sizce arkadaşlarım beni kullanıyormu ??

Bence sen cok cekingensin.
Hayir diyemiyosun..
Evde unuttum cuzdanimi deyi ver sanki.

Hafta sonu hakkinda, neden plan yapamayasinki?
Bi hafta sonj bisyler yapalim diyorlarmis.
Bana uyar bu hafta sonu nasil?? Diye sor.

Ne zamandir ordasin galiba daha tam samimi olamamissinz smdilik yads tabi sen gereginden fazla cekingensin.

diyecek söz bulamadım valla sizinki biraz enayiliğe kaçıyor vur enseye al ekmeğini ağzından :/ böyle insanlar bana yakın olsun aman sırt çevirmesinler sevileyim diye kendini maddi olarak kullandırmak çok saçma sizinki biraz öyle duruyor :/

Evet kullanılıyorsun ve buna sen sebep oluyorsun.
Param yok demek bu kadar zor olmamalı. Cebinde ki son parayı vermek de ne demek?
Böyle insanlara cüzdanın dolu olsa bile vermemelisin.
'Bekarım ama benim de kendime göre harcamalarım var. Siz de ona göre harcama yapın' diyebilirsin. Kırıcı da olmamış olursun.
İnsanlar senin dertlerine kulak tıkayıp yine sana dert yanıyorlarsa bundan sonra 'olur öyle arada' gibi cümlelerle geçiştirmen gerekir.
Güven kolay kazanılmaz ve sen insanlara kolay güvenen birisin.

"param yok" demek "anlıyorum canım ama sen de hep aynı şeyden dert yanıyorsun ama düzeltmeye uğraşmıyorsun" demek, "benim de kendime göre dertlerim var" demek kabalık değildir. insanlarla aranıza sınır çekmeyi öğrenmeniz lazım ama bu yaştan sonra olur mu emin değilim.
cüzdanda kalan son parayı başkasına vermek iyi niyet değil, enayiliktir.
benim de vardı böyle bir tanıdığım sürekli parası olsa bile para ister kimseye zırnık koklatmazdı, ben prensip gereği çok yakın olmadığım kimseye para vermem açık açık da söylerim ama bu biraz yüzsüzdü, en sonunda veremem canım bu ay çok yüklü kozmetik alışverişi yapacağım dedim ki gerçekti, bozuldu bir daha aramadı. size de tavsiye ederim. yalnız kalmak kötü arkadaş sahibi olmaktan daha iyidir.

arkadaalarin soylediklerine katiliyorum bence sinr koymak lazim kendime benzettim seni ayrica esim saolsun hayir demyi bana o ogretti bende ona azicik merhametli olmayi boylece orta yolu bulduk ...
haftasonu seni cagirmamamlarindaki dil ucuyla soylemelerinin sebbei onlarin evli ve esinin olmasi guya seni onlara ayak uyduramaz olarak gouyorlar yada bazi tipler eslerinden kiskanirlar bekarlari bence arkadasligini glzden gecir ben kendini bilen kuyruk sallamayan arkadaslarimi evde agirladim eaimde mesafelidir ama karakterini bildigim bi arkadasim belki guvenirim die evde yatili kaldi ben tedirgin oldum bidahada gorusmedim cunku bakislari hakikaten garipti esimin bil haberi yok boyle dusundugumden kimsenin aklina karpuz kabugu sokmaya gerek yok yolunu ayir gitsin birde kimsye ereginden azla dger verme totosu kalkar iyilik yap maraz doguyor her zamam mesafe bunu yedihim kaziklarim toplami tecubelerim den kaynakli soyluyoum

Sana bi arkadas tavsiyesi ailen haricinde kimseyle(ki ben ailemle bile girmem) borc para muhabbetine girme..ne al ne de ver...bunu prensip yap..millete de soyle..kafan her daim rahat olur...

Canimmmmmmmm benim..iyi niyetli olma... para konusunda çok şükür senin gibi arkadaşlarım olmasa da iyi niyet konusnda çok kullanildim.Ve huyumdan vazgctgm günden beri is yerimde 3 kisi bana düşman oldu.bu kişiler bnm evinden ckmazdi.4 aydir konusmuyorm herkes isini yapio tek sknti görünce sinirlerm tavan yapio.

çok iyi niyetlisin ve iyi niyetini bi güzel suistimal ediyorlar.mesafe koy ve bidaha para istediklerinde birikim yapıyorum vs de..sen atm değilsin.çıkar ilişkileriyle dolu bi arkadaşlık olmaz olsun

Borç mu alıyorlar yoksa geri ödemesi yok mudur bu işin ? Ay sinir oldum yahu.. Seni bildiğin enayi görmüşler sağıyorlar yavru kuş . Gözlerini aç artık lütfen istediklerinde kusura bakma veremem herkesin kendine göre borcu harcı var de. Vemek istemiyorum para de. Telefon alıcam ona para biriktiriyorum de. Biraz hesabınızı bilin bana mı güvendiniz de ? Hayır kendileri istiyorlr bir de utanmadan sıkılmadan elin hayır kurumundan gelenlerini de sana yönlendiriyorlar. Yalnızlıktan ölünmüyor kız kardeş , benim de bir tane olsun arkadaşım yok hiç de bile üzülmüyorum . Böyle olacağına hiç olmasın daha iyi. Bana yetiyor buradan dertlerine ortak olduğum evlerine misafir olduğum insanlar, emin ol sana da yetecektir. İleride sen bu huylarını değiştirdiğinde inan daha nice dostların olacaktır.

mesajları yeni okudum çok teşekkür ederim hepinize kk çok seviyorum bende sizlerin dertlerini hergün okumaya çalışıyorum benim gibi olanlarda varmı deyip teselli oluyorum sizinkilerin yanında pek dert deil ama işte :) arkadaşlığımı gözden geçiriyorum bu gün tekrar inşallah dediklerinizi en kısa zamanda hayata geçirebilirim.. hadi bana kolay gelsin işler beni beklr

İşyerinde misni canım ? Aman dikkat et para isterlerse hayır demelisin unutma lütfen sana güveniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…