öncelikle vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler kızlar...benim kızım sadece 2,5-3 ay emdi,mama destekli olarak,ardından 4.ayına kadar mamasına devam etti.4.ayından itibaren meyva sularıyla başladım,elma armut rendeleyip,suyunu çıkarıp,5.ayına doğru püresini vermeye başladım,bu aada mamasından yoğurt yaptım hergün yedirdim.bazen yaptığım yoğurdun içine meyve rendeledim ya da kavanoz meyvelerinden koydum pekmezle karıştırıp verdim.kahvaltımızda da 6.aydan itibaren 2-3 cici bebe bisküvi,8 tahıllı allı kahvaltısından 1 kaşık,labne peynir,pekmez mamasıyla karıştırıp veriyorum.öğlen ve akşamları ise çoğunlukla kavanoz mamalarından veriyorum mamasıyla sulandırıp.haftada 2 defa falan da kendim yapıyorumisebze çorbası yapıyorum kıymalı falan zeytinyağlı,blendrdan geçiriyorum,mercimk çorbası yapıyorum...kavanozdakileri iştahla yyor ama benim yaptıklarımı yemiyo.....(((bi de pütürlü yemiyo zaten,ondanmı benimkileri yemiyo bilmiyorum,blendrdan geçiriyorum iyyce..gerçi mercimek çorbasını ve sebze çorbasını iyyce acıktığı zaman iyi yiyo ama hazır tavuk çorbasına baaaaayılıyo mesela...geceye doğru da muhallebi yapıyorum,günaşırı,fazla karbonhidrat almasın diye...günaşırı da 1 yumurta yiyo rafadan,çoğu zaman bitiremiyo gerçi...nasıl sizce?kızım 9 aylık 10,5 kilo maaşallah,ama kilo önemli değil bence,sağlam olsun,dirençli,güçlü olsun istiyorum...başka ne önerirsiniz kızlar?