maaşallah valla çok iyi yiyomuş..ben biraz karışık yazdım haklısın...ceviz ben de verdim ama kustu,pütürlü yemiyo ne yapcam bilmiyorum...sabah 9 da kahvaltı,11 de meyve püresi,12 de biberon maması,2 de çorba,4 de meyveli yoğurt,kendim yapıyorum,arda biberon maması 8 gibi çorba,sonra da günaşırı muhallebi...daha düzgün oldu .:))Hım,eksik bişey yok gibi ama düzensiz gibi sanki.
Benim oğlumda 10 aylık,
Sabah 7 gibi emiyo.8.30-9 da
-Yumurta,pekmez,labne,2 günde 1 ceviz,biraz kaşık maması ve bazen meyve suyu bazende suyla hazırlıyorum..(ayrıca bizimle beraberde kahvaltı ediyo ne yersek yiyo)
Uykuya yatıyo.Uyanınca:
-1 meyve (meyveleri ayrı ayrı veriyorum artık)
Saat 2-3 civarı sebze çorbası-(patates,havuç,fasülye,kabak,enginar,kıyma(yada tavuk)maydonoz,semizotu..bazende ıspanak sadece kıyma ve havuçla)
İki günde 1 hazırlıyorum çorbasını(yapılan çorba sadece 2 gün tüketilebiliyo(ıspanak hariç)
Uyanınca:
1 meyve daha..
Akşam üzeri yoğurt..kendim yapmaya çalışıyorum 2 veya 3 günde 1 genelde.yoksa danino.4 küp kadar.
arada 1 meyve (eğer çok aç olduğunu farkedersem (evde olan bi sulu çorba veriyorum..yayla,mercimek bazende tarhana yapıyorum hemen)
Yatmadan önce tahıllı mama (bazende ülkerin gogly pirinç unu)
GEce uyandğında anne sütü.eğer yoksa,doymazsa malesef kaşık maması yiyo.biberon almadğı iiçin..
Uzun oldu sanırım ama umarım faydası olur kıyaslama yapmana..
Merhaba
Arkadaşım, tam diyecektim ki bebeğini çok güzel besliyorsun ama artık demiyorum.
Hazır çorba veriyorsun. Artık verme ne olur, bebeğe çok zararlıdır.
Hazır etsularının ve hazır çorbaların içinde MSG (monosodyumglutamat) adlı ve çeşni arttırıcı özelliği bulunan katkı maddesi bulunmakta. MSG küçük çocuklar için son derece zararlı.
Ben pekmezi de tavsiye etmiyorum, ama hazır çorbayı kesinlekle kes.
Bunlar hariçinde bence bebeğini çok güzel besliyorsun.
Bebeğini öp benim yerinde
Merhaba
Arkadaşım, tam diyecektim ki bebeğini çok güzel besliyorsun ama artık demiyorum.
Hazır çorba veriyorsun. Artık verme ne olur, bebeğe çok zararlıdır.
Hazır etsularının ve hazır çorbaların içinde MSG (monosodyumglutamat) adlı ve çeşni arttırıcı özelliği bulunan katkı maddesi bulunmakta. MSG küçük çocuklar için son derece zararlı.
Ben pekmezi de tavsiye etmiyorum, ama hazır çorbayı kesinlekle kes.
Bunlar hariçinde bence bebeğini çok güzel besliyorsun.
Bebeğini öp benim yerinde
cnmm saat başııı bşyler vermeye çalışş..uyurken bileee iki üç saat bşy vermemeslik etme.ozman tosuncuk gibi olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?