Sizce amaçi nedir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Rockavril

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
1.922
497
53
33
Arkadaşlar beni biliyorsunuz ,nişanlılık döneminden 2.5 ay evli kaldim şiddetli geçimsizlik nedeniyle çekişmeli bosaniyorum.annemin evine geleli 3 ay oldu o günden beri hiç konuşmuyorum.dun hareketlilik oldu tik tok hesabımı görüntülemiş bana msj geldi avukatim bişey bulsa bile özel hayatın gizliliği dolayı hakim kabul etmez diyo merak mı sizce açık mi ariyor

Sana burda daha önce herkes hesabını kapat dedi yine açmışsın eee ne tavsiyesi istiyorsun

Siz aynı konuyu 7 Ocak 2024 tarihinde de açmıştınız. 7 Ocak 2024 konunuz :

Bence asıl sizin amacınız ne?
İkidebir tiktok hesabımı görüntülüyor diye soru soruyorsunuz, aklınız kalacaksa hiç boşanmasaydınız.

Özlediğinden falan mı sanıyorsun gerçekten o bakmaları , gizliden takipleri ???
Öküz öldü ortaklık bitti altınları arabayı vermemek için hayvan gibi takip edecek seni özlediğinden değil

Özlediğinden falan mı sanıyorsun gerçekten o bakmaları , gizliden takipleri ???
Öküz öldü ortaklık bitti altınları arabayı vermemek için hayvan gibi takip edecek seni özlediğinden değil
Özlediğini.dusunmuyorum açık ariyor

Bence asıl sizin amacınız ne?
İkidebir tiktok hesabımı görüntülüyor diye soru soruyorsunuz, aklınız kalacaksa hiç boşanmasaydınız.
Bnm için herşey bitti davayida açan bnm bn bosuyorum onu

Özlediğini.dusunmuyorum açık ariyor
Sen de açığı veriyorsun baya baya , tiktoku öyle bir kullanır ki mahkemede 1 kuruş alamazsın tam tersi bir de tazminatı senden alırsa o zaman anlarsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…