Bugüne kadar hep kızıl, karamel ve fındık kabugu kullandım saclarımı bir süredir kendi rengime cevirdim o sekilde duruyor :))) Ama arkadaslarım tenimin beyazlıgından dolayı sarı yapmalısın deyip duruyolar bende bana yakısmayacagını düsünüyorum!!:44:
Cünkü ne zaman fındık kabugu veya karamel yapsam akınca yüzümü cok kötü gösteriyordu. Herkes koyu renk daha cok yakısıyo diyordu. Simdi ise sarı yap diyor diger arkadaslarım .. Saclarım koyu kumral kaslarımda öyle gözlerim yesil sizce de sarı bana yakısır mı??
Bu günesteki ten rengim
Benimde saç ve kaş rengim koyu kumral.Ten rengin beyaz ama gnştn dolyı buğday gibi gözlerm yeşl doğal saçmdan sarıya boyadm yakştı aslnda ama diplerden çıktı.Bende kahverengne boyadm kendi rengme ykn bir renk ve sarıdan vazgeçtm cnkü biraz olgn gösterdi ayrıca kahverengine boytncada herkes sarınn yakşmadnı bana üzülmym diye sölemedklerni sölediler.
Sarı hic denemedim genelde karamel,fındık kabugu falan denedim bastan süper durdular ama akınca cok cig durdu yüzümde belki tondan dolayıdır. Ama herkes her zaman koyusacı daha cok yakıstırdı belkide dogal durdugundandır.
sarı saç yakışır ama sarı saçta hep bi bakım gerekiyor tam rengini bulman lazım yoksa hem yaşına 4.5 yaş katar hemde soluk gösterir böyle fatma girik gibisin işte koyu sac renkli göz :)))