Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bebeisin cinsiyetini öğrendinmiBana kız gibi geldi. Yani genelde sanırım yuvarlak kese kız bebek yayvan kese de erkek oluyor. Bizimki de yayvan mesela muhtemelen erkek. Eki Görüntüle 3139230
benim kese yuvarlak konu sahibine çok benziyor ve erkek bebek bekliyorumBana kız gibi geldi. Yani genelde sanırım yuvarlak kese kız bebek yayvan kese de erkek oluyor. Bizimki de yayvan mesela muhtemelen erkek.
Erkek muhtemelen canımCnm bebeisin cinsiyetini öğrendinmi![]()
Hayırlı olsun cnmErkek muhtemelen canım![]()
Cnm biraz açarmisin nasl yani yukarı doğru cinsiyet olarakmi ilk ultrason resminden bakınca oyle dedilerkız gibi. eğer o şişiklik bele paralelse kız yukarı doğru dikse erkek diye söylemişti ultrasonu yapan teknisyen.
konuyu açanın ultrasona bakarsanız sağ alt kısımda yıldız gibi bir işaret var. orası cinsel organ. o organ eğer bel hizasına paralelse kız, eğer yukarı doğru dikse erkek.Cnm biraz açarmisin nasl yani yukarı doğru cinsiyet olarakmi ilk ultrason resminden bakınca oyle dediler
Ha anladim.cnm nub teorisi dediğin ultrason resmimi atsam banada tahmin yuruturmusunkonuyu açanın ultrasona bakarsanız sağ alt kısımda yıldız gibi bir işaret var. orası cinsel organ. o organ eğer bel hizasına paralelse kız, eğer yukarı doğru dikse erkek.
Aa yeni öğrendim bunukız gibi. eğer o şişiklik bele paralelse kız yukarı doğru dikse erkek diye söylemişti ultrasonu yapan teknisyen.
O zaman yuvarlak kese kız fasülye seklinde kese teorisi cürümüş oldu:) Hayırlı olsun sağlıkla gelsinbenim kese yuvarlak konu sahibine çok benziyor ve erkek bebek bekliyorum![]()