişebiliyor bu haftalarda. Gönlünüzce olsun inşallah

12 hafta kız demek için daha çok küçük erkek olarak yorumlasa belki de kız demek için bence erken siz biraz daha bekleyin garanti olsun bana da 11 haftada kız sanırım dediler sonra erkek çıktı

12 hafta kız demek için daha çok küçük erkek olarak yorumlasa belki de kız demek için bence erken siz biraz daha bekleyin garanti olsun bana da 11 haftada kız sanırım dediler sonra erkek çıktı
Benimde böyle bir yanilmaya ihtiyacım var canım ya gerçekten çok İstiyorum bir oğlum olsun dua eder misin bana ismim Havva

Benimde böyle bir yanilmaya ihtiyacım var canım ya gerçekten çok İstiyorum bir oğlum olsun dua eder misin bana ismim Havva
Oğlun olsun diye değilde sağlıkla kucağına al hangisi senin için hayırlı olacaksa o evlat olsun diye dua edeyim benim oğlum oldu ama kucağıma alamadan kaybettim :)

Oğlun olsun diye değilde sağlıkla kucağına al hangisi senin için hayırlı olacaksa o evlat olsun diye dua edeyim benim oğlum oldu ama kucağıma alamadan kaybettim :)
Ya çok özür dilerim canimm haklısın vallah eli kolu düzgün sağlıklı bir evlat olsun inşallah seninde başın sağolsun Rabb'im yerini doldursun

Ya çok özür dilerim canimm haklısın vallah eli kolu düzgün sağlıklı bir evlat olsun inşallah seninde başın sağolsun Rabb'im yerini doldursun
Aminn sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…