- 22 Temmuz 2015
- 190
- 42
- 31
fake benceMerhaba kızlar benım 9,5 aydır bı ilişkim var ve sevgilimle son denemde tuhaf şeyler yaşamaya başladık bigün benı evıne davet ettı sadece sevişecegımızı seks yapmayacagımızı soyledı bende reddettım tabı namuslu bı kızım bu dusunceyı hemen aklından cıkar dedım o da bıdaha soylemedı sinemaya gittik dudagımdan boynumdan optu göğsüme ellemeye basladı ne yapıyosın çek elını dedım bıdaha opusmekten otesı olursa ayrılırım senden dedım artık oyle bı hareket yapmadı boynumu ve dudagımı opuyor sadece dun ben ilk başta seninle sevişmek için çıktım sonra senın basıt bır kız olmadıgını ogrendım ama sana şimdi sırılsıklam aşıgım dedı yanı sevıyorum ama ayrılmalımıyım ailemin başını öne eğdiremem lütfen yardım edin
tam cay icerken yorumunu okuyodum. Cayi puskurtcektim neredeysehangi filmden alıntı buağızdan öpmeler sinemada elleşmeler... gerçekse eğer daha çocuğun niyetini anlayamadın mı... sevişince namıslı seks yapınca namıssızmı olunuyor... birinde sadece kapıdan merhaba diyorsun çocuğum... oynama bizimle :) gerçeksendee sinemaya giderken sarımsak ye... memşlerinede sünger tak.. namısın korunurr.. töbe töbee.. ayrılsana bu adamdannn... neymişşş aşık olmuş... yaşınız kaç başınız kaç sinemalarda öpüşmeler elleşmeler yapmayın allahaşkına..
ultrason error verdi artik yapmayınSevişiceksen üzeründekileri çıkart ne olur sonra külotla seviştik hamilemiyim diye gelip ultrason isteme valla arızalandı
ilk duydugunda guldun oyle mi? Peki sonra ne dedin?Onun gozunde yanı oyleymıs sadece haz almak kızlık falan gitmicekmiş yani bende ilk duydugumda guldum.
ilk duydugunda guldun oyle mi? Peki sonra ne dedin?
bence memelerini ellettiğin icin cok namussuzsunMerhaba kızlar benım 9,5 aydır bı ilişkim var ve sevgilimle son denemde tuhaf şeyler yaşamaya başladık bigün benı evıne davet ettı sadece sevişecegımızı seks yapmayacagımızı soyledı bende reddettım tabı namuslu bı kızım bu dusunceyı hemen aklından cıkar dedım o da bıdaha soylemedı sinemaya gittik dudagımdan boynumdan optu göğsüme ellemeye basladı ne yapıyosın çek elını dedım bıdaha opusmekten otesı olursa ayrılırım senden dedım artık oyle bı hareket yapmadı boynumu ve dudagımı opuyor sadece dun ben ilk başta seninle sevişmek için çıktım sonra senın basıt bır kız olmadıgını ogrendım ama sana şimdi sırılsıklam aşıgım dedı yanı sevıyorum ama ayrılmalımıyım ailemin başını öne eğdiremem lütfen yardım edin