Sizce ayrılmalımıyım ?

Namuslu kızım diyosun opusuyorsun bence bunu yapan bi adamla ayrilinir nedir bu ergenlik tavırları

Cinselliğe yeni bi boyut katıldı kızlar. Bel üstü temas sevişmek bel altı sexkesin bilgi yayalım genşler

namus abidesi senibrovo

Bu konu yüzde yüz polemik için bir ergenyus tarafından açıldı

öyle bir anlatmış ki gerçek olduğuna inanmak çok zor

Madem o seni denemiş pek bi namuslu olduğunu gormus sen de onu dene. Geç karsisina;" bayira karşı yatır beni tirmala beni kası beni" de. BoyundanKK66:) aşağı inmezse ne kadar namuscu bi erkek deyip al onu sen
ya testi geçemezse kızın namusu giderse ne olacak

dudağından boynundan öpebilir iş memeye gelince mi sıkıntı var kendi kendine namus sınırı çizmişsin ama o iş öyle olmuyor canım komik olma

Canım namuslu kızlar erkek arkadaşlarının evine baş başa kalacaklarını biliyorsa gitmez.

Sen ateşi baştan yakmışsın.

Çıra tutuşmadan kaç.

Smdi sevisicez ama sex yapmicaz demis sende oh sex yapmicaz nasilsa diye gittin sanirim..ergen sevgilin her gordgu kiza atlayacak potansiyelde tatlim e sende kendine gore bi sevisme siniri belirlemissin gayette guzel "sinirinda" sevisiyosunuz ..ee bzden neyin cevabini istiyosunn ki...ergen ergen opusunce sorun yok devam gogsune elleyince fena...su okullar bi acilsaydi akliniz tekrar olmasi gereken yere gelseydi hayirlisiylaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…