Sizce ayrılmalımıyım ?

Merhaba kızlar benım 9,5 aydır bı ilişkim var ve sevgilimle son denemde tuhaf şeyler yaşamaya başladık bigün benı evıne davet ettı sadece sevişecegımızı seks yapmayacagımızı soyledı bende reddettım tabı namuslu bı kızım bu dusunceyı hemen aklından cıkar dedım o da bıdaha soylemedı sinemaya gittik dudagımdan boynumdan optu göğsüme ellemeye basladı ne yapıyosın çek elını dedım bıdaha opusmekten otesı olursa ayrılırım senden dedım artık oyle bı hareket yapmadı boynumu ve dudagımı opuyor sadece dun ben ilk başta seninle sevişmek için çıktım sonra senın basıt bır kız olmadıgını ogrendım ama sana şimdi sırılsıklam aşıgım dedı yanı sevıyorum ama ayrılmalımıyım ailemin başını öne eğdiremem lütfen yardım edin
Namuslu kızım diyosun opusuyorsun bence bunu yapan bi adamla ayrilinir nedir bu ergenlik tavırları

Ona de ki göğsümü mincikladigin için hamile kaldım. Bu bebeği dogurucam. Beni almak zorundasin. Eğer niyeti ciddiyse evlenir. Yok ciddi değilse seni terk eder. Sende böylece niyetini anlamış olursun. 16 yaşındaki çocuk bence nasıl hamile kalinacagini bilmiyodur. Biliyorsa sen çok şey biliyorsun de ayrıl. Bilmiyorsa sana inanır ve evlenmeyi kabul ederse ben bu kadar saf biriyle ömrümü geçiremem de ayrıl.
:KK70::KK70::KK70:

Cinselliğe yeni bi boyut katıldı kızlar. Bel üstü temas sevişmek bel altı sex:-)kesin bilgi yayalım genşler:KK71:

Merhaba kızlar benım 9,5 aydır bı ilişkim var ve sevgilimle son denemde tuhaf şeyler yaşamaya başladık bigün benı evıne davet ettı sadece sevişecegımızı seks yapmayacagımızı soyledı bende reddettım tabı namuslu bı kızım bu dusunceyı hemen aklından cıkar dedım o da bıdaha soylemedı sinemaya gittik dudagımdan boynumdan optu göğsüme ellemeye basladı ne yapıyosın çek elını dedım bıdaha opusmekten otesı olursa ayrılırım senden dedım artık oyle bı hareket yapmadı boynumu ve dudagımı opuyor sadece dun ben ilk başta seninle sevişmek için çıktım sonra senın basıt bır kız olmadıgını ogrendım ama sana şimdi sırılsıklam aşıgım dedı yanı sevıyorum ama ayrılmalımıyım ailemin başını öne eğdiremem lütfen yardım edin
namus abidesi seni:KK53:brovo

Bu konu yüzde yüz polemik için bir ergenyus tarafından açıldı

öyle bir anlatmış ki gerçek olduğuna inanmak çok zor

Dikkat et gazozuna ilaç atmasın cici kız

tumblr_n87l6z9BKI1ryykc0o2_400.png

o potansiyeli gördüm sevgilinde

dudağından boynundan öpebilir iş memeye gelince mi sıkıntı var kendi kendine namus sınırı çizmişsin ama o iş öyle olmuyor canım komik olma

Canım namuslu kızlar erkek arkadaşlarının evine baş başa kalacaklarını biliyorsa gitmez. :110:

Sen ateşi baştan yakmışsın. :KK57:

Çıra tutuşmadan kaç. :KK25:

Smdi sevisicez ama sex yapmicaz demis sende oh sex yapmicaz nasilsa diye gittin sanirim..ergen sevgilin her gordgu kiza atlayacak potansiyelde tatlim e sende kendine gore bi sevisme siniri belirlemissin gayette guzel "sinirinda" sevisiyosunuz ..ee bzden neyin cevabini istiyosunn ki...ergen ergen opusunce sorun yok devam gogsune elleyince fena...su okullar bi acilsaydi akliniz tekrar olmasi gereken yere gelseydi hayirlisiylaaa....

X