Sizce ayrılmalımıyım ?

Bu kadar çok namuslu olduğuna göre ayrilman gerektiğini biliyorsun bence. Bir de opusuyorsun boynun falan bu namussuzluk değil, sevisiyorsun namussuzluk. Merakimdan soruyorum bu namus sınırını nasıl belirledin.

Onun gozunde yanı oyleymıs sadece haz almak kızlık falan gitmicekmiş yani bende ilk duydugumda guldum.

e zaten niyetini söylemiş, senle sevişmek için çıkmaya başladım demiş. sen bunu kendine yedirebildin mi ki?

Namus bacak arasında değil konu sahibi.
Böyle düşünüyorsan adam senin el değmemiş memelerini de elledi -elletmişsin ne olacak şimdi??

boyundan dudaktan öpmeye okey diyorsun.
gerisi olursa beni kullanır mı diyorsun?

ateş-barut diyorum.. fena diyorum .

Herkes kendi bildiği değerlere göre yorum yapacak yine..kimine göre namus kimine göre namussuzluk..herkes kendi algısına göre ahlaki ve etik yorumunu yapacak.

Hepsi yanlış!tek doğru evet tek doğru ne kadar kulaklarınızı kapatmak isteseniz ,banlarsanız ,uzaklaştırsanız yahut ceza verseniz de tek doğru Allahın söylediği doğrudur..bu hususta ne yapmak lazım ne doğru ne yanlış diye bakılacak tek yer dinimizdeki yeridir.Dinden öcü gibi kacan site yetkililerinin pek hoşuna gitmeyecek!
Belki bu son mesajım :)Lakin doğru bu.kacıs yok.
Öpüşmek namussuzluk mu diye sasıranlar!Kendi akıllarını Allahın aklından üstün görüp şaha kalkıp sinirlenenler!
Halinize üzülüyorum..Namus kavramını kendiniE göre yorumlamayın.
Emir belli!Din belli!Ahlak belli!
Ha dersen ki ben müslüman değilim.O zaman senin dinin sana benim dinim bana.
Oh rahatladım şimdi banlayın beni:)

Sapık ergen işte sevgilin... Dergilerden karı kız bakmaktan bıkmış, gerçeğini bulmuş nasipleneyim demiş... 16 yaşında evlenecek hali yok ya

Sizin dininiz sizeyse neden burada ahkam kesiyorsunuz o zaman? Konu sahibesi dini bir soru sormamış ki.

dini yorum yasakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…