Sizce ayrılmalımıyım ?

Herkes kendi bildiği değerlere göre yorum yapacak yine..kimine göre namus kimine göre namussuzluk..herkes kendi algısına göre ahlaki ve etik yorumunu yapacak.

Hepsi yanlış!tek doğru evet tek doğru ne kadar kulaklarınızı kapatmak isteseniz ,banlarsanız ,uzaklaştırsanız yahut ceza verseniz de tek doğru Allahın söylediği doğrudur..bu hususta ne yapmak lazım ne doğru ne yanlış diye bakılacak tek yer dinimizdeki yeridir.Dinden öcü gibi kacan site yetkililerinin pek hoşuna gitmeyecek!
Belki bu son mesajım :)Lakin doğru bu.kacıs yok.
Öpüşmek namussuzluk mu diye sasıranlar!Kendi akıllarını Allahın aklından üstün görüp şaha kalkıp sinirlenenler!
Halinize üzülüyorum..Namus kavramını kendiniE göre yorumlamayın.
Emir belli!Din belli!Ahlak belli!
Ha dersen ki ben müslüman değilim.O zaman senin dinin sana benim dinim bana.
Oh rahatladım şimdi banlayın beni:)

Harakiri bu olsa gerek :KK14: intihar etmenin daha basit yolları var :KK51: ay pardon oda günah :KK43:

16 yaşında bu ne hız yahu.
Sevgilin de çocuk sen de çocuksun. Bu yaşlarda ilişkiler başlar biter, yenisi başlar falan. Rahat değilsen, seni huzursuz ediyorsa ayrıl gitsin.

Herkes kendi bildiği değerlere göre yorum yapacak yine..kimine göre namus kimine göre namussuzluk..herkes kendi algısına göre ahlaki ve etik yorumunu yapacak.

Hepsi yanlış!tek doğru evet tek doğru ne kadar kulaklarınızı kapatmak isteseniz ,banlarsanız ,uzaklaştırsanız yahut ceza verseniz de tek doğru Allahın söylediği doğrudur..bu hususta ne yapmak lazım ne doğru ne yanlış diye bakılacak tek yer dinimizdeki yeridir.Dinden öcü gibi kacan site yetkililerinin pek hoşuna gitmeyecek!
Belki bu son mesajım :)Lakin doğru bu.kacıs yok.
Öpüşmek namussuzluk mu diye sasıranlar!Kendi akıllarını Allahın aklından üstün görüp şaha kalkıp sinirlenenler!
Halinize üzülüyorum..Namus kavramını kendiniE göre yorumlamayın.
Emir belli!Din belli!Ahlak belli!
Ha dersen ki ben müslüman değilim.O zaman senin dinin sana benim dinim bana.
Oh rahatladım şimdi banlayın beni:)

Eee ne oldu şimdi bunu buraya yazınca? Ne kazandınız?

ppfff
rahatsız oluyorsun madem
yalnız kalma
karanlık ıssız yerlere gıtme
basbasa kalma
sagını solunu mıncıklamasına ızın verme
tum bunlarla ugrasamam dıyosan ayrıl
şasırtıcı konular gercekten bunun bıle kararını veremıcek olgunlukta degılsen sevgılın zaten olmasın

senin namuslu oluşuna sırılsıklam aşık olmuş, bi daha öyle şeyler yapmıcakmış bak ayrılma yazık

yorumcu arkadaşlara beni iş yerimde höyküre höyküre güldürdükleri için teşekkür ederim, allah da sizi güldürsün namıssızlar:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

konu sahibeciğim bişey demiyim diyorum amma
1- yaşın hem evlilik hem cinsellik için küçük
2- daha ne istediğini bile bilmiyorsun buna bi karar ver! ön sevişme de sevişmedir:KK53:
3- ilk deneyimini yaşayacaksan da bu ergenusla yaşama
4- yaşayacaksan da bari korun, gelip hamileyim diye konu açma

Öpüşünce boynundan öpünce sıkıntı yok memene elleyince namus...Bunun sınırı ne hani desen ki ben hiçbirini yapmıcam evlenene kadar o zaman anlıcam da boyundan aşağı inince mi sıkıntı

Geçen günde sinemada yiyişmeli bi konu vardı bunun gibi dudaktan başlayıp orayı burayı elleyip 'yiyişmekte' bitiyordu :KK70:

dudak, boyuna izin vermişsiniz diğer yerlerle arasındaki farkı çözemedim. bence sizin de sevgilinizin de baştan aşağı kadın erkek ilişkisine bakış açısının değişmesi lazım. zira namuslu kız kavramınız sizin dediğiniz gibi olsa dudak ve boyuna da izin vermezdi. ilişkinizin temelini bir araştırın önce. böyle sığ düşüncelere yer vermeyin hayatınızda. kaliteli yaşam için okuyun kendinizi geliştirin.

Ona de ki göğsümü mincikladigin için hamile kaldım. Bu bebeği dogurucam. Beni almak zorundasin. Eğer niyeti ciddiyse evlenir. Yok ciddi değilse seni terk eder. Sende böylece niyetini anlamış olursun. 16 yaşındaki çocuk bence nasıl hamile kalinacagini bilmiyodur. Biliyorsa sen çok şey biliyorsun de ayrıl. Bilmiyorsa sana inanır ve evlenmeyi kabul ederse ben bu kadar saf biriyle ömrümü geçiremem de ayrıl.

Ona de ki göğsümü mincikladigin için hamile kaldım. Bu bebeği dogurucam. Beni almak zorundasin. Eğer niyeti ciddiyse evlenir. Yok ciddi değilse seni terk eder. Sende böylece niyetini anlamış olursun. 16 yaşındaki çocuk bence nasıl hamile kalinacagini bilmiyodur. Biliyorsa sen çok şey biliyorsun de ayrıl. Bilmiyorsa sana inanır ve evlenmeyi kabul ederse ben bu kadar saf biriyle ömrümü geçiremem de ayrıl.
:KK70:
bayıldım

Yasin evlilik cinsellik vs için değil sevgililik için de çok çok erken

X