Sana burda daha önce herkes hesabını kapat dedi yine açmışsın eee ne tavsiyesi istiyorsunArkadaşlar beni biliyorsunuz ,nişanlılık döneminden 2.5 ay evli kaldim şiddetli geçimsizlik nedeniyle çekişmeli bosaniyorum.annemin evine geleli 3 ay oldu o günden beri hiç konuşmuyorum.dun hareketlilik oldu tik tok hesabımı görüntülemiş bana msj geldi avukatim bişey bulsa bile özel hayatın gizliliği dolayı hakim kabul etmez diyo merak mı sizce açık mi ariyor
Arkadaşlar beni biliyorsunuz ,nişanlılık döneminden 2.5 ay evli kaldim şiddetli geçimsizlik nedeniyle çekişmeli bosaniyorum.annemin evine geleli 3 ay oldu o günden beri hiç konuşmuyorum.dun hareketlilik oldu tik tok hesabımı görüntülemiş bana msj geldi avukatim bişey bulsa bile özel hayatın gizliliği dolayı hakim kabul etmez diyo merak mı sizce açık mi ariyor
3 aylik evli kaldim.anlasamadim için bosaniyorum.beni bilen biliyor evi terkettim 3 ay oldu beni aramadı bnde davayı.actim.dun tik tok hesabımdan profilimi gorintuledigini gördüm hatta msj geldi amaci ne merak ettiğini için mi yoksa açık aradığı için mi bakar yaşayan varsa fikir verebilir misiniz
Sana burda daha önce herkes hesabını kapat dedi yine açmışsın eee ne tavsiyesi istiyorsun
Ayy ufff bazı üyeler baygınlık hissi veriyo bana. Biri de rockavrilBarışmak istiyor eşi pişman olsun istiyor bunu duymak istiyor bizden
Ayy ufff bazı üyeler baygınlık hissi veriyo bana. Biri de rockavril
Evet evet kesinlikleBarışmak istiyor eşi pişman olsun istiyor bunu duymak istiyor bizden
Özlediğini.dusunmuyorum açık ariyorÖzlediğinden falan mı sanıyorsun gerçekten o bakmaları , gizliden takipleri ???
Öküz öldü ortaklık bitti altınları arabayı vermemek için hayvan gibi takip edecek seni özlediğinden değil
Bnm için herşey bitti davayida açan bnm bn bosuyorum onuBence asıl sizin amacınız ne?
İkidebir tiktok hesabımı görüntülüyor diye soru soruyorsunuz, aklınız kalacaksa hiç boşanmasaydınız.
Tik toku kapattım heryerden engelledimŞu boşanma olana kadar tiktoku kapat demiştik dimi unut sen arabayı altınları falan. Sonra ağlama sakın. Dinlemiyorsun
Sen de açığı veriyorsun baya baya , tiktoku öyle bir kullanır ki mahkemede 1 kuruş alamazsın tam tersi bir de tazminatı senden alırsa o zaman anlarsınÖzlediğini.dusunmuyorum açık ariyor
Bn paylastim bnden hoslanmiyosan yorum yapmaBir de 3 ay önceki konuyu tekrar açmış yeni gibi
İyi yaptın boşanma kesinleşince açarsın istersenTik toku kapattım heryerden engelledim
Kapattım zatenSen de açığı veriyorsun baya baya , tiktoku öyle bir kullanır ki mahkemede 1 kuruş alamazsın tam tersi bir de tazminatı senden alırsa o zaman anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?