Sizce ayrılmalımıyım ?

Merhaba kızlar benım 9,5 aydır bı ilişkim var ve sevgilimle son denemde tuhaf şeyler yaşamaya başladık bigün benı evıne davet ettı sadece sevişecegımızı seks yapmayacagımızı soyledı bende reddettım tabı namuslu bı kızım bu dusunceyı hemen aklından cıkar dedım o da bıdaha soylemedı sinemaya gittik dudagımdan boynumdan optu göğsüme ellemeye basladı ne yapıyosın çek elını dedım bıdaha opusmekten otesı olursa ayrılırım senden dedım artık oyle bı hareket yapmadı boynumu ve dudagımı opuyor sadece dun ben ilk başta seninle sevişmek için çıktım sonra senın basıt bır kız olmadıgını ogrendım ama sana şimdi sırılsıklam aşıgım dedı yanı sevıyorum ama ayrılmalımıyım ailemin başını öne eğdiremem lütfen yardım edin
piercing ne alemde ? :KK53: şimdi namus ne demek ben tam anlamadım ? :KK14: belden aşağısı namus kavramına giriyorsa memintolarda sıkıntı yok bence bu duruma göre:cool: o yüzden ayrılma şekerim:KK53:

Ana sen piercing taktırmak isteyensin annene sorsana sevgilim elliyor ağzımdan öpüyor napayım diye :KK8:

hangi filmden alıntı bu :KK70: ağızdan öpmeler sinemada elleşmeler... :KK70: gerçekse eğer daha çocuğun niyetini anlayamadın mı... sevişince namıslı seks yapınca namıssızmı olunuyor... birinde sadece kapıdan merhaba diyorsun çocuğum... oynama bizimle :) gerçeksendee sinemaya giderken sarımsak ye... memşlerinede sünger tak.. namısın korunurr.. töbe töbee.. ayrılsana bu adamdannn... neymişşş aşık olmuş... yaşınız kaç başınız kaç sinemalarda öpüşmeler elleşmeler yapmayın allahaşkına..

Geyikten şikayet edenler geyik yapıyorsunuz ya, ne diyeyim banlanmak var işin ucunda, bilmem anlatabildim mi?
Anlatamadıysam işin ciddiyeti açısından cımbızı ortaya koyabilirim.

Merhaba kızlar benım 9,5 aydır bı ilişkim var ve sevgilimle son denemde tuhaf şeyler yaşamaya başladık bigün benı evıne davet ettı sadece sevişecegımızı seks yapmayacagımızı soyledı bende reddettım tabı namuslu bı kızım bu dusunceyı hemen aklından cıkar dedım o da bıdaha soylemedı sinemaya gittik dudagımdan boynumdan optu göğsüme ellemeye basladı ne yapıyosın çek elını dedım bıdaha opusmekten otesı olursa ayrılırım senden dedım artık oyle bı hareket yapmadı boynumu ve dudagımı opuyor sadece dun ben ilk başta seninle sevişmek için çıktım sonra senın basıt bır kız olmadıgını ogrendım ama sana şimdi sırılsıklam aşıgım dedı yanı sevıyorum ama ayrılmalımıyım ailemin başını öne eğdiremem lütfen yardım edin

Daha yaratıcı olabilirdin.

Çocuk her türlü b.ku yemeye çalışınca ayrılmadın, seninle ciddiyim diyince mi kafa dank etti.

Öffffs ben de eski üye değilim ama 1 ayda gına geldi şu ergen konulardan. Keşke kimse yazmasa size..

Su genclerden biride bdvye birgun soyle bir konu acmiyor
Sevgilimle kutuphaneye gittik.hangi kitabi okumamiz konusunda kararsiz kaldik yardim edin diye:110:
Hepsinde bir şey meraki..En Büyük KK

X