Saç Rengi ve Saç Boyama sizce bana hangi renk yakışır???

eylxuxl_nisan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2008
16
0
86
36
Bursa
saçımın şuanki rengi lorealın fındık kabuğu dipler kendı saçım olduğu için açık uçlar koyu sıkıldım koyu renktende saçım açılsın istiyorum... sizce bana hangi renk gider?? yardımcı olursanız sevinirim...bundan onceki rengide açık kahveydi ama oda bayağı koyu tutmustu bende...şmdi bu saça nası bi işlem uygulayablırız cevplarınızı beklıyorum kızlar =))resim ekleyemiyorum mesaj sayımdan dolayı=(

buğday tenliyim ne çok esmer ne çok beyaz ortası bişi =))

ama kaşlarım bayağı bi koyu...avatara resmimi koydum belli oluyodur umarım

Son düzenleme:
evet ilk baş fotonu görmemiştim cnm ben senin yerinde olsam mavi siyah diye bi renk var süper oluyo onu yapardım

denedim onuda canm peruk gibi duruyo sevmiyorum...ben daha açık tonlar olsun istiyorum ama ne renge boyamam gerektiğinide bilmiyorum açıkcası =)

benim saç rengim acık kahveydi üzerine sarı röfle yaptırdım çok hoş olmuştu istersen bi düşün

hıımm benım sımdı tabanı fındık kabuğu yanlız uçlar diplere göre bayağı bi koyu nasıl olur blemedım sımdı canım yarıdımın için teşekkürler

bence karamel yapabilirsin benmde kasım koyu sayılır..buğday tenliyim ve karamel gayet iyi duruyor..hem sonra istersen daha da acabilirsin dönüşü zor bir renkte değil:hulya:

ben palette kullanıorum ama bencce sacının koyu yerlerine tutmayabilir acık yerleri tutar..öylede kötü olur..bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…