Sizce amacı nedir

Yani olabilir.Ona birşey diyemem.Bu konudaysa biz sadece hanımefendinin dediklerine göre yorum yapıyoruz.Umarım bu hanımefendi sorunlu şeyler yapmıyordur o platformda.Umarım iftiradır ve mahkemede ortaya çıkar tersi durumda sıkıntı yaşar hanımefendi.
Biriyle konuşmadim belki o yüzden araştırıyo beni merak ettiğini düşünüyorum

Gerçekten sosyal medya yuva yıkıyor.Komşumdan şahidim.Kadın bir kaptırdı kendini en son tazminat ödememek için anlaşmalıya dönmeye çalışıyordu.
Ve bu arkadaşım normalde çalışmayan bir bayan nafaka tazminat onun alması gerekirken canlı yayınlardan dolayı güven sarsıcı durum oluşmuş kendisinin ödemesi çekişmelide kesin gibi.
Tiktok varda kullanmıyorum sadece videolara bakiyodum bana mrk ettiği için bakmadı açık ariyor kökten sildim tik tok u

Çekişmeli boşanıyorsunuz sakın laf sokacağım diye ya da ay hayatımı yaşıyorum görsün diye bisey paylaşma. Hatta bu süreçte hiç paylaşım yapma en ufak şey aleyhine döner. Evli karım tiktoklarda takılıyor ondan boşanıyoruz dese aklayamazsın kendini. Malesef durum bu sosyal medyanın yuva yıktığını iddia eden çok insan var emsaller var. Yerinde olsam paylaşmam bitene kadar anlaşmalı olsa neyse. Çekişmeli de böyle oluyortik

Tik tok hesabımı sildim diğer yerlerden engelledim anormal bişey yaptığım yok ne olur ne olmaz

Bende Instagram Facebook var eskiden çok zaman geçirirdim.Ara ara bakıyorum tiktok'da indirdim.Biraz video izledim ama sevemedim orayı.Zaman kaybı falan.
Bnde videolar için yükledim yemek videoları fikir oluyordu ne olur ne olmaz sildim

Çekişmeli boşanıyorsunuz sakın laf sokacağım diye ya da ay hayatımı yaşıyorum görsün diye bisey paylaşma. Hatta bu süreçte hiç paylaşım yapma en ufak şey aleyhine döner. Evli karım tiktoklarda takılıyor ondan boşanıyoruz dese aklayamazsın kendini. Malesef durum bu sosyal medyanın yuva yıktığını iddia eden çok insan var emsaller var. Yerinde olsam paylaşmam bitene kadar anlaşmalı olsa neyse. Çekişmeli de böyle oluyor
Yok 3 aydır konusmuyirum ztn heryerden silmistim engellememistim onuda yptm

Tiktok'u kapat kullanma.Bence delil arıyor o.Hareketlerine uslubuna dikkat et.Gorusme onunla.İftiraya uğrayabilirsin.Ustune tazminat alamazsın.
Ben düğün altınları için diye düşündüm.
Anormal biseyin yok ama yinede kapattım takı kadininmis zaten ne olursa olsun

Bnden sogumus 3 aydır ne aradi sordu bitti bnm icin

Bir süre sosyal medyaları kapatabilirsin fake hesaptan da yazar belki

3 aylik evli kaldim.anlasamadim için bosaniyorum.beni bilen biliyor evi terkettim 3 ay oldu beni aramadı bnde davayı.actim.dun tik tok hesabımdan profilimi gorintuledigini gördüm hatta msj geldi amaci ne merak ettiğini için mi yoksa açık aradığı için mi bakar yaşayan varsa fikir verebilir misiniz

Ne fark eder sebebi?
Kendi hayatına odaklan.

3 aydır aramadı şimdi mi yazcak sanmam

Back