Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi biri sonuca ulaşıyor öteki sürtünmeden pişik oluyorsunSevismek ve seks yapmak arasinda fark mi varmış?
yav uzerindekileri cikar; ne dedigin anlasilmiyorOo burası coşar şimdi fake desem mune beni yer
Valla surdan suraya sevismek nasip olmasın ben cok namıslıyım
İşyerinde kendi kendime kahkaha attım millet bana bakıyor. ALlah da sizi güldürsün emiYani diyor ki "i'm a free gavat, baby!!".
Benim de şu anki ilişkim 16 yaşımdayken başladı, bundan 6 sene önce mesela bizim sevismek falan gelmezdi aklımıza buluşup ders çalışırdık16 yaşındayım yazmış ilk konusuna canı sıkılıyor bence...
Sizin dininiz sizeyse neden burada ahkam kesiyorsunuz o zaman? Konu sahibesi dini bir soru sormamış ki.Herkes kendi bildiği değerlere göre yorum yapacak yine..kimine göre namus kimine göre namussuzluk..herkes kendi algısına göre ahlaki ve etik yorumunu yapacak.
Hepsi yanlış!tek doğru evet tek doğru ne kadar kulaklarınızı kapatmak isteseniz ,banlarsanız ,uzaklaştırsanız yahut ceza verseniz de tek doğru Allahın söylediği doğrudur..bu hususta ne yapmak lazım ne doğru ne yanlış diye bakılacak tek yer dinimizdeki yeridir.Dinden öcü gibi kacan site yetkililerinin pek hoşuna gitmeyecek!
Belki bu son mesajım :)Lakin doğru bu.kacıs yok.
Öpüşmek namussuzluk mu diye sasıranlar!Kendi akıllarını Allahın aklından üstün görüp şaha kalkıp sinirlenenler!
Halinize üzülüyorum..Namus kavramını kendiniE göre yorumlamayın.
Emir belli!Din belli!Ahlak belli!
Ha dersen ki ben müslüman değilim.O zaman senin dinin sana benim dinim bana.
Oh rahatladım şimdi banlayın beni:)
dini yorum yasakkkkHerkes kendi bildiği değerlere göre yorum yapacak yine..kimine göre namus kimine göre namussuzluk..herkes kendi algısına göre ahlaki ve etik yorumunu yapacak.
Hepsi yanlış!tek doğru evet tek doğru ne kadar kulaklarınızı kapatmak isteseniz ,banlarsanız ,uzaklaştırsanız yahut ceza verseniz de tek doğru Allahın söylediği doğrudur..bu hususta ne yapmak lazım ne doğru ne yanlış diye bakılacak tek yer dinimizdeki yeridir.Dinden öcü gibi kacan site yetkililerinin pek hoşuna gitmeyecek!
Belki bu son mesajım :)Lakin doğru bu.kacıs yok.
Öpüşmek namussuzluk mu diye sasıranlar!Kendi akıllarını Allahın aklından üstün görüp şaha kalkıp sinirlenenler!
Halinize üzülüyorum..Namus kavramını kendiniE göre yorumlamayın.
Emir belli!Din belli!Ahlak belli!
Ha dersen ki ben müslüman değilim.O zaman senin dinin sana benim dinim bana.
Oh rahatladım şimdi banlayın beni:)
surtununce namisli sonuca ulasinca namissiz oluyorsun o zamanTabi biri sonuca ulaşıyor öteki sürtünmeden pişik oluyorsun
Benim de şu anki ilişkim 16 yaşımdayken başladı, bundan 6 sene önce mesela bizim sevismek falan gelmezdi aklımıza buluşup ders çalışırdık
Hayır ama belkı ayrılırsam adımı çıkartıcak belkı kullanıyoda olabilir sence olamazmı
Aman gız bana ahlaksız teklifde bulunma. Namisima elletememyav uzerindekileri cikar; ne dedigin anlasilmiyor