• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sizce bana açık kumral yakışır mı?

sssvggg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
15
0
36
Ankara
arkadaşlar 2 yıldır her 3 ayda bir saç rengimi değiştiren birisi olarak sizlere bir şey sormak istiyorum.. kendi saç rengim koyu kestane buğday tenliyim koyu kahve göz rengim. aşağıda da bugüne kadar denediğim saç renklerim var. şu an saçım bakır akaju ancak bu halimin fotosu olmadığından onu ekleyemedim. saçımı açık kumral rengine boyamak istiyorum veya normal kumrala boyatıp sarı ışıltı mı attırsam?? çok kararsız kaldım ya :/ sizin de fikirlerinizi almak istedim..

Eklentiler

• $1.JPG
    $1.JPG
    26,4 KB · Görüntüleme: 516
  • $8.JPG
    $8.JPG
    18,6 KB · Görüntüleme: 521
  • $2.JPG
    $2.JPG
    29,5 KB · Görüntüleme: 503
  • $3.JPG
    $3.JPG
    17,4 KB · Görüntüleme: 493
  • $4.JPG
    $4.JPG
    16,1 KB · Görüntüleme: 470
  • $6.JPG
    $6.JPG
    9,7 KB · Görüntüleme: 419
  • $5.JPG
    $5.JPG
    12,7 KB · Görüntüleme: 488
  • $7.JPG
    $7.JPG
    20,1 KB · Görüntüleme: 488
bunlarda istediğim kumral renkler =)

Eklentiler

• $yeşim 2.jpg
    $yeşim 2.jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 14.324
  • $kumralsacmodelleri04771.jpg
    $kumralsacmodelleri04771.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 3.342
  • $kumral-sac-rengi-1.jpg
    $kumral-sac-rengi-1.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 895
  • $spl57437021333x500.jpg
    $spl57437021333x500.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 7.874
4. kızın saç rengi açık küllü kumral ama diğerlerinin hepsi koyu sarı kumral değil ve dore tarzı bir renkten küllüye dönmek çok zor açmak gerekir bu arada saç renginizi çok beğendim

bence kesinlikle resimdeki saç rengin çok güzel. ama mutlaka boyatmak istiorm diorsan kumral da yakışabilir çünkü açık tenlisin anladığım kadarıyla.

öncelikle teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için ve saç rengimi beğendiğiniz için =) ama biraz değişiklik istiyorum tenimin rengi açık kumrala boyatınca hasta gibi olmam değil mi? bakır çok canlı bi renk kumral ona göre biraz soluk

Merhaba, forumdaki ilk mesajım size olacak çünkü aranıza yeni katıldım :kkk: Ben de kumrallaşmak istiyorum konu ilgimi çekti... Saç renginiz bence güzel ve kızıl tonundan geçiş yapmanız için rengi akıtmaları gerekecek sanırım saçınız umarım yıpranmaz. Ten rengi sarıya kaçmadıkça açık renk olduğu sürece kumrallık yakışır derim. Tek önerim düz bir renk yerine balyaj ile tonlandırılmış geçişler olması ..bu daha doğal ve canlı gösterecektir .2. önerim muhakkak allık ve göz kalemi ya da far kullanılması aksi takdirde bahsettiğiniz solukluk riski olabiliyor kişiden kişiye göre.. :nazar:

merhaba..ben de uzun zamandır sacımın rengini açmak istiodum ve saclarım sizinkinden cok daha koyu, tamamını kumral yapmak istemedim acıkcası dip boyası ile ugrasmam zor olacaktı veee ben de en güzel çözümü buldum, ombre hair !!! hiç videosunu izlediniz mi bilmiyorum ama evde kendiniz uygulayabilirsiniz yapmanız gereken tek sey parfümeriden bir saç acıcı ve vol.30 boya suyu almak, saclarınızı uclarına dogru acıyosunuz ve gercekten cok koyu saclara bile gidio, ombre hair tutorial baslıklı videolar ilginizi çekebilir, sevgiler..

merhaba..ben de uzun zamandır sacımın rengini açmak istiodum ve saclarım sizinkinden cok daha koyu, tamamını kumral yapmak istemedim acıkcası dip boyası ile ugrasmam zor olacaktı veee ben de en güzel çözümü buldum, ombre hair !!! hiç videosunu izlediniz mi bilmiyorum ama evde kendiniz uygulayabilirsiniz yapmanız gereken tek sey parfümeriden bir saç acıcı ve vol.30 boya suyu almak, saclarınızı uclarına dogru acıyosunuz ve gercekten cok koyu saclara bile gidio, ombre hair tutorial baslıklı videolar ilginizi çekebilir, sevgiler..[/QUOT

bu işlemi yapabilmem için önce saçımdaki renkten kurtulmam gerek heralde :/ bakırın uçlarını kumral yapmak istemiyorum çünkü

ulaşmak istediğim ikinci foto rengi şunu söylim eğer sacın koyuysa dibin geldiğinde sorun olacak kendin boyadığında da turunculaşması çok muhtemelll ancak kuaföre gitmen gerekir.pöf benimde dibim geldi ve napsam hiç bilmiyoeum kuaföre okadar para vermekte istemiyorum artık

bende senin gibi kumral üzerine ışıltı atsın dedim kuaföre ama o bildigin gölge yaptı çizgi çizgi hiç hoş dogal durmuyor.. sonra komple düz renge boyadım aktııı güzel oldu.. bidaha düz boyatırım gidipte bisür para verme ışıltıya:)

Back